katseras7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=13282
www_simos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ καλό για κάποιον που δεν θέλει να δώσει πολλά λεφτά για laptop. Το μόνο ουσιαστικό μείον που του βρίσκω είναι η έλλειψη κάμερας...
Kentaflush Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 λαπτοπ αγορασμενο σχεδον το 2012 χωρις θυρα hdmi για μενα δεν αξιζει
dragonver Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Όντως το hdmi λείπει πολύ. Πάντως το ότι για ένα λάπτοπ δεν έχουν δωρεάν μεταφορικά είναι λίγο αντιεπαγγελματικό. Ας το έβαζαν 299,99!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Ενταξει ρε παιδια. Οταν βλεπεις Svideo out κτλ, καταλαβαινεις οτι εχει ξεμεινει οχι απο το φετινο στοκ, αλλα απο το προπερσυνο. Παρολ αυτα, στα 290 ειναι μια χαρα τιμη.
p14767 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 συγνωμη αλλα στα δικα μου λαπτοπ δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τη θυρα hdmi (εννοειται οτι την διαθετουν) και να μην την ειχαν δεν θα ειχα κανενα προβλημα. για καποιον που δεν την χρειαζεται για ποιο λογο να την αγορασει? (εκτος αν μου βρητε καποιο στα ιδια χρηματα που να την διαθετει). για καθε συσκευη αυτο που μετραει στην αξιολογηση της ειναι ο "λογος, τιμης προς αποδοση" και δεν μπορουμε να την κρινουμε αρνητικα επειδη δεν εχει τα παντα. (το αυτοκινητο μου δεν μπορει να τραβηξει τροχοσπιτο -δεν εχω ουτε σκοπευω να παρω ποτε- θα ηταν αυτος λογος να μην αγορασω το συγκεκριμενο αυτοκινητο? η οταν με ρωταει καποιος αν ειναι καλο να λεω οχι γιατι δεν μπορει να τραβηξει τροχοσπιτο?)
xristoforos89 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Όντως το hdmi λείπει πολύ. Πάντως το ότι για ένα λάπτοπ δεν έχουν δωρεάν μεταφορικά είναι λίγο αντιεπαγγελματικό. Ας το έβαζαν 299,99! Το συγκεκριμενο μαγαζι εχει δωρεαν μεταφορικα για Αθηνα και +12 ευρω αντικαταβολη για ολα τα λαπτοπ που πουλαει. Και λαπτοπ των 2000ευρω να παρεις απο το συγκεκριμενο μαγαζι, παλι +12 ευρω θα πληρωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα