Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω μια τηλεοραση αλλα δεν ξερω πολλα τα εχω χασει δεν παρακολουθω εδω και 2 χρονια μηπως μπορειτε να μου προτεινετε κατι ? απο 40 ιντσες μεχρι 50 καπου εκει ? ψαχνω ολη μερα αλλα εχουν μεγαλη ποικιλια και δεν μπορω να ξεχωρισω..

Δημοσ.

Αναλογως μεχρι 1000 και δεν με νοιαζει τοσο το μεγεθος δηλαδη και μικροτερη να ειναι δεν εχω προβλημα!απλα θελω να ειναι καλη και να την κρατησω αρκετα! Κυριως μπαλα βλεπω οτε tv αλλα αν εχει usb για να βλεπω ταινιες και να εχει ta codecs με νοιαζει ξερεις μικρα πραγματα:P για τι να κοιταξω ; led?

Δημοσ.

Ναι εμενα δεν ειναι για τοσο κοντα ...δηλαδη εκτος απο αυτα που ειπα πανω κατω να κοιταξω να εχει refresh rate 600 hz αντιθεση ποσο ? ειναι για θεαση απο 3 μετρα περιπου και λιγοτερα μην σου πω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα γίνω και γω κουραστικός :rolleyes: και θα σου προτείνω αυτήν (που είναι και ο πραγματικός μονόδρομος). Με μια μικρή υπερβασούλα στο μπατζετ :devil: την χτυπάς. (Και είναι και μικρή να μην σε κουράζει η 50αρα)!

http://www.skroutz.gr/s/324856/Panasonic-TX-P42VT30E.html

Δίνει και δώρο 2 ζευγάρια 3d γυαλια! (καλής ποιότητας όχι μουσαντένια)

Ούτε ο έμπορας της πανυ να ήμουνα! B)

Επεξ/σία από Δεινόσαυρος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι εμενα δεν ειναι για τοσο κοντα ...δηλαδη εκτος απο αυτα που ειπα πανω κατω να κοιταξω να εχει refresh rate 600 hz αντιθεση ποσο ? ειναι για θεαση απο 3 μετρα περιπου και λιγοτερα μην σου πω

Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πείς :mellow: Πάντως εφόσον διαθέτεις χιλιάρικο μην το σκέφτεσαι. Πάρε 50άρα.-

Θα γίνω και γω κουραστικός :rolleyes: και θα σου προτείνω αυτήν (που είναι και ο πραγματικός μονόδρομος). Με μια μικρή υπερβασούλα στο μπατζετ :devil: την χτυπάς. (Και είναι και μικρή να μην σε κουράζει η 50αρα)!

http://www.skroutz.gr/s/324856/Panasonic-TX-P42VT30E.html

Δίνει και δώρο 2 ζευγάρια 3d γυαλια! (καλής ποιότητας όχι μουσαντένια)

Ούτε ο έμπορας της πανυ να ήμουνα! B)

Είπε ότι θέλει 3d πουθενά; Πάντως δεν θα έδινα 1.500€ για 42άρα μόνο και μόνο για το 3d.

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.

Ναι η αληθεια ειναι πως το ολο θεμα με το 3d δεν με ενθπυσιαζει και ειναι πολλα λεφτα για 42 " για panasonic παντως συμφωνειτε? θα ψαξω αλλο λιγο δεν εχω αποφασισει ακομα ευχαριστω για την βοηθεια!

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πείς :mellow: Πάντως εφόσον διαθέτεις χιλιάρικο μην το σκέφτεσαι. Πάρε 50άρα.-

Είπε ότι θέλει 3d πουθενά; Πάντως δεν θα έδινα 1.500€ για 42άρα μόνο και μόνο για το 3d.

Τι να σου πω φίλε half evil, μπορεί να ξέρεις καλύτερα και να είσαι πιο εξοικειωμένος με τις τηλεοράσεις. Πάντως αυτήν που πρότεινα, την π΄ροτεινα πρώτον με βάση την προσωπική μου εμπειρία αφού την έχω και δεύτερον με βάση τα reviews σε όλα τα έγκυρα εξειδικευμένα sites που την βγάζουν reference product. Δεν είχα σκοπό να αντιδικήσω.

Δημοσ.

Τι να σου πω φίλε half evil, μπορεί να ξέρεις καλύτερα και να είσαι πιο εξοικειωμένος με τις τηλεοράσεις. Πάντως αυτήν που πρότεινα, την π΄ροτεινα πρώτον με βάση την προσωπική μου εμπειρία αφού την έχω και δεύτερον με βάση τα reviews σε όλα τα έγκυρα εξειδικευμένα sites που την βγάζουν reference product. Δεν είχα σκοπό να αντιδικήσω.

Για όνομα, σαφώς δεν αντιδικούμε :-( Απλώς ανέφερα ότι το παιδί δεν είπε για 3d , άρα δεν πρότεινα 3d ^_^ Η σειρά VT της Πανασόνικ αποκαλείται "ναυαρχίδα" των TV , μόνο που σ'εμένα φαίνονται πολλά τα λεφτά για αυτή την τεχνολογία. Κατά τα άλλα πρόκειται για τηλεορασάρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...