pedrojay Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δε ξέρω αν αξίζει αυτό? LOGITECH M515 COUCH MOUSE BLUE στα 27,9€ Link Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Δύο σελίδες πιο πίσω είχα γράψει μια άποψη για αυτό.Το έχω 5 μήνες περίπου και είμαι ευχαριστημένος,κανένα πρόβλημα.Το χρησιμοποιώ αρκετά πάνω σε καναπέ και με έχει βολέψει πολύ.Και οι μπαταρίες έχουν ψωμί ακόμα. Την λειτουργία αυτή της ροδέλας,η οποία κι εμένα με έχει βολέψει πολύ,την έχει και αυτό αν ενδιαφέρεται κάποιος για ακόμα πιο φτηνάLink Είναι καινούργιο μοντέλο,δυστυχώς όμως δεν έχει πλαινά έξτρα κουμπιά.Είναι σχεδιασμένο και για χρήση σε καναπέ,παπλώματα κτλ.(είναι κλειστό από κάτω για να μην μαζεύει βρωμιά,χνούδια) εκτός από τις συνήθεις επιφάνειες.Επίσης έχει και αισθητήρα ώστε το ποντίκι να μην λειτουργεί αν δεν είναι το χέρι επάνω,ώστε να αποφεύγονται κατα λάθος κινήσεις ή πατήματα Ρίξτε του μια ματιά αν ψάχνετε κάτι ακόμα φθηνότερο.
john_shadow Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δύο σελίδες πιο πίσω είχα γράψει μια άποψη για αυτό.Το έχω 5 μήνες περίπου και είμαι ευχαριστημένος,κανένα πρόβλημα.Το χρησιμοποιώ αρκετά πάνω σε καναπέ και με έχει βολέψει πολύ.Και οι μπαταρίες έχουν ψωμί ακόμα. δουλεύει κομπλέ στις επιφάνειες δηλαδή? ρωτάω γιατί δεν είναι laser γι αυτό, αλλιώς να πάω σε ένα από αυτά: 1) http://www.skroutz.gr/s/274693/Logitech-M510.html 2) http://www.skroutz.gr/s/88404/Logitech-Marathon-Mouse-M705.html?keyphrase=logitech+M705
panosss567 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Για το Μ515 δείτε και εΔώ στα 21 ευρώ περίπου.(Blemished box)
karasardelis Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 δουλεύει κομπλέ στις επιφάνειες δηλαδή? ρωτάω γιατί δεν είναι laser γι αυτό, αλλιώς να πάω σε ένα από αυτά: 1) http://www.skroutz.g...itech-M510.html 2) http://www.skroutz.g...e=logitech+M705 Επειδή έχω το Μ705 και το ΜΧ, προσωπικά θεωρώ το Μ705 πολύ καλύτερο αν δεν σε ενοχλεί το λίγο μεγαλύτερο μέγεθος... Το Μ515 δεν θα το πρότεινα... δεν νομίζω ότι αξίζει για τα λεφτά του... τόσο πήρα το Μ705 που είναι τέλειο...
Heatspreader Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Έχω το Mx Performance. Λένε ότι δουλεύει και σε γυαλί. Στο τραπέζι τις κουζίνας το οποίο είναι γυάλινο, έχοντας διχρωμία, δηλαδή το πάνω μέρος του γυαλιού είναι διάφανο και το πιο μέσα κόκκινο, δεν δουλεύει.
Psycho13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Έχω το Mx Performance. Λένε ότι δουλεύει και σε γυαλί. Στο τραπέζι τις κουζίνας το οποίο είναι γυάλινο, έχοντας διχρωμία, δηλαδή το πάνω μέρος του γυαλιού είναι διάφανο και το πιο μέσα κόκκινο, δεν δουλεύει. Εμενα το γραφειο μου ειναι γυαλινο με διαφανες και εχει ασπρα γραμματα με λεξεις επανω δουλευει απροβληματιστα το performance
Heatspreader Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ίσως τότε μπερδεύεται με το κόκκινο που έχει από κάτω το τραπέζι.
Commendatore Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Για να λειτουργήσει ο αισθητήρας, απαιτείται ένα πάχος γυαλιού τουλάχιστον 6mm (αν θυμάμαι καλά). Αλλά και πάλι δεν είναι απόλυτο αυτό, μιας και εξαρτάται από την καθαρότητα του κρυστάλλου, αλλά και από το αν έχει σχέδια, γράμματα, αμμοβολή κλπ. Προσωπικά έχοντας το performance, λειτουργούσε κανονικά στα 15mm κρύσταλλο του γραφείου μου.
pedrojay Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 δουλεύει κομπλέ στις επιφάνειες δηλαδή? ρωτάω γιατί δεν είναι laser γι αυτό, αλλιώς να πάω σε ένα από αυτά: 1) http://www.skroutz.gr/s/274693/Logitech-M510.html 2) http://www.skroutz.gr/s/88404/Logitech-Marathon-Mouse-M705.html?keyphrase=logitech+M705 Επειδή έχω το Μ705 και το ΜΧ, προσωπικά θεωρώ το Μ705 πολύ καλύτερο αν δεν σε ενοχλεί το λίγο μεγαλύτερο μέγεθος... Το Μ515 δεν θα το πρότεινα... δεν νομίζω ότι αξίζει για τα λεφτά του... τόσο πήρα το Μ705 που είναι τέλειο... Το 515 είναι laser φίλε john shadow,και δουλεύει σε όλες τις συνήθεις επιφάνειες.Τώρα σε σχέση με το 705 η διαφορά είναι στα πλαινά κουμπιά.Από τιμή και λοιπές λειτουργίες είναι ίδια,όποιο σε βολεύει καλύτερα στο χέρι θα έλεγα μιας και νομίζω ότι το 515 είναι μικρότερο από το 705.
john_shadow Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Το 515 είναι laser �?ίλε john shadow,και δο�?λεύει �?ε �?λε�? �?ι�? �?�?νήθει�? ε�?ι�?άνειε�?.Τ�?ρα �?ε �?�?έ�?η με �?ο 705 η δια�?ορά είναι �?�?α �?λαινά κο�?μ�?ιά.�?�?�? �?ιμή και λοι�?έ�? λει�?ο�?ργίε�? είναι ίδια,�?�?οιο �?ε βολεύει καλύ�?ερα �?�?ο �?έρι θα έλεγα μια�? και νομίζ�? �?�?ι �?ο 515 είναι μικρ�?�?ερο α�?�? �?ο 705. �?�?ο ε�?ί�?ημο site �?η�? logitech λέει �?�?�? δεν είναι laser...
anivas11 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Το Μ705 είναι κορυφαίο και το μέγεθός του είναι μέτριο. Το ΜΧ είναι μικρό, ιδανικό για το λαπτοπ. Σαν ποιότητα ακρίβεια κλπ είναι ίδια.
pedrojay Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 @john shadow Μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες και πήγα να το τσεκάρω.Όντως η Logitech δεν το αναφέρει σαν laser,αν και είδα και 1-2 λαθάκια στα τεχνικά χαρακτηριστικά του.Πάντως τα περισσότερα reviews σαν laser το αναφέρουν,και σαν τέτοιο το αγόρασα κι εγώ Η ουσία είναι ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα ότι κι αν είναι και τη δουλειά του την κάνει μια χαρά,και το προηγούμενο laser ήταν και δεν είδα καμία διαφορά. Συνοψίζοντας,αν το θες για κανα HTPC ή συνδέεις συχνά το λαπτοπ στην TV,είναι ότι πρέπει.Πιάνει σε καναπέ,κουβέρτα,τζιν κτλ.Αν το θες κυρίως για desktop χρήση,πάρε καλύτερα το 705 που είναι δοκιμασμένο και προτεινόμενο από πολλούς
john_shadow Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 @john shadow Μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες και πήγα να το τσεκάρω.Όντως η Logitech δεν το αναφέρει σαν laser,αν και είδα και 1-2 λαθάκια στα τεχνικά χαρακτηριστικά του.Πάντως τα περισσότερα reviews σαν laser το αναφέρουν,και σαν τέτοιο το αγόρασα κι εγώ Η ουσία είναι ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα ότι κι αν είναι και τη δουλειά του την κάνει μια χαρά,και το προηγούμενο laser ήταν και δεν είδα καμία διαφορά. Συνοψίζοντας,αν το θες για κανα HTPC ή συνδέεις συχνά το λαπτοπ στην TV,είναι ότι πρέπει.Πιάνει σε καναπέ,κουβέρτα,τζιν κτλ.Αν το θες κυρίως για desktop χρήση,πάρε καλύτερα το 705 που είναι δοκιμασμένο και προτεινόμενο από πολλούς η αλήθεια είναι ότι το θέλω και για της 2 χρήσεις περισσότερο βέβαια για κανονική χρήση (desktop) αλλά και για καμιά ταινία στην τν... οπότε πάω για το 705
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα