Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Σκεφτόμουν την αγορά media player, μιας και η μητέρα μου με χει σκίσει τελευταία με το κατέβασμα ταινιών, και το κάψιμο CD/DVD είναι ασύμφορο. Η μία τηλεόραση έχει scart και composite, ενώ οι άλλες δύο, δεν ξέρω. Δεν με ενδιαφέρει αν θα έχει σκληρό δίσκο ή όχι, μου αρκεί να δέχεται και usb stick, έτσι ώστε μία ταινία που κατεβάζω, να την περνάω στο usb και να το βάζω στο media player. Αγορά από ελληνική αγορά ή εξωτερικό (πχ eBay). Εχω και ένα DVD player, δεν ξέρω αν μπορεί να κολλήσει εκεί το media player (γίνεται ή λέω αρλούμπες. Ευχαριστώ. ΥΓ. Αγόρασα πρόσφατα και το logitech harm 2. Αν γίνεται να είναι συμβατό με αυτό, μην πάει τζάμπα η αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μια βοήθεια ρε παιδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 εχω το AcRyan to μινι.βγαινει πανω απο 100αρι αλλα εχει φουλ υποστηριξη.τωρα για πιο φτηνο παρε κανα wd που προτεινουν αλλα παιδια εδω στο φορουμ.κοιτα και το apple tv κιολας,το γλυκοκοιταζω και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή μπορεί να παίζει ρόλο... Οι τηλεοράσεις είναι οι: Sony KDL-26V4500 Philips 29PT9417/12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα