pOLoS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Logitech MX Anywhere Mouse 29€ στο amazon.co.uk με δωρεάν μεταφορικά , 60+ στο skroutz λειτουργεί ακόμα και σε γυαλί!!!
karasardelis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Άψογος!!! Καιρό τώρα το ψάχνω σε λογική τιμή... το πήρα με κλειστά μάτια!!!!
alexmm Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία προσφορά. Μακάρι να βγει και κάτι παρόμοιο στα μεγαλύτερα mouse της Logitech
beez Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 πολυ καλο ποντικι σε πολυ καλη τιμη. απο οτι θυμάμαι πηγαινε κανενα 50ρικο. η δε εξυπηρετηση της λοτζιτεκ παράδειγμα για τους υπόλοιπους. αυτο το ποντικι το πηρα απο την λοτζι δωρεάν ως αντικατάσταση για ενα αλλο πολυ ποιο φθηνο που μου παρουσιαζε προβλημα με τον δεκτη. η αυτονομία του ειναι πολυ καλή και δουλεύει σε όλες τις επιφάνειες.
ultrobyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 logitech απιστετυη σε ολα της,μου εχει κανει και εμενα δυο φορες αμεση αντικατασταση σε ηχεια και ποντικι και τα ηχεια επισης ακριβοτερα
papars Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μας ξεκάνατε τις οικονομίες! Έχω δοκιμάσει δεκάδες ποντίκια στο κατάλευκο και γλιστερό πάγκο της κουζίνας που έχω το PC μου και μόνο ένα gaming mouse της zycon παίζει. Όλα τα άλλα τα έχουν χαμένα. Thanks για την κοινοποίηση στον topic starter.
Konstantin77 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 φίλε είσαι ότι καλύτερο! +1 kai apo emena, πηρα 1 και σκευτομουν και δευτερο αλλα εχω πολλα κορυφαια ποντικια απο την ιδια εταιρια
Commendatore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ καλό ποντίκι και εξαιρετική τιμή ! Έχω ήδη 6 και φοβάμαι μήπως αποκτήσω και 7ο...
scullyist Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Έχω ήδη 6 και φοβάμαι μήπως αποκτήσω και 7ο... O Χριστός και οι 12 απόστολοι! (και είμαι κ άθεη)
VassilisX Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 +1 κι από 'μένα, φίλε pOLoS. Έψαχνα ασύρματο ποντίκι για το φορητό και αυτό είναι ό,τι πρέπει . Thank you!!!
kanari Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ καλό ποντίκι και εξαιρετική τιμή ! Έχω ήδη 6 και φοβάμαι μήπως αποκτήσω και 7ο... ...και φαντάζομαι ότι τώρα τις γιορτές δέχεσαι δώρα μόνο ποντίκια!!! Logitech MX Anywhere Mouse 29€ στο amazon.co.uk με δωρεάν μεταφορικά , 60+ στο skroutz λειτουργεί ακόμα και σε γυαλί!!! ....με τη λίρα στα 1,193 και την διαφορά ΦΠΑ βγαίνει λίγο παραπάνω 30,57 αλλά και πάλι είναι άριστη αγορά!
Commendatore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 O Χριστός και οι 12 απόστολοι! (και είμαι κ άθεη) ...και φαντάζομαι ότι τώρα τις γιορτές δέχεσαι δώρα μόνο ποντίκια!!! Καλά ρε παιδιά δεν είπαμε πως είναι όλα εξίσου ακριβά, αλλά εάν έχεις 4 υπολογιστές και αν περίπου 1-2 ποντίκια "καβάτζα", εύκολα φτάνεις τα 5,6,7,... Πάντως αν εξαιρέσει κανείς την ιδιόμορφη απόκριση των Logitech γενικότερα, έχοντας στην κατοχή μου τo Performance Mouse MX, μόνο τα καλύτερα έχω να πώ. ** Υπ'όψιν ο αισθητήρας τύπου "Darkfield Laser Tracking", απαιτεί γυαλί πάχους 4 mm τουλάχιστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα