minas93 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Παρότι προσπάθησα λίγο καιρό πριν να πάρω ηλεκτρονικό υπολογιστή,η αδυναμία προμήθευσης μιας πιστωτικής κάρτας ανέβαλε σημαντικά την αγορά του και πλέον πλησιάζουν γιορτές.Το ποσό αγοράς περιορίζεται στα 1000-1100 ευρω.Δεν χρειάζομαι ποντίκι,αλλα θα αγοράσω μάλλον πληκτρολόγιο με φωτιζόμενα πλήκτρα και σίγουρα ηχεία.Λειτουργικό δεν θέλω.Προτίμηση στο κατάστημα visionstudio οπου θα αγοράσω με μια μικρή έκπτωση κατόπιν συννενόησης με το κατάστημα.Μάλλον θα συνθέσει το pc το κατάστημα αν και έχω γνωστούς-γνώστες συναρμολόγησης.Οθόνη σίγουρα η dellu2412m καθώς ειναι λιγότερο wide από μια 23' ιντσών οθόνη και έχει και άλλα πολύ καλά χαρακτηριστικά.Το pc θέλω να κρατήσει για χρόνια.Σκέφτομαι κατι σε i5 2500k ή 1090t,αλλά ένας φίλος γνώστης μου λέει να πάω σε i5 γιατί θα κρατήσει για πολύ καιρό και είναι πολύ γρήγορος,ωστόσο δεν έχω τόσο τρελές απαιτήσεις(βραχυχρόνια) και είμαι σε δήλημα.Επίσης ένα άλλο διλημα είναι η επιλογή gpu μεταξύ 6950ή 560ti.(μακροχρονια πάντα κοιτάμε)τροφοδοτικό λέω αυτό http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23359&cat=17&sub=0&pmanuf=979&sort=undefined&step=undefined αν και που άρεζε το thermaltake 750 w το οποιο εξαφανίστηκε από το visionstudio μάλλον προσωρινά.Σκληρό θα βάλω τον παλιό 7 ετίας μεχρι να στρώσουν οι τιμές μη δίνοντας δεκάρα παραπάνω στα τζιμάνια που παν να υπερκερδοσκοπήσουν και κουτι λέω corsair 600t(http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24765&cat=1&sub=0&pmanuf=1129&sort=undefined&step=undefined) γιατί απλά το κουτί είναι επένδυση και αυτό έχει και τζαμάκι στα πλάγια που είναι ζητούμενο,έχοντας και την ποιότητα και αξιοπιστία της corsair.Μπορείται να προτείνετε κάτι ή να αλλάξετε ή να συμβουλέψετε?
xlomo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ στη θέση σου θα έβγαζα 100 ευρό από το κουτί και θα τα έριχνα στην κάρτα γραφικών για να ανεβεί κατηγορία (ένα κουτί στα 80 είναι μια χαρά, ναι μπορεί να φαίνεται πιο φτηνό αλλά η απόδοση μετριέται στην οθόνη και όχι κάτω από το γραφείο http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25909&cat=1). Και αν το κόστος δεν είναι μεγάλο θα προτιμούσα το 750αρι τροφοδοτικό έτσι για να είμαι σίγουρος.
georger_volos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 μια χαρά τα σκέφτεσαι, αν χορέσει στο budjet σου να βάλεις κ έναν ssd..όσο για σύνθεση αν τσεκάρεις στο forum έχουν παίξει πολλές συνθέσεις με τον 2500 που πάνω κάτω είναι ίδιες όλες..
