pOLoS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά το παρήγγειλε κανείς??? από amazom ο πωλητής δε μου έχει απαντήσει ακόμα αν μπορεί να στήλει Ελλάδα το omarket.gr έχει πολύ καλή τιμή , ξέρει κανείς πόσο έχει μεταφορικά ;
paylidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 από amazom ο πωλητής δε μου έχει απαντήσει ακόμα αν μπορεί να στήλει Ελλάδα το omarket.gr έχει πολύ καλή τιμή , ξέρει κανείς πόσο έχει μεταφορικά ; αυτο το omarket που διαολο ειναι; εχει παραλαβη απο εκει; ειδαλλως ποσα μεταφορικα; θελω να το πάρω δωρο στο μπαμπα μου το εργαλειο...
yog35 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Να προτιμάτε καλές μάρκες πολλοί θάνατοι οφείλονται σε κινεζικά προϊόντα κακής ποιότητας
ipal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 αυτο το omarket που διαολο ειναι; εχει παραλαβη απο εκει; ειδαλλως ποσα μεταφορικα; θελω να το πάρω δωρο στο μπαμπα μου το εργαλειο... ΟΜΙΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ / ΔΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ! Αν περνας απο Praktiker-MediaM που φερνουν United αβερτα, δες μπας και.. Ή παρε τηλεφωνο και κανε τους περιγραφη για POPCORN ΔΕ ΚΑΝΕΙ παντως, το λενε στα σχολια του Αμαζον... Να προτιμάτε καλές μάρκες πολλοί θάνατοι οφείλονται σε κινεζικά προϊόντα κακής ποιότητας Η United/Funai ειναι garantie! Πιο πιθανον να πας απο τα πολλα βρωμικα...
katcos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 ....Πιο πιθανον να πας απο τα πολλα βρωμικα... Έγραψες !!!
pOLoS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Πιο πιθανον να πας απο τα πολλα βρωμικα... το μόνο σίγουρο
pOLoS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 μόλις μου απάντησε ο πωλητής απο το amazon , στέλνει μονο Αγγλία οπότε πάμε για omarket.gr
papeipa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 πριν 2-3 χρονια μου το εκαναν δωρο γενεθλιων απο Electroworld. καλη φαση αλλα μετα απο λιγο ξεχνας οτι υπαρχει , οπως και με πολλες αγορες που κανουμε κατα καιρους και γουσταρουμε τρελα στην αρχη (βλεπε powerball etc.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα