Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

το pc μιας φίλης ξαφνικά έριξε όλα τα fps στα games 1-5. Έχω αλλάξει πολλές εκδόσεις drivers αλλά τζίφος.

Όταν κάνω ένα check με το HWmonitor παίρνω το παρακάτω

Capture-1.jpg

Καπούτ η κάρτα ? στο aero graphics των windows rating έβγαζε 6.4 και τώρα έχει πέσει στο 2.5.

Την δευτέρα δεν άναβε η οθόνη μετά απο κανά δυο restart κατάφερε και άναψε αλλά με το παραπάνω πρόβλημα απο τότε.

edit: άκυρη η πληροφορια για την οθόνη έφταιγε το βύσμα

Τώρα τί να είναι ... πρόβλημα τροφοδοτικού ? κάρτας γραφικών ή mobo ?

Thanks

Δημοσ.

Μάλλον υπήρχε ήδη μια κάρτα γραφικών "επάνω". Όταν έπαιξαν πολλές αποτυχίες λόγω δοκιμών με την οθόνη η motherboard το γύρισε στην ενσωματωμένη 6150S η οποία είναι υποδεέστερη.. από όλες.

Ποια motherboard έχεις; Γνωρίζεις αν υπήρχε -σίγουρα- ήδη εγκατεστημένη κάρτα;

Δημοσ.

Μάλλον υπήρχε ήδη μια κάρτα γραφικών "επάνω". Όταν έπαιξαν πολλές αποτυχίες λόγω δοκιμών με την οθόνη η motherboard το γύρισε στην ενσωματωμένη 6150S η οποία είναι υποδεέστερη.. από όλες.

Ποια motherboard έχεις; Γνωρίζεις αν υπήρχε -σίγουρα- ήδη εγκατεστημένη κάρτα;

Σίγουρα υπήρχε εγκατεστημένη κάρτα αλλά δεν ξέρω το modelo γιατί ότι έκανα ήταν μέσω teamviewer. δηλαδή για να καταλάβω έχει γυρίσει στην Onboard κάρτα γραφικών ?

Όποτε όταν η φίλη μου' μου είπε για το βύσμα, εβάλε το καλώδιο στην onboard?

Δημοσ.

Σίγουρα υπήρχε εγκατεστημένη κάρτα αλλά δεν ξέρω το modelo γιατί ότι έκανα ήταν μέσω teamviewer. δηλαδή για να καταλάβω έχει γυρίσει στην Onboard κάρτα γραφικών ?

Όποτε όταν η φίλη μου' μου είπε για το βύσμα, εβάλε το καλώδιο στην onboard?

Πιθανώς. Αυτή εδώ είναι η motherboard?

Δημοσ.

Πιθανώς. Αυτή εδώ είναι η motherboard?

σύμφωνα με την εικόνα απο το HWmonitor ναι αυτή είναι. Τώρα αν βάλω πάλι το καλώδιο στην οχι-onboard Κάρτα γραφικών, πρέπει να το γυρίσω απο bios? η γυρνάει αυτόματα? έχεις ιδέα ?

Δημοσ.

σύμφωνα με την εικόνα απο το HWmonitor ναι αυτή είναι. Τώρα αν βάλω πάλι το καλώδιο στην οχι-onboard Κάρτα γραφικών, πρέπει να το γυρίσω απο bios? η γυρνάει αυτόματα? έχεις ιδέα ?

Κανονικά ναι, όπως ακριβώς έγινε το αντίστροφο βάζοντας το καλώδιο στην integrated. Για να είσαι 100% σίγουρος ότι έγινε σωστά, πήγαινε στο Bios από την καρτέλα Advanced --> Chipset Configuration --> Primary Graphics Adapter και διάλεξε Pci-Express.

Δημοσ.

Κανονικά ναι, όπως ακριβώς έγινε το αντίστροφο βάζοντας το καλώδιο στην integrated. Για να είσαι 100% σίγουρος ότι έγινε σωστά, πήγαινε στο Bios από την καρτέλα Advanced --> Chipset Configuration --> Primary Graphics Adapter και διάλεξε Pci-Express.

Καλά γνωρίζω πως να το αλλάξω απο bios, απλά δεν γίνεται remote access :P οποτέ πρεπει να δώσω οδηγίες στην κοπέλα η οποία δεν ξέρει τι είναι το bios :D

thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...