wasd Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές σε όλους. Είμαι φοιτητής σε ΤΕΙ Πληροφορικής. Ενδιαφέρομαι να βρώ καθηγητή για να μου εξηγήσει-λύσει κάποιες ασκήσεις μαθηματικών. Το μάθημα έχει τίτλο "Νοήμονα συστήματα". Το αναφέρω για τυπικούς λόγους. Στο μάθημα αυτό μας ζητείτε να λύσουμε ασκήσεις που έχουν να κάνουν με ασαφή σύνολα, υπολογισμο βαθμού αλήθειας συνεπαγωγής p->q, υπολογισμού τιμής εξόδου οταν χρησιμοποιείτε η τεχνική ασαφοποίησης μέσου όρου μεγίστων (Mean of Maxima), χρηση συνεπαγωγής κατά Mamdani κτλ. Ασκήσεις έχω ήδη έτοιμες εγώ. Απλά θα ήθελα κάποιον ο οποίος να γνωρίζει το αντικείμενο.
Technology fan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ότι έχει να κάνει με ασάφεια μπορώ να στο εξηγήσω όπως και αρκετοί εδώ μέσα, αυτό με τον υπολογισμό αλήθειας συνεπαγωγής μου ξενίζει κάπως. Πόσταρε την άσκηση και σε ότι μπορούμε θα σε βοηθήσουμε.
wasd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Μπορώ εαν θέλεις να σου στείλω τις ασκήσεις με προσωπικό μήνυμα και εαν έχεις χρόνο να μου απαντήσεις. Κανείς άλλος δεν υπάρχει ρε παιδιά που να ξέρει τέτοιου είδους ασήσεις; Μέχρι και σε καθηγητή πανεπιστημίου πήγα και δεν ήξερε να με βοηθήσει. Αντε να το περάσω το ρημάδι και να πάρω το πτυχίο μου!
Dr.Fuzzy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Μπορώ εαν θέλεις να σου στείλω τις ασκήσεις με προσωπικό μήνυμα και εαν έχεις χρόνο να μου απαντήσεις. Κανείς άλλος δεν υπάρχει ρε παιδιά που να ξέρει τέτοιου είδους ασήσεις; Μέχρι και σε καθηγητή πανεπιστημίου πήγα και δεν ήξερε να με βοηθήσει. Αντε να το περάσω το ρημάδι και να πάρω το πτυχίο μου! Άντε υπάρχω και εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα