Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω τον ενισχυτή Fender Mustang II:

mustangII_home_mainimg.png

και ενώ με την κιθάρα(ibanez s570) βγάζω πολύ καλό καθαρό ήχο, με παραμόρφωση δεν έχω καταφέρει να βγάλω επιθυμητό αποτέλεσμα... πιστεύω οτι φταίει ο ενισχυτής αν και δεν έχω διαβάσει πολλά παράπονα στο google :confused:

αν πάρω μια πεταλιέρα για distortion θα δώ διαφορά ή μπά...?? καμια φτηνή πρόταση για να δοκιμάσω...? περισσότερο θέλω να παίζω metal κομάτια τύπου iced earth, και power metal ήχο γενικότερα..

Δημοσ.

Θα δεις διαφορά, αλλά μην περιμένεις κάνα αποτέλεσμα της προκοπής... frown.png

αρα θέλει άλλον ενισχυτή...?? πολύ απογοήτευση ρε γαμώτο :-(

όπως διάβασα και κάπου μπορεί να παίζω λίγο καιρό αλλα ακούω μια ζωή.....

Δημοσ.

Ναι, δυστυχώς ο ήχος σου είναι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό αποτέλεσμα του ενισχυτή σου. Ευτυχώς για σένα, όμως, πλέον μπορείς να αποκτήσεις καλό ενισχυτή σχετικά οικονομικά (~250-300 ευρώ).

Δημοσ.

μα και αυτόν τόσο τον είχα πάρει... τεσπά δεν έχω πρόθεση να δώσω πολλά χρήματα τώρα οπότε αν δεν γίνει δουλειά με την πεταλιέρα θα κάνω απλά υπομονή :-(

πάντως ρε συ αφου τα καθαρά του ειναι πολυ πολύ καλά, εφόσον του δώσεις καλή παραμόρφωση δεν θα την βγάλει και αυτήν πολύ καλή?

Δημοσ.

Κοίτα να δεις... Ο ενίσχυτής σου δεν είναι κακός, αλλά δεν είναι καλός για ο,τιδήποτε. Τί εννοώ. Όντως ο mustang έχει αρκετά καλά καθαρά για τρανζίστορ. Μαζί με τον cube είναι ίσως οι δυο καλύτερες επιλογές, και ίσως οι μόνοι που πιθανώς να σκεφτόμουν να αγοράσω ποτέ. Αλλά αυτοί οι ενισχυτές δεν μπορούν να αποδόσουν σε ευρεία γκάμα ήχων.

Κακά τα ψέμματα. Αν θέλεις και καλά καθαρά (σίγουρα καλύτερα από οποιοδήποτε τρανζίστορ) και καλά γκάζια, κοιτάς μόνο για λάμπα. Μπορείς να κοιτάξεις για κάποιον VHT, Blackheart ή κάποιον Bugera. Προσωπικά θα πήγαινα στον πρώτο.

Αλλιώς, η προσωπική μου άποψη είναι να μην χαραμίσεις χρήματα γιατί το αποτέλεσμα θα είναι μεν καλύτερο αγοράζοντας μια καλή πεταλιέρα, αλλά όχι αντάξιο των χρημάτων που θα δαπανήσεις κρίνοντας βάσει του ήχου που θα έχεις. Μακάρι να είχα καλύτερα νέα για σένα, αλλά...

Δημοσ.

Όλα εξαρτιώνται από τις απαιτήσεις σου. Αν ο ήχος που ακούς στο βίντεο σε καλύπτει, τότε οκ. Απλά μάλλον χρειάζεσαι περισσότερη εξοικείωση με τον εξοπλισμό σου (κιθάρα και ενισχυτή). Από εκεί και πέρα, ο Μάστανγκ, όπως έγραψα και παραπάνω, είναι ένας καλός για την κατηγορία του ενισχυτής. Απλά τυχαίνει και αυτή η κατηγορία είναι δεύτερη. wink.gif

Δημοσ.

Όλα εξαρτιώνται από τις απαιτήσεις σου. Αν ο ήχος που ακούς στο βίντεο σε καλύπτει, τότε οκ. Απλά μάλλον χρειάζεσαι περισσότερη εξοικείωση με τον εξοπλισμό σου (κιθάρα και ενισχυτή). Από εκεί και πέρα, ο Μάστανγκ, όπως έγραψα και παραπάνω, είναι ένας καλός για την κατηγορία του ενισχυτής. Απλά τυχαίνει και αυτή η κατηγορία είναι δεύτερη. wink.gif

Εγώ βασικά Βίσση θέλω να παίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...