ultraxmode Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους! Προχθές αγόρασα μία Sapphire Radeon 5870 1GB Vapor-X στα 179 ευρώ απο το Multirama. Επειδή έχω στήσει και Mac OS X Lion στο PC μου (dual booting με Windows 7 Ultimate 64bit) ήταν η καλύτερη λύση μιας και ο Mac Pro χρησιμοποιεί Radeon 5870. Πριν αγοράσω την 5870 είχα μία NVIDIA 8800 GTS 512MB την οποία την είχα ευχαριστηθεί όσο καμμία άλλη αλλα λόγω Mac OS X είπα να πάω σε ATI. (την 8800 GTS την έχω ακόμα αλλα την πουλάω μέσω του insomnia.gr σε αυτό το link --> http://goo.gl/CwlxJ) Βάζω λοιπόν FIFA 12 (θα μου πείτε, σοβαρό παιχνίδι έβαλες..αλλα έ, μου αρέσει τί να κάνουμε..είχα κάνει και ηχηρή μεταγραφή και είπα να το συνεχίσω..) και αρχίσαν τα όργανα. Κάθε 10-15 λεπτά έτρωγε κόλλημα "the display driver stopped responding.. etc" και ερχόταν πίσω μετά απο κάποια δευτερόλεπτα. "Θα είναι οι drivers λέω" και κατεβάζω το Catalyst 11.12 ... Εδώ και 20 λεπτά που παίζω FIFA 12 κάνει συνέχεια microstuttering ... Έχετε ιδέα τί μπορεί να φταίει?... Έχετε δεί πάλι τέτοια προβλήματα με ATI ? Να σας πώ επίσης πως έχω ένα ETASIS 750W τροφοδοτικό (υπόψην η ETASIS φτιάχνει τροφοδοτικά για Servers όποιος ξέρει) οπότε έχει πάνω απο 82+ στο 12βολτο trail.. Οπότε είναι κορυφή... Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ή να μου δώσει κάποια ιδέα, ευπρόσδεκτος.. Thanks!
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Πες μας όλο το configuration.. εγώ με 5770 δεν έχω τίποτα τέτοιο, η τρέξε ενα cinebench και μέτρησε την..
Chris92 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 εχεις διαγραψει τους παλιους drivers απο την 8800?συνηθιως μια απλη απεγκατασταση δεν αρκει.εκτος και αν εκανες φορματ
drentas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Διαγραφή τους παλιούς drivers και μετά ξανά εγκατάσταση την κάρτα.. 179 πολύ καλή τιμή πάντως. Ετοιμοπαράδοτη?
ultraxmode Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Πες μας όλο το configuration.. εγώ με 5770 δεν έχω τίποτα τέτοιο, η τρέξε ενα cinebench και μέτρησε την.. CPU : Intel Core 2 Quad 2.83GHz RAM : 8GB 1066MHz GPU : Sapphire AMD Radeon HD5870 1GB Vapor-X Motherboard : ASUS Maximus Formula X38 chipset PSU : ETASIS 750W (82+) εχεις διαγραψει τους παλιους drivers απο την 8800?συνηθιως μια απλη απεγκατασταση δεν αρκει.εκτος και αν εκανες φορματ Απεγκατέστησα τους NVDIA Drivers, έκανα shutdown, έβαλα την καινούργια κάρτα, boot, εγκατέστησα τους Catalyst 11.11 και τώρα που βγήκαν οι καινούργιοι (11.12) τους εγκατέστησα αυτούς.. και μην σας πώ πως βλέπω πως ίσως ήταν θέμα drivers. Τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει κάτι.. Θα δούμε.. φτου φτου φτου.. Μόνο αυτό δεν θέλω Χριστουγεννιάτικα γιατι είμαι και ψείρας σε αυτά και θα το έχω συνέχεια στο μυαλό μου.. Διαγραφή τους παλιούς drivers και μετά ξανά εγκατάσταση την κάρτα.. 179 πολύ καλή τιμή πάντως. Ετοιμοπαράδοτη? drentas, την είχα μέσα σε 2 μέρες απο το Multirama. Ναι όντως καλή τιμούλα νομίζω κι εγώ οτι είναι.
cabdik Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 αν σου ξαναπαρουσιαστει το προβλημα, κανε τη διαδικασια καθαρισμου ξανα. με μια διαφορα. αφου απεγκαταστησεις τους drivers απο πινακα ελεγχου, κανε επανεκκινηση, μπες σε SAFE MODE (με F8), και με ενα προγραμμα τυπου Driver Cleaner Pro, καθαρισε οτι υπολλειματα τυχον υπαρχουν. μετα επανεκκινηση και κανε εγκατασταση τους καινουριους drivers. με απλη απεγκατασταση, μπορει να παρουσιαστουν τετοια conflicts!
ultraxmode Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ cabdik ! Θα το έχω υπόψιν!
predator Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 φιλε τελικα το ελυσες το προβλημα? αν ναι πες πως το εκανες γιατι μου συμβαινει κατι παρομοιο. αναβαθμισα το συστημα της υπογραγης μου απο την HD4850 σε HD6850 και μου βγαζει ακριβως το ιδιο προβλημα. διαβασα πολλα forum, δοκιμασα πολλες λυσεις αναμεσα και tweak στη registry αλλα δε βοηθησε κατι. εννοειται πως εκανα full uninstall,boot σε safe mode και ετρεξα driver cleaner κλπ. περιτο να πω οτι με την παλια καρτα δεν ειχα κανενα θεμα.
8elwADSL Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 φιλε τελικα το ελυσες το προβλημα? αν ναι πες πως το εκανες γιατι μου συμβαινει κατι παρομοιο. αναβαθμισα το συστημα της υπογραγης μου απο την HD4850 σε HD6850 και μου βγαζει ακριβως το ιδιο προβλημα. διαβασα πολλα forum, δοκιμασα πολλες λυσεις αναμεσα και tweak στη registry αλλα δε βοηθησε κατι. εννοειται πως εκανα full uninstall,boot σε safe mode και ετρεξα driver cleaner κλπ. περιτο να πω οτι με την παλια καρτα δεν ειχα κανενα θεμα. Format δοκίμασες ;
cabdik Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 φιλε τελικα το ελυσες το προβλημα? αν ναι πες πως το εκανες γιατι μου συμβαινει κατι παρομοιο. αναβαθμισα το συστημα της υπογραγης μου απο την HD4850 σε HD6850 και μου βγαζει ακριβως το ιδιο προβλημα. διαβασα πολλα forum, δοκιμασα πολλες λυσεις αναμεσα και tweak στη registry αλλα δε βοηθησε κατι. εννοειται πως εκανα full uninstall,boot σε safe mode και ετρεξα driver cleaner κλπ. περιτο να πω οτι με την παλια καρτα δεν ειχα κανενα θεμα. εχεις PM. δοκιμασε αυτο και πες μας!
kyriakidis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Παραπλισιο προβλημα ειχα σε φορητο με καρτα γραφικων ατι , δες αν εχεις καπια επιλογη για ati powerplay αν ναι καντο disable
alex89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Αν δοκίμασες τα πάντα τότε και εγώ προτείνω format και με καθαρά win και περασμένα τα updates και τους οδηγούς για μητρική και κάρτα γραφικών να στρεσάρεις την κάρτα
ultraxmode Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Εγω παντως αυτο που εκανα ηταν driver cleaner..install παλι τους drivers και απενεργοποιηση του overdrive.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα