Προς το περιεχόμενο

sony nx720 or hx 720 40"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα ήρθε ο καιρός να πάρω ένα δωράκι για τον εαυτό, μου είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δυο τηλεόρασης nx720 hx720 sony θα μπορούσατε να μου πείτε τι διαφορές έχουνε μεταξύ τους και ποια είναι η καλύτερη. ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
έχει πάρει κανείς μια απο αυτές της τηλεόρασης που έχει και την προσφορά για ps3 και αν ναι τι χρειάζεται για να πάρω το ps3?
Δημοσ.

εχω παρει την NX720.Η TV τα σπαει αλλα το αρνητικο σημειο κατ'εμε ειναι οτι δεν παιζει αρχεια .mkv και δεν διαβαζει σκληρο και φλασακι με μορφη ntfs.οποτε hd ξεχασε το απο εξωτερικη πηγη.τωρα οσο αφορα τα δωρα η αγορα εγινε περιπου στα μεσα νοεμβριου και ο κωδικος για την αγορα του ps3 μου ηρθε μετα απο 25 ημερες αφου ειχα στειλει τα χαρτια στην sony (γαλλια) με το ταχυδρομειο.αφου σου στειλουν τον κωδικο μπαινεις στο eshop της sony βαζεις τον κωδικο που σου στελνει με mail και σου γινετε η εκπτωση.οσο για την καμερα ακομα την περιμενω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορείς να μου πεις το site της sony eshop ευχαριστώ. το ps3 το πήρες τελικά και μετά απο πόσες μέρες σου ήρθε από την μέρα που έβαλες τον κωδικό και τα 69ε που τα δίνεις>?

Επεξ/σία από solidus21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η σελιδα ειναι αυτη http://www.sony.gr/hub/playstation-3 .μπενεις μεσα αφου κανεις εγγραφη καποια στιγμη σου ζηταει τον κωδικο και να πατησεις το κουμπι εξαργυρωση . το ποσο αλλαζει και γινετε στα 69ε.μετα κανεις την αγορα μεσω πιστωτικης η μεσω paypal.μετα απο 5 ημερες το ps3 ηταν σπιτι μου.ερχετε απο το εξωτερικο Eindhoven Netherlands με ελληνικο manuaL.

Επεξ/σία από benn1_gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...