Προς το περιεχόμενο

PS3 Slim 160gb +3 games+Wheel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι καλη προσφορα αλλα δεν εχει και πολυ καλη μνημη αυτο δεν ξερω αν επιρεαζει αλλα θα αποθηκευει λιγοτερα παιχνιδια...

Δημοσ.

Ο δίσκος αλλάζει εύκολα. Σαν πέσουν οι τιμές τους δλδ...

Αλλά και τα 160GB για να τα γεμίσεις θα πρέπει να αγοράσεις πολλάαααα παιχνίδια (δε πιστεύω να έρχονται πλέον με <3.55 firmware)

Επιπλέον τα game data (όχι save game data!!) που πιάνουν τον πολύ χώρο από κάθε παιχνίδι μπορείς να τα σουτάρεις για να αδειάσει ο χώρος με αντάλλαγμα να ξοδέψεις 10 λεπτά παραπάνω να εγκαταστήσεις το παιχνίδι και τα διάφορα patches την επόμενη φορά που θα θελήσεις να το ξαναπιάσεις.

Δημοσ.

Ο δισκος αλλαζει αλλα και παλι δε νομιζω οτι εγκειται εκει το προβλημα.

Για μενα το θεμα ειναι στην τιμονιερα. Δεν ξερω τι ειδους τιμονιερα ειναι αυτη η Κ9 (αν καποιος ξερει ας δωσει τα φωτα του). Επειδη εχω διαβασει ομως ουκ ολιγα οταν εψαχνα το θεμα ολοι μιλουσανε για τιμονιερες της Logitech GT kai 25 (ακριβες βεβαια) και λεγανε πως οτιδηποτε αλλο δεν εχει την σωστη αισθηση.

Η Κ9 επειδη την εψαξα λιγο στο δικτυο κυκλοφορει μονο στον Κωτσο-ελεκτρο στα 60 ευρω τα οποια θεωρω πολλα για noname τιμονιερα. Οποτε περισσοτερο για ξεστοκαρισμα της Κ9 μου κανει η συγκεκριμενη "προσφορα" παρα για προσφορα απ τη στιγμη που το GT5 ο βρισκεις πλεον με 10-15 ευρω!!!!

Δημοσ.

Από τα χαρακτηριστικά της είναι μια απλή vibration feedback (όχι force) τιμονιέρα.

Τίποτε το σπουδαίο αλλά και πάλι για αρχή έχει κάποιο value.

Ο hard core gamer, ας ψωνίσει από το amazon το 160 ή 320gb μοντέλο στα ~211 ή ~270€ (κρίμα πριν λίγο καιρό έπαιζε μαζί με το move η τιμή αυτή) + ~15€ για το FIFA12 και να προσθέσει ότι τιμόνι θέλει.

Δημοσ.

Γενικότερα πιστευετε οτι είναι μηπως καλυτερα να περιμενουμε μπας και βγει μεσα στις γιορτες κανενα bundle που να αξιζει περισσότερο?Για παραδειγμα θεωρω πιο χρησιμο να περιεχει ενα δευτερο χειριστιριο απο μια τιμονιερα.

Δημοσ.

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10101471

γιαυτη τι λετε?

επισης το get it now εχει το 320 255 ευρω σκετο

49 το move + 59 το BuzzQuiz με ασυρματα buzzers = 108

Οποτε βγαινει το ΠΣ3-160 στα 240 πανω κατω

Το μουσικο quiz + medieval ειναι πεταμενα λεφτα (αυτο κι αν ειναι ξεστοκαρισμα)

Το παγκοσμιο κουιζ (ελληνικο προφανως) αξιζει τα λεφτα του. Για παρεα ειναι οτι πρεπει.

Το Move στα 50 ευρω ειναι καλη τιμη πιστευω.

Αλλα πιο καλα να παρεις σκετη κονσολα 320 στα 255 και να κολλησεις πανω οτι παρελκομενο θελεις

Αν θες κονσολα με παιχνιδια μαζι η πιο καλη "προσφορα" πιστευω ειναι ΠΣ3-320 + GOWIII + GT5 στα 285 με 2 ΤΕΛΕΙΑ παιχνιδια. Ειδικα το GOW 3 για μενα ειναι στο τοπ 3 παιχνιδιων του ΠΣ3 !!!!

Δημοσ.

Αν θες κονσολα με παιχνιδια μαζι η πιο καλη "προσφορα" πιστευω ειναι ΠΣ3-320 + GOWIII + GT5 στα 285 με 2 ΤΕΛΕΙΑ παιχνιδια. Ειδικα το GOW 3 για μενα ειναι στο τοπ 3 παιχνιδιων του ΠΣ3 !!!!

Η ιδια προσφορα που αναφερεις υπαρχει με 250ευρω στο mediamarkt!Απ οτι φαινεται αρχισαν για τα καλα οι γιορτινες προσφορες.Αν και ακομα δν εχω αποφασισει ανα θα παρω ps3 ή xbox 360? :confused:

Δημοσ.

Η ιδια προσφορα που αναφερεις υπαρχει με 250ευρω στο mediamarkt!Απ οτι φαινεται αρχισαν για τα καλα οι γιορτινες προσφορες.Αν και ακομα δν εχω αποφασισει ανα θα παρω ps3 ή xbox 360? :confused:

Σε ποιο mediamarkt

android.png

Δημοσ.

Aυτά τα διλήμματα αντιμετωπίζονται εύκολα. Αγοράζεις και τα δύο. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...