Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολυ καλο ποντικι σε πολυ καλη τιμη. απο οτι θυμάμαι πηγαινε κανενα 50ρικο. η δε εξυπηρετηση της λοτζιτεκ παράδειγμα για τους υπόλοιπους. αυτο το ποντικι το πηρα απο την λοτζι δωρεάν ως αντικατάσταση για ενα αλλο πολυ ποιο φθηνο που μου παρουσιαζε προβλημα με τον δεκτη. η αυτονομία του ειναι πολυ καλή και δουλεύει σε όλες τις επιφάνειες.

Δημοσ.

logitech απιστετυη σε ολα της,μου εχει κανει και εμενα δυο φορες αμεση αντικατασταση σε ηχεια και ποντικι και τα ηχεια επισης ακριβοτερα

Δημοσ.

Μας ξεκάνατε τις οικονομίες!

Έχω δοκιμάσει δεκάδες ποντίκια στο κατάλευκο και γλιστερό πάγκο της κουζίνας που έχω το PC μου και μόνο ένα gaming mouse της zycon παίζει. Όλα τα άλλα τα έχουν χαμένα.

Thanks για την κοινοποίηση στον topic starter.

Δημοσ.

Πολύ καλό ποντίκι και εξαιρετική τιμή !

Έχω ήδη 6 και φοβάμαι μήπως αποκτήσω και 7ο... B)

...και φαντάζομαι ότι τώρα τις γιορτές δέχεσαι δώρα μόνο ποντίκια!!! :fear: :rolleyes:

Logitech MX Anywhere Mouse 29€ στο amazon.co.uk με δωρεάν μεταφορικά , 60+ στο skroutz

λειτουργεί ακόμα και σε γυαλί!!!

....με τη λίρα στα 1,193 και την διαφορά ΦΠΑ βγαίνει λίγο παραπάνω 30,57 αλλά και πάλι είναι άριστη αγορά!

Δημοσ.

O Χριστός και οι 12 απόστολοι! (και είμαι κ άθεη) :lol:

...και φαντάζομαι ότι τώρα τις γιορτές δέχεσαι δώρα μόνο ποντίκια!!! :fear: :rolleyes:

Καλά ρε παιδιά δεν είπαμε πως είναι όλα εξίσου ακριβά,

αλλά εάν έχεις 4 υπολογιστές και αν περίπου 1-2 ποντίκια "καβάτζα", εύκολα φτάνεις τα 5,6,7,... :-D

Πάντως αν εξαιρέσει κανείς την ιδιόμορφη απόκριση των Logitech γενικότερα, έχοντας στην κατοχή μου τo Performance Mouse MX, μόνο τα καλύτερα έχω να πώ.

** Υπ'όψιν ο αισθητήρας τύπου "Darkfield Laser Tracking",

απαιτεί γυαλί πάχους 4 mm τουλάχιστον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...