Προς το περιεχόμενο

Hot Dog Maker / Popcorn Maker / Electric Egg Boiler / Steamer - 17€ @amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω ετσι την πατησα οταν ειχαν βγάλει στο black friday μια απιστευτη τοστιέρα... κρίμα, επρεπε να ειχαν επιλογη εστω να πληρωνουμε τα extra μεταφορικα...

Δημοσ.

οργανωνουμε ομαδικη πααγγελια αν χρειαστει!μαλλι της γριας αν εφτιαχνε κιολας θα ταν τελειο! :mrgreen:

Δημοσ.

Μου φαίνεται ανακάλυψες το αγγλικό amazon! Το λέω γιατί ποστάρεις οικονομικά προιόντα ως προσφορές μόνο από εκεί...

Αντε καλές αγορές και προσοχή στο όριο της πιστωτικής σου...To amazon έχει σε άπειρα είδη καλές τιμές δε χρειάζεται να ανοίγεις τόσα θέματα...

Δημοσ.

o πωλητης ειναι το γνωστο Εlectro του dixons? παντως νομιζω το εχω δει και εδω, αλλα σε +++ τιμη φυσικα.

UP: την ειχε ο κωτσος στα 27€... (υπαρχει μονο @ google cache)

kotsovolos.gr Πολυσυσκευή για Pop-Corn και Hotdog. Ισχύς 380 watt Μαγείρεμα με ατμό Βράζει αυγά ,λουκάνικα,καλμπόκια κ.λ.π. Θερμαινόμενοι πίροι για ψωμάκια

Τιμή: 27,36 ευρώ Tags: Οικιακός Εξοπλισμός Συσκευές κουζίνας Διάφορα Σκεύη Κωτσόβολος United HDM6170

βουρ: http://www.omarket.gr/united-hdm-6170-0002248.html :)

Δημοσ.

χαχα F&U ηταν τελικα. πολυ πιθανο να πηγαν αγγλια μεσω κωτσοu.. θα εφερε ο funai εδω κανα container τετοια με 5€ κοστος, πηγαν απατα φυσικα, και τα εδωσε στον dixons?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...