rabesatratana Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Εαν με παιρνουν τηλεφωνο(εχω ΟΤΕ απλο λογαριασμο τιποτα εξεζητημενο με περιεργους ορους για εξωτερικο, κλπ) απο το εξωτερικο, πχ Δανια, Βελγιο, Γερμανια, κλπ, τοτε χρεωνομαι εγω κατι? Πχ ενα σταθερο ποσό ανα τηλεφωνημα ή ακομα χειροτερα χρεωση ανα δευτερολεπτο ομιλιας? Δεν μου μοιαζει λογικο να υπαρχει εστω και η παραμικρη χρεωση για κλησεις που δεχομαι, αλλά ποτέ δεν ξερεις.... Προφανως μενω Ελλαδα. Thanks in advance.
zantehotels Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δεν νομίζω πως υπάρχει καμία χρέωση! Αυτό είναι σίγουρο.... Πάντως για να σου λυθεί η απορία δες τον αναλυτικό, στον λογαριασμό σου!
rabesatratana Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δεν νομίζω πως υπάρχει καμία χρέωση! Αυτό είναι σίγουρο.... Πάντως για να σου λυθεί η απορία δες τον αναλυτικό, στον λογαριασμό σου! Thanks, απλως επειδη εχω πεταξει τον αναλυτικο και για να ειμαι σιγουρος ρωτησα εως οτου μου στειλουν τον επομενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα