poscaman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρες, έφερα από Αμερική ένα iPhone 4, με iOS 5 και Modem Firmware 04.11.08. Έχω καταφέρει να το κάνω jailbreak, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω unlock. Διαβάζω ότι δεν έχω πολλές ελπίδες με το 04.11.08. Ίσχύει; Τί λέει η εμπειρία σας; Αν ναι, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω;; Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 bump! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, απ ότι φαίνεται υπάρχει κόσμος που το παλεύει.Έχω κι εγώ ένα και περιμένω πως και πως! http://basebandunlock.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω ότι συνήθως έτσι γίνεται... tethered jailbreak μετά untethered jailbreak και μετά unlock. Υπομονή πόντιακ λαβερ poscaman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία νέα, ευχαριστώ. Άντε μπας και μας βρει το νεο ετος με ξεμπρικαρισμενο iPhone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mmig Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 εχει βγεί untethered jailbreak για ios 5.0.1 στις 27/12 και δουλευει αψογα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Jailbreak ή unlock? άλλο το ένα, άλλο το άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mmig Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Link για δες εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ... άλλα διαβάζω εδώ :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα