oriok Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 μολις εκανα κ εγω την παραγγελια παιδες. να ρωτησω,περιεχει μεσα το κουτι και την θηκη που βλεπω στο βιντεο εδω:http://www.youtube.com/watch?v=U0eBcC7l4Nw?? οι εντυπωσεις απο οσυς το εχετε παρει ποιες ειναι? οι μπαταριες ποσο καιρο κρατανε? ναι περιέχει θήκη
mamep Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 μολις εκανα κ εγω την παραγγελια παιδες. να ρωτησω,περιεχει μεσα το κουτι και την θηκη που βλεπω στο βιντεο εδω:http://www.youtube.com/watch?v=U0eBcC7l4Nw?? οι εντυπωσεις απο οσυς το εχετε παρει ποιες ειναι? οι μπαταριες ποσο καιρο κρατανε? Παίζει κ με μια μπαταρία...
karasardelis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Πατάς πάνω στη ροδέλα για να μπει στο χαλαρό mode.. Αν κ εγώ προτιμώ το "τρακτέρ " Τελικά με την μία μπαταρία είναι τέλειο... απόρω ποιος ανεγκέφαλος σχεδιαστής αποφάσισε να βάλει σε φορητό ποντίκι τέτοιου μεγέθους δύο ΑΑ μπαταρίες... μιλάμε μεγάλος καραγκιόζης... Το ροδάκι πάντως (τρακτέρ mode φυσικά...) παραμένει κακό σε αίσθηση... όχι εντελώς χάλια, απλά χειρότερο από το VX Nano που είχα... πάντα βέβαια πολύ καλύτερο από όλα τα άλλα ποντίκια της σειράς....
arxaggelos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Το πήρα γιατί ήρθε ο καιρός να αντικαταστήσω ένα φορητό MS που είχα πάρει, το οποίο έπεσε ηρωικά μετά από πολλές ώρες στο καθήκων. Πολκύ καλές εντυπώσεις, στιβαρό, καλό μέγεθος ούτε πολύ μεγάλο ούτε πολύ μικρό (αν και αυτό έχει να κάνει και με τα χέρια του καθενός) χωρίς να ξεφεύγει καθόλου από "φορητό". Μου αρέσει η ματ αφή και η αίσθηση των πλήκτρων, καθώς και το γεγονός ότι έχει και πλαινά για μπρος-πίσω. Η ροδίτσα είναι πράγματι λίγο περίεργη αλλά συνηθίζεται. Και η θήκη σούπερ. Δεν μου αρέσει που το receiver είναι μέσα στο καπάκι, γιατί με το άνοιξε-κλείσε για να το βγάλω μπορεί να φαγβωθεί το δοντάκι του καπακιού και μετά να ανοίγει για πλάκα. Αντίθετ με τον φίλο karasardelis, μου αρέσει με τις δύο μπαταρίες γιατί προτιμώ να είναι πιό βαρύ και "γεμάτο". Όπως έχει συνηθίσει κανείς
haris_led Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εμένα δε μου αρέσει που δεν μπορώ από τη ροδέλα να κάνω Middle click. Αυτό το κουμπάκι πίσω από τη ροδέλα χρησιμοποιώ και δεν είναι εύχρηστο να μετακινώ το δάκτυλο πάνω στο ποντίκι κάθε φορά για ένα κλικ...
pOLoS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εμένα δε μου αρέσει που δεν μπορώ από τη ροδέλα να κάνω Middle click. Αυτό το κουμπάκι πίσω από τη ροδέλα χρησιμοποιώ και δεν είναι εύχρηστο να μετακινώ το δάκτυλο πάνω στο ποντίκι κάθε φορά για ένα κλικ... γούστα είναι αυτά
john_shadow Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 αν έχει κάποιος παραπάνω παιδιά ας μου στείλει ένα πμ για να του αγοράσω το ένα επειδή δεν πρόλαβα την προσφορά..
Psycho13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 και εμεις που προλαβαμε δεν εχουμε παραλαβει μην νομιζεις! μετα απο 3 μηνες τελικα ακυρωσα την παραγγελια
oriok Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 και εμεις που προλαβαμε δεν εχουμε παραλαβει μην νομιζεις! μετα απο 3 μηνες τελικα ακυρωσα την παραγγελια γιατί το λές αυτό ? εγώ πάντως το παρέλαβα μέσα σε 7 μέρες και μάλιστα ήταν λίγο πριν την πρωτοχρονιά(2-3 μέρες) που όλες οι παραγγελίες τότε αργάνε. Εσένα πώς τράβηξε τόσο πολύ ? μήπως δεν τους ενημερώσες νωρίτερα ? Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ποντίκι και κρίμα που δεν πήρα ένα ακόμη για τον άλλο υπολογιστή
Psycho13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Το λεω γιατι βαρεθηκα να περιμενω 3+ μηνες μεχρι ποτε θα ειχε διαθεσιμοτητα το amazon
Konstantin77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 και εγω εχω παραλαβει...κατι θα πηγε λαθος στην παραγγελια σου!
arxaggelos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Κι εδώ το ίδιο. Έκανα παραγγελία λίγο πριν την πρωτοχρονιά και παρέλαβα κανονικά 2-3 μέρες μετά. Ούτε εβδομάδα συνολικά. Btw, το ποντίκι είναι εξαιρετικό, μόνο η αίσθηση του «κλικ» στη ρόδα όταν αλλάζεις σε συνεχόμενο scroll δεν μου αρέσει, κλάιν δηλαδή. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
tstavrou Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δε ξέρω αν αξίζει αυτό? LOGITECH M515 COUCH MOUSE BLUE στα 27,9€ Link Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις?
christs Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δε ξέρω αν αξίζει αυτό? LOGITECH M515 COUCH MOUSE BLUE στα 27,9€ Link Το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις? καλη τιμη, amazon το εχει 19 λιρες, δηλαδη 23 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα