Ozone Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Παντως πιο γρηγορο απο το 2.3.6 δεν μου φαινεται, ισα ισα που μου φαινεται ψιλομαλακια αυτο το γαλαζιο που βγαζει για βασικο χρωμα. Ασε που εχει πολλα Bugs συνιστω να μην το κανετε ακομη τρωει περιεργα κολληματα. πχ. αν δεν εχω ανοιχτο το WiFi δεν δειχνει ποσο σημα εχω στο τηλεφωνο. Πως μπορω να το γυρισω πισω??? διαφωνω.. μετα απο ενα wipe ισως τα προβληματα σου λυθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LBjEbFEk_1w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδια εγώ είχα την 2.3.6 που μου ειχε ερθει OTA. Το κινητό δεν ειναι root και εχω πρόβλημα. Δεν μπορει να βρει δικτυα κινητης τηλεφωνιας με τιποτα. " Προέκυψε σφάλμα κατα την αναζήτηση δικτύων " ... τι κάνουμε τώρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 'Εχουμε κάποιο συγκριτικό μεταξύ Nexus S με διαφορετικές εκδόσεις android? Να δούμε κάνα benchmark βρε αδερφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vumba Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, εγώ μόλις ξεκίνησα να βάλω την νέα έκδοση χειροκίνητα όπως λέει το άρθρο! Πολύ ωραίο και ευχαριστώ πολύ! Τώρα θα ήθελα να πω και εγώ λίγο την γνώμη μου και της απορίες μου! Διάβασα για αυτό | "Το δεύτερο είναι η απουσία της δυνατότητας κλειδώματος/ενεργοποίησης της συσκευής χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα και την αναγνώριση του προσώπου σας, ένα χαρακτηριστικό που παρουσιάστηκε με τη νέα έκδοση του Android."| Που υπάρχει σε πια έκδοση γιατί εγώ δεν το βρήκα ? Η παλιά μου έκδοση ήταν το 2.3.6! και τώρα έβαλα 4.0.3! Μπήκε ακριβώς όπως έγραφε στο άρθρο. Το Boot είναι πάλι άργο για την μπαταρία θα σας πω αύριο ! Δουλεύει καλύτερα το WiFi μου και είναι αρκετά ωραίο! Το 4.0.3 είναι Stable ? Αυτά ευχαριστώ για τον χρόνο σας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karajim80 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Εγω παντως που την εχω απο χθες μια χαρουλα μου φαινεται.Το βασικοτερο θετικο ειναι η ταχυτητα στο νετ.Για ολα τα αλλα καλη ηταν και η προηγουμενη εκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εμενα παντως το update που κατεβασα μου πηδησε τελειως το κινητο . Ειχα την official 2.3.6 εβαλα κανονικα το αρχειο απο εδω και το κινητο δεν δουλευει. Δεν μπορω να μπω στο recovery να το φλασαρω ξανα ,μου εχει αλλάξει το serial number , sto fastloader μου δειχνει bootlaoder και baseband I9020 και carrier info VDF ... Εχω ενα πολυ ωραιο media player με android 4.0.3 αλλά κινητο δεν εχω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εμενα παντως το update που κατεβασα μου πηδησε τελειως το κινητο . Ειχα την official 2.3.6 εβαλα κανονικα το αρχειο απο εδω και το κινητο δεν δουλευει. Δεν μπορω να μπω στο recovery να το φλασαρω ξανα ,μου εχει αλλάξει το serial number , sto fastloader μου δειχνει bootlaoder και baseband I9020 και carrier info VDF ... Εχω ενα πολυ ωραιο media player με android 4.0.3 αλλά κινητο δεν εχω ... κανε wipe/factory reset! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Το εκανα και αυατο και παλι τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireblade9 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εγω πάντως δεν έχω internet μέσω APN περιμένω την cosmote να μου πει. ολα αυτά μετά την αναβαθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karajim80 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δωσε κανενα λινκ για το ρεκοβερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fireblade9 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά το πρόβλημα ήταν στις ρυθμίσεις του apn στο όνομα για το apn είχε γίνει internetapndroid ενώ θέλει σκέτο internet. Αυτα για κάποιον που μπορεί να πάθει το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά το πρόβλημα ήταν στις ρυθμίσεις του apn στο όνομα για το apn είχε γίνει internetapndroid ενώ θέλει σκέτο internet. Αυτα για κάποιον που μπορεί να πάθει το ίδιο. Αντε ωραια τοτε. Δεν μας ειπες,εντυπωσεις απο την 4.0 ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex8850 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά το έκανα και εγώ manual install. Έχω cosmote και τρέχει σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 failed to verify whole-file signature ,signature verification failed,Installation aborted ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ;;;; E:erron in /tmp/sideload/package.zip (status7) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα