koularasss Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 εχω ενα λαπτοπ της acer και εχω την εξης απορια:αν δεν το βγαζω απο την μπριζα πειραζει????? γιατι δεν υπαρχει μερα που δεν το χρησιμοποιω και βαριεμαι το βαλε βγαλε πρωι βραδυ,δηλαδη υπαρχει καποιος κινδυνος???
Crypton-R- Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Αν δεν το μετακινείς βγάλε την μπαταρία του λάπτοπ και έχε το συνδεμένο στην πρίζα αλλιώς θα χαλασει η μπαταρία και θα ξεφορτίζει πιο γρήγορα.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 επισης τσεκαρε μηπως εχει καμια επιλογη απο την παροχη ενεργειας να μην φορτιζει η μπαταρια!Εχε την γεματη πχ και αν γινει διακοπη ρευματος τραβαει απο την μπαταρια.
koularasss Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδη εκτος απο το να χαλασει η μπαταρια δεν αντιμετωπιζω καποιον κινδυνο?πχ. αν πεσει το ρευμα και ειμαι χωρις μπαταρια τι γινεται?χρισταρα το εψαξα λγο αλλα δεν βρηκα τιποτα μηπως ξες που ειναι αυτη η επιλογη?
spurakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 και εγω αυτη την βλακεια εκανα και τωρα δεν κραταει πανω απο μιση ωρα... :/
koularasss Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 αν ομως πεσει το ρευμα τι γινεται?
Giorgos09 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Αν πεσει ρευμα και εισαι χωρις μπαταρια θα γινει το ιδιο με το να τραβηξεις το τροφοδοτικο απο την πριζα.
koularasss Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 με απλα λογια παθαινει κατι το λαπτοπ ή τα αρχεια μου αν πεσει το ρευμα την ωρα που το εχω ανοιχτο?
bill@ki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Φυσικά και μπορεί να πάθει κάτι. Η απότομη διακοπή ή αυξομείωση της τάσης μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Το καλύτερο είναι αν θέλεις να μην χαλάσεις την μπαταρία να την βγάλεις, αλλά να συνδέσεις το πισι σου σε ups. Δυστυχώς και εγώ χαλασα την μπαταρία μου έτσι. Με αποτέλεσμα να μην κρατάει πάνω από 15 λεπτά! Οπότε προσοχή
koularasss Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 1)δηλαδη το λαπτοπ θα καει κατευθειαν? 2)εκεινο το πραγμα που συνδεει τα 2 καλωδια τροφοδοσιας του λαπτοπ δεν το προστατευουν? 3)μπορειτε να μου προτεινεται ενα ups για λαπτοπ ή δεν αξιζει? σορρυ και για το πρηξιμο!αλλα καινουριο λαπτοπ ειναι.
bill@ki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Οχι ρε φίλε. Αυτό που είπα είναι ότι υπάρχει η πιθανότητα να σου πάθει κάτι. Αλλά θέλεις να παίξεις με τις πιθανότητές; Εννοείς το καλώδιο του φορτιστή;Δεν σε κατάλαβα. Αν ναι όχι δεν σε προστατεύει αυτό. Φυσικά και αξίζει το ups, άλλωστε την περιουσία σου θα προστατέψεις. Δεν έχω να σου προτείνω κάποια μάρκα, αλλά θα βρεις κάτι ικανοποιητικό με 60-70 ευρώ. Τουλάχιστον πριν κάνα 4 μηνο που κοίταξα εκεί παιζόταν. Φυσικά υπάρχουν και ποιο ακριβά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα