tonkpils Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδια εχω ενα προβλημα με το bios update. Εχω μια mobo Sapphire 790GX και θελω να τη κανω update ωστε να δεχεται τους 6πυρηνους επεξεργαστες Phenom II. Εχω windows 7 ultimate 64 bit. Παω στην σελιδα της Sapphire επιλεγω για πιο λειτουργικο θελω τα updates και οταν παω να τα εγκαταστησω μου λεει πως η εκδοση των windows δεν ειναι συμβατη με αυτο προγραμμα (64bit). Στα properties του Υπολογιστη μου λεει πως ειναι 64bit. Ισως να τιθεται ενα αλλο προβλημα βεβαια. Κανω copy/paste τις οδηγιες εγκαταστασης. If you want to update your BIOS, please execute the BAT file. Don't use awdflash/AFUDOS directly. When you execute the BAT file, it will automatic run the awdflash/AFUDOS to update the new BIOS for your mainboard.(Note: Before update BIOS please make sure already disabled Flash Part Protect function in BIOS Setup) The new BIOS was modified for the following reason: 1£®It's not nicety when overvoltage CPU Vcore Εχω ψαζει μεσα στο bios για αυτο το flash part protect αλλα δεν βρηκα κατι. Καμια ιδεα ρε παιδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα