whiteseCret Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα,χτες εκανα format τον υπολογιστη μου (Windows 7 ultimate x64) και αφου περασα drivers κλπ οταν πηγα να συνδεσω τον εξωτερικο σκληρο δισκο (Toshiba PA4098E-1HJ0) δεν μου τον εμφανιζε καθολου ενω αναβε και εβγαζαν τα windows τον χαρακτηρηστικο ηχο οτι συνδεθηκε..Πριν γινει το format δουλευε κανονικοτατα επισης τον δοκιμασα και σε αλλους 2 υπολογιστες για σιγουρια και δουλευε.. οπια αλλη συκσευη κ αν συνδεσω στον υπολογιστη την αναγνωριζει χωρις προβλημα.. σημερα μου τον εμφανισε σαν αγνωστη συσκευη και μου εβγαλε τα παρακατω κοιταξα κ ενα παρομοιο προβλημα εδω δοκιμασα τις λυσεις που προτειναν και αποτελσμα μηδεν.. επισης μ βγαζει κ εμενα το μηνυμα "Τα windows διεκοψαν αυτη την συσκευη επειδη ανεφερε προβληματα (κωδικος 43)" καμια λυση;;
washcloud Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Βασικά, αφού το φορμάτ είναι τόσο φρέσκο, ξανακαν' το, θα έλεγα. Όχι ότι διαβλέπω ντε και καλά λύση έτσι, αλλά επειδή ως "φρέσκο" δε θα σου "κοστίσει", και, ε, υπάρχει πιθανότητα κάτι να μην πήγε καλά (μια και όπως λες πριν από αυτό όλα ήταν μπόμπα). Τα ίδια Win είχες και πριν το φορμάτ να υποθέσω, ναι;
whiteseCret Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 το δοκιμασα και αυτο εκανα και 2ο, γιατι υπεθεσα οτι κατι δν πηγε καλα με το 1ο αλλα τπτ. Ναι τα ιδια ειχα..
TheELF Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Άρα το ποιο πιθανό είναι να μην περνάει κάποιος οδηγός που χρειάζεται για να αναγνωρισθεί σωστά το usb κατά 99% με το cd της μητρικής θα το λύσεις το πρόβλημα,περνώντας τον κατάλληλο usb(ίσως και απλά τον intel info tool αν έχεις intel ή κάποια τέτοια βλακεία) οδηγό
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Για δες εδω.. > http://myplaisio.gr/forum/toshiba-pa4098e-1hj0-%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%84%CF%8C και εδω > http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/modelContent.jsp?ct=SB&os=&category=&moid=2409113&rpn=undefined&modelFilter=PH3200U-1EXB&selCategory=2756711&selFamily=2409110 Είπες δούλευε ? σε 32x μήπως ? πάντως έχουν και άλλοι πρόβλημα..
whiteseCret Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 φιλε TheELF ψαχνω να βρω το cd αλλα δεν.. παντως περασα της intel τα tools i3 εχω και τζιφος! Οχι και πριν x64 ειχα, τα τσεκαρα τα λινκς, εμενα μου τον αναγνωριζει ως αγνωστη συσκευη.. εκανα απεγκατασταση τις θυρες usb και μετα απο την επανεκινηση μου τις εγκατεστησε ολες τις συσκευες εκτος απο τον δισκο(βγαζει το μηνυμα π εχω και στη φωτο πιο πανω)! χρησιμοποιησα το sleep removal tool της toshiba αλλα μου λεει πως δν υπαρχει συνδεδεμενος δισκος.. εχω απελπιστει, τι το θελα το format
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα