Προς το περιεχόμενο

amd 1090t o/c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αυτον τον επεξεργαστη με την h50 πανω και την gigabyte 890xa-ud3 rev.2.

τον παω 3,5 και τις μνημες στα 1600 αλλα αμα τον αφισω για κανα 10 λεπτα χωρις να κανω κατι μου βγαλει μπλε οθονη...ενω αμα τον δουλευω θα αργισει λιγο παραπανω να εμφανιστει

Δημοσ.

εχω αυτον τον επεξεργαστη με την h50 πανω και την gigabyte 890xa-ud3 rev.2.

τον παω 3,5 και τις μνημες στα 1600 αλλα αμα τον αφισω για κανα 10 λεπτα χωρις να κανω κατι μου βγαλει μπλε οθονη...ενω αμα τον δουλευω θα αργισει λιγο παραπανω να εμφανιστει

καταρχην, αμα δεις ποιο κατω εχω ανοιξει και γω θεμα για εναν 1055τ.

ουτε εγω ηξερα απο o/c σε amd x6. για αρχη ασε τις μνημες οπως τις βλεπει το bios και δωσε τις ρευμα 1,65v. και απο και και περα θα ανεβουν μαζι με τον επεξεργαστη. ισος γιαυτο να τρως και μπλε οθονη, γιατι δεν εχουν ρευμα οι μνημες για να φανε.

βασικα ο επεξεργαστής που εχεις, εχει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή, πραγμα που συμενει οτι μπορεις να τον ανεβασεις χωρις να πειράξεις τιποτα αλλο. αν θυμαμαι καλα ο 1090τ πιανει τα 4ghz ανετα.

Δημοσ.

ναι απλα αυτο το bios δεν εχει επιλογη για να ανεβασω το vcore....σαν να μου ειναι κλειδωμενο.

απλα μου λεει στην καρτελα που ανεβασω ρευματα "normal v core...1,475" και απο πανω μου εχει επιλογη για να ανεβασω ή να κατευασω πχ +0,25 +0,50.... ή -0,25 -0,50.

τεσπα θα βγαλω αυριο φωτο να σας δειξω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...