Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετατροπέας IDE <-> SATA (πιστεύω)

Ε ναι :-D 5 ευρώ κάνει μην σε δεσμεύει για μια συσκευή τι motherboard θα πάρεις..

1155 θα πάρεις να μπορείς να πας όπου θέλεις μετά.. Έχει και φτηνούς Sandy Bridge που είναι μια χαρά αν δεν έχεις χρήματα.. ;)

Ρίξε κ μια ματιά στα "ελαφρώς" μεταχειρισμένα δεν είναι taboo και γλυτώνεις συνολικά κανένα 100ρικο..

Δημοσ.

Παιδιά έκανα αναβάθμιση αλλά θέλω βοήθεια.. Τα έβαλα όλα επάνω κανονικά εκτός από τον σκληρό δίσκο που κράτησαν τον ίδιο. Πάω να τον ανοίξω αλλά δεν μου ανηγει τα windows. Κάνει συνέχεια επανεκινηση

Τι συμβαίνει;

Δημοσ.

Κάνει restart απο την αρχή ή μόλις πάει να φορτώσει windows?

Αν έχεις xp τράβα του ένα φορμάτ αν και καλό είναι να το κάνεις έτσι και αλλιώς εγώ αυτό θα έκανα.

Αν ανοίγει κλείνει αμέσως κάπου ίσως βραχυκυκλώνει. Αποστάτες εβαλες;

Δημοσ.

Λοιπόν άκου να δεις τι εκανα... Έβαλα τον σκληρο σε άλλο υπολογιστή έκανα format με gparted στη συνέχεια των βάζω στον καινούριο υπολογιστή και κάνω εγκατάσταση τα xp. Όμως και που έκανα την εγκατάσταση ξαφνικά λέει κάτι και σταματάει την εγκατάσταση.... Γιατί

´

Δημοσ.

Λοιπόν άκου να δεις τι εκανα... Έβαλα τον σκληρο σε άλλο υπολογιστή έκανα format με gparted στη συνέχεια των βάζω στον καινούριο υπολογιστή και κάνω εγκατάσταση τα xp. Όμως και που έκανα την εγκατάσταση ξαφνικά λέει κάτι και σταματάει την εγκατάσταση.... Γιατί

´

Αν δεν μου πεις αυτό το κάτι δεν μπορώ να ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...