minas93 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 μια χαρά τα σκέφτεσαι, αν χορέσει στο budjet σου να βάλεις κ έναν ssd..όσο για σύνθεση αν τσεκάρεις στο forum έχουν παίξει πολλές συνθέσεις με τον 2500 που πάνω κάτω είναι ίδιες όλες.. Επειδή το 'εχω δει το θέμα με τους ssd νομίζω οτι για μένα \,για την χρήση που θα κάνω είναι προσωπικά ψηλοχαμένα λεφτά γιατί οκ το λειτουργικό θα ανοίγει γρήγορα,αλλά δεν κάνω τρελή χρήση προγραμμάτων(αν και φοιτητής)και δεν με ενδιαφέρει να μπω στο παιχνίδι μου μέσα σε λιγότερο χρόνο.Το θέμα είναι όταν μπώ στο παιχνίδι να παίζει στο full/ultra για αρκετό καιρό η κάρτα τα νέα παιχνίδια και αν χρειαστεί μετά απο καιρό κάνω και ενα crossfire η sli ανάλογα και είμαι υπερκαλυμένος.Απαντήσεις συμπβουλές και συζητηση θελω για την gpu,cpu περισσότερο και σε λιγότερο βαθμο για το κουτί και καποια θέματα όπως τον led φωτισμό,αν αξίζει να στάξω 180 ευρω για το 600T και γενικά άμα είναι να βγει η σειρά 7*** απο την amd σύντομα και αξίζει να περιμένω λίγο καιρό κτλ,γιατί δεν βιάζομαι παρόλο που είναι γιορτές σε λίγο και θα έχω καποιον ελεύθερο χρόνο.
rafail1994 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Για δες μια σύνθεση απο intel μερια .Με amd θα μπορέσεις να βάλεις και εναν ssd που για μενα αξίζει στην σημερινή εποχή να υπάρχει +monitor:Dell UltraSharp U2412M 239.99 € Συνολο:1158.43E
minas93 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Για δες μια σύνθεση απο intel μερια .Με amd θα μπορέσεις να βάλεις και εναν ssd που για μενα αξίζει στην σημερινή εποχή να υπάρχει +monitor:Dell UltraSharp U2412M 239.99 € Συνολο:1158.43E KOITA!!Ο Φίλος μου που έχει αρκετά καλή ιδέα μου λέει ότι αξίζει το 50 ευρω+30 επιπλεον η μητρικη 80 παραπάνω για να παω σε ι5.Αλλά ανν αξίζει θα το κάνω γιατί δεν θα τα πάρω στα 1160 ευρώ.Λέγε 1100 κοντά.Θα τα πάρω σε τιμές χονδρικής!!γιατι 6950 και όχι 560 ti?μου είπε αν και το ξέρω και γω έπειτα από τόσο καιρό στο insomnia οτι γενικά υπάρχει πρόβλημα στα drivers κτλ με amd..και οτι η nvidia βγαζει fix packages θα το ελεγα εγω αρκετα συχνα..γιατί οχι αυτην ασ πουμε-->http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24916&cat=5&sub=137&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3
minas93 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) KOITA!!Ο Φίλος μου που έχει αρκετά καλή ιδέα μου λέει ότι αξίζει το 50 ευρω+30 επιπλεον η μητρικη 80 παραπάνω για να παω σε ι5.Αλλά ανν αξίζει θα το κάνω γιατί δεν θα τα πάρω στα 1160 ευρώ.Λέγε 1100 κοντά.Θα τα πάρω σε τιμές χονδρικής!!γιατι 6950 και όχι 560 ti?μου είπε αν και το ξέρω και γω έπειτα από τόσο καιρό στο insomnia οτι γενικά υπάρχει πρόβλημα στα drivers κτλ με amd..και οτι η nvidia βγαζει fix packages θα το ελεγα εγω αρκετα συχνα..γιατί οχι αυτην αw πουμε-->http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24916&cat=5&sub=137&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3 μπορει κανείς να μου πει παρακαλώ γιατί να επιλέξω 6950 και οχι 560ti για να παω να παρω το συστημα την τριτη? Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2011 από minas93
rafail1994 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Και οι δυο είναι στης ίδιες επιδόσεις με την 6950 να τα πηγαίνει λίγο καλυτέρα όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα