stavros123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 τέλος τα 25 λιρόνια πλέον πήγε στα 36,20!
pOLoS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 οποίος πρόλαβε , μπορεί να το ξαναβάλουν σε προσφορά
papars Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Τα αξίζει και με το παραπάνω. Οι κατασκευή του είναι απίθανη. Έπαθα πλάκα με το ροδάκι που το πατάς και αλλάξει η συμπεριφορά αν θες δοντάκια ή όχι.
zeremefico Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Το πήρα και εγώ, πολύ καλό! Με εντυπωσίασε η λειτουργία της ροδέλας που σε μακρύ scroll up/down, αν το κάνεις με δύναμη, περιστρέφεται μόνη της.
pedrojay Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Την λειτουργία αυτή της ροδέλας,η οποία κι εμένα με έχει βολέψει πολύ,την έχει και αυτό αν ενδιαφέρεται κάποιος για ακόμα πιο φτηνάLink Είναι καινούργιο μοντέλο,δυστυχώς όμως δεν έχει πλαινά έξτρα κουμπιά.Είναι σχεδιασμένο και για χρήση σε καναπέ,παπλώματα κτλ.(είναι κλειστό από κάτω για να μην μαζεύει βρωμιά,χνούδια) εκτός από τις συνήθεις επιφάνειες.Επίσης έχει και αισθητήρα ώστε το ποντίκι να μην λειτουργεί αν δεν είναι το χέρι επάνω,ώστε να αποφεύγονται κατα λάθος κινήσεις ή πατήματα Ρίξτε του μια ματιά αν ψάχνετε κάτι ακόμα φθηνότερο.
karasardelis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Εγώ το πήρα για να αναβαθμίσω το VX Nano που είχα... η αλήθεια είναι όμως ότι το VX Nano αν και δεν ήταν darkfield ήταν πολύ καλύτερο από κάθε άποψη... πολύ πιο ελαφρύ, πιο καλό κάθισμα στο χέρι, πιο γλυκιά κίνηση και πολύ καλύτερη αίσθηση στα κλικς και ειδικά στο ροδάκι....
oriok Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Εγώ το πήρα για να αναβαθμίσω το VX Nano που είχα... η αλήθεια είναι όμως ότι το VX Nano αν και δεν ήταν darkfield ήταν πολύ καλύτερο από κάθε άποψη... πολύ πιο ελαφρύ, πιο καλό κάθισμα στο χέρι, πιο γλυκιά κίνηση και πολύ καλύτερη αίσθηση στα κλικς και ειδικά στο ροδάκι.... άμα σου φαίνεται βαρύ το MX Anywhere , μπορείς να το λειτουργήσεις και με μία μπαταρία( το λέει στις οδηγίες ), οπότε ελαφραίνει λίγο
talos_2002 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Άντε να βγάλουν και ένα καλό πλήρους μεγέθους σε προσφορά!
alexmm Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Άντε να βγάλουν και ένα καλό πλήρους μεγέθους σε προσφορά! Κι εγώ αυτο περιμένω....
panosss567 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Άντε να βγάλουν και ένα καλό πλήρους μεγέθους σε προσφορά! Έχει εδώ αλλά πρέπει να πάρεις και κάτι άλλο ή να ψωνίσουν δύο μαζί για να έχει δωρεάν μεταφορικά,
alexmm Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Έχει εδώ αλλά πρέπει να πάρεις και κάτι άλλο ή να ψωνίσουν δύο μαζί για να έχει δωρεάν μεταφορικά, Δυστυχώς δεν έχει πλαϊνά κουμπιά
karasardelis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 άμα σου φαίνεται βαρύ το MX Anywhere , μπορείς να το λειτουργήσεις και με μία μπαταρία( το λέει στις οδηγίες ), οπότε ελαφραίνει λίγο Σωστός!!!! Το λύσαμε το ένα θέμα... ας ελπίσουμε τα κουμπιά και η ροδέλα να μαλακώσουν με την χρήση.... ειδικά η ροδέλα κάνει σαν τρακτέρ, αργά το βράδυ που έχει ησυχία ακούγεται σε όλο το δωμάτιο...
mamep Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Σωστός!!!! Το λύσαμε το ένα θέμα... ας ελπίσουμε τα κουμπιά και η ροδέλα να μαλακώσουν με την χρήση.... ειδικά η ροδέλα κάνει σαν τρακτέρ, αργά το βράδυ που έχει ησυχία ακούγεται σε όλο το δωμάτιο... Πατάς πάνω στη ροδέλα για να μπει στο χαλαρό mode.. Αν κ εγώ προτιμώ το "τρακτέρ "
jmallen3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 μολις εκανα κ εγω την παραγγελια παιδες. να ρωτησω,περιεχει μεσα το κουτι και την θηκη που βλεπω στο βιντεο εδω:http://www.youtube.com/watch?v=U0eBcC7l4Nw?? οι εντυπωσεις απο οσυς το εχετε παρει ποιες ειναι? οι μπαταριες ποσο καιρο κρατανε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα