Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλύτερο απο το arc ειναι αυτο; Άσχημο design έχει πάντως:D

Όταν πιάσεις ένα τέτοιο logitech στα χέρια σου, δεν θα ξαναπιάσεις Microsoft ποντίκι... :mrgreen:

Δημοσ.

έχουμε και κρίση ρε παιδιά :) anyway μπήκα και εγώ στον πειρασμό αφού έψαχνα για το macbook pro , το τσίμπησα μου βγήκε 31 και κάτι αλλά είναι super τιμή !

Δημοσ.

παράγγειλα και εγω 2 ,

πως σας τα στείλανε ; με ups ή royal mail ;

Το δικό μου έφυγε ήδη:

Dispatched via Royal Mail (estimated arrival date: December 28, 2011).

Δημοσ.

Royal και εδώ. Αποστολή σε οικονομικό κόστος, με κάτι άλλο θα ήταν μάλλον πιο ακριβή η αποστολή από το ποντίκι.

Δημοσ.

ρε παιδια το θελω να το αγορασω και εγω..αλλα δεν εχω αγορασει ποτε απο αμαζον. Τροποι πληρωμης ποιοι ειναι;δεν εχω καποια καρτα αμα χρειαζετε απλα ενα λογαριασμο απο εθνικη.Καποιος να μου δωσει τα φωτα του παρακαλω πολυ!ευχαριστω!

Δημοσ.

ρε παιδια το θελω να το αγορασω και εγω..αλλα δεν εχω αγορασει ποτε απο αμαζον. Τροποι πληρωμης ποιοι ειναι;δεν εχω καποια καρτα αμα χρειαζετε απλα ενα λογαριασμο απο εθνικη.Καποιος να μου δωσει τα φωτα του παρακαλω πολυ!ευχαριστω!

Χρεωστική κάρτα από την Πειραιώς είναι μια εύκολη λύση. Βγαίνει αυθημερόν με την ταυτότητα σου και εκκαθαριστικό εφορίας χωρίς ελάχιστη κατάθεση χρημάτων.

Paypal & αντικαταβολή δε δέχεται το amazon.

Αυτά.

Δημοσ.

με την εθνοcαsh ρlυs καρτα της εθνικης που εχω δεν γινεται;ετσι και αλλιως δεν θα αφησω αλλα χρηματα μεσα.

δοκίμασε λογικά γίνεται

Δεν γίνεται, η εθνοcash plus γενικά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για online αγορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...