sil_unique Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, αναζητώ 2 χρήστες από Αθήνα οι οποίοι έχουν χαλασμένο laptop το οποίο έχει πρόβλημα τύπου no signal ή άλλο σχετικό με vga [π.χ. το γνωστό dv9000 ή οποιοδήποτε άλλο] για δωρεάν επισκευή της μητρικής. Από τους ίδιους περιμένω εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς η επισκευή να με ενημερώσουν για την πορεία του μηχανήματος μετά από αρκετή χρήση. Θεωρώ ότι στα μηχανήματα δεν θα έχει γίνει εσωτερική επέμβαση η οποία θα μειώσει το ποσοστό επιτυχίας καθώς και ότι η συνάντηση θα μπορεί να γίνει κοντά στην περιοχή μου. Είμαι της άποψης ότι είναι κρίμα να αχρηστεύεται μηχάνημα που παλιό και εκτός εγγύησης. Παρακαλώ οι [γρήγοροι] ενδιαφερόμενοι να απαντήσουν στο φόρουμ και όχι με private καθώς θα τηρηθεί η προτεραιότητα. Ελπίζω το όλο εγχείρημα να μην αντιτίθεται σε κάποιο κανόνα του φόρουμ.
bill@ki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Συγνώμη, αλλά το μήνυμα σου μου φαίνεται μεταφρασμένο σε πρόγραμμα! Εχει πολύ πλάκα
Giorgos09 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Ελπίζω το όλο εγχείρημα να μην αντιτίθεται σε κάποιο κανόνα του φόρουμ. Ουσιαστικα δηλωνεις οτι δεν εχεις διαβασει τους κανονες. Δεν επιτρεπεται να δημιουργησεις λογαριασμο αν δε τους εχεις διαβασει.
sil_unique Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 πάντως τα 2 πρώτα post δεν είναι αυτά που περίμενα
HeavyDuty Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 πάντως τα 2 πρώτα post δεν είναι αυτά που περίμενα εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις σύμφωνα με αυτά που γράφεις ιδίως με τον τρόπο που τα γράφεις ( βλ. πρώτο μήνυμα ) θέλεις να βοηθήσεις κάποιον/ους να επισκευάσουν τα φορητά τους δωρεάν; θέλεις κάποιος/οι να σε βοηθήσουν να επισκευάσεις 2 φορητά δωρεάν; διευκρίνησέ το γιατί το μόνο εύκολο που μπορεί κάποιος/α να καταλάβει από το πρώτο μήνυμα σου είναι ότι είναι γραμμένο/μεταφρασμένο από κάποιο πρόγραμμα
LuNaTiC Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μου μοιάζει για τύπο που ψάχνει παιδάκια στον παιδικό να τα απαγάγει... χαχαχαχ Γιατί να το κάνεις όλο αυτό φίλε?
sil_unique Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 θέλεις να βοηθήσεις κάποιον/ους να επισκευάσουν τα φορητά τους δωρεάν; ναι - χωρίς πολλά σχόλια γιατί παίρνω απαντήσεις ότι έχω χρησιμοποιήσει πρόγραμμα μετάφρασης [λες να είμαι cyborg;] Από αυτούς απλά μεριμένω ενημέρωση για την πορεία του μηχανήματος. Αν τα σχόλια συνεχίσουν να είναι άσχετα ή θα το παρατήσω ή θα αρχίσω να απαντάω ανάλογα καθώς αρκετοί βλέπω και σε άλλα θέματα απαντάνε χωρίς να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στο εκάστοτε θέμα. Φιλικά πάντα
pamelouketo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Τον φάγατε τον άνθρωπο... btw,θα μπορούσε να είναι πιό "επικοινωνίσιμος",δηλαδή του στυλ ψάχνω δύο χαλασμένα laptop να τα φτιάξω δεωρεάν σε ανταπόδοση πληροφοριών σχετικά με τη χρηστικότητά τους σε βάθος χρόνου,ένα είδος feedback σε real contitions... Είναι σπουδαία η προσφορά σου αδερφέ μου (ειλικρινά) και δεν καταλαβαίνω το λόγο (ή μάλλον καταλαβαίνω.....) που στη πέφτουνε. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο χαλασμένο,αλλά μπορώ να σε τροφοδοτήσω με χρέπια (ολόκληρα κουφάρια) για τα πειράματά σου όποτε θελήσεις,επίσης δωρεάν και χωρίς feedback.Σοβαρά μιλάω. Ρε σεις,μάλλον βρήκε καινούργια μέθοδο reballing,βοηθήστε τη κατάσταση,όλοι μας θα επωφεληθούμε μακροπρόθεσμα.
sil_unique Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Τον φάγατε τον άνθρωπο... btw,θα μπορούσε να είναι πιό "επικοινωνίσιμος",δηλαδή του στυλ ψάχνω δύο χαλασμένα laptop να τα φτιάξω δεωρεάν σε ανταπόδοση πληροφοριών σχετικά με τη χρηστικότητά τους σε βάθος χρόνου,ένα είδος feedback σε real contitions... Είναι σπουδαία η προσφορά σου αδερφέ μου (ειλικρινά) και δεν καταλαβαίνω το λόγο (ή μάλλον καταλαβαίνω.....) που στη πέφτουνε. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο χαλασμένο,αλλά μπορώ να σε τροφοδοτήσω με χρέπια (ολόκληρα κουφάρια) για τα πειράματά σου όποτε θελήσεις,επίσης δωρεάν και χωρίς feedback.Σοβαρά μιλάω. Ρε σεις,μάλλον βρήκε καινούργια μέθοδο reballing,βοηθήστε τη κατάσταση,όλοι μας θα επωφεληθούμε μακροπρόθεσμα. Καλησπέρα, ευχαριστώ για την σωστή διατύπωση. Φαντάζομαι ότι είσαι γνώστης και για αυτο κατάλαβες τι εννοώ όπως τα γράφω. Προς το παρόν είμαι στο reflow, τo reballing θα είναι το επόμενο βήμα ανάλογα τα αποτελέσματα. Να είσαι καλά και πάλι αλλά από πειράματα είμαι εντάξει - beta testers ψάχνω.
sakis0547 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 κανενα Playstation 3 δεν θελεις να πιαστεις να φτιαξεις?? :rolleyes: εχω ενα με ylod...
danton Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εγω ειχα 2 ιδια λαπτοπ εντελως διαλυμενα και πηρα κομματια απο το ενα και τα εβαλα στο αλλο.Θελεις να φτιαξεις αυτο που εμεινε;;;Μιλαμε δεν λειτουργει τιποτα...ΓΙα να δω τι μαγκαηβερ εισαι??? (Τωρα σοβαρα εαν το εφτιαχνες θα το διναμε σε κανενα ιδρυμα.Θελει χρονο να το φτιαξεις ομως σε προειδοποιω)
pamelouketo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Αδερφέ topic-starter,δεν βλέπω χαΐρ και επειδή ο λύκος έχει χοντρό σβέρκο γιατί κάνει τις δουλειές του μόνος του,ψώνισε από δω,με μια κατοστάρα είσαι άρχοντας και άμα κάτσει η στραβή,με τα αντ-κά και μόνο πατσίζεις τη σούμα....
sil_unique Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 κανενα Playstation 3 δεν θελεις να πιαστεις να φτιαξεις?? :rolleyes: εχω ενα με ylod... έχεις μήνυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα