Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εχω το εξης μεγαλο προβλημα:εδω κ 10 περιπου μερες αργω πολυ να μπω στο ιντερνετ κ σε διαφορα σαιτ που εχω!!Ακομα κ μια σελιδα να κανω πισω οταν πχ ειμαι στο φορουμ μας,αργει παρα πολυ.Περιπου 15-20 δευτερολεπτα!!

Ποτε πριν δεν ειχα τετοιο προβλημα.Βοηθειστε με εαν μπορειτε.

• Moderators
Δημοσ.

Η συμπεριφορα αυτη παρουσιαζεται σε ολους τους browsers?Eχεις δοκιμασει με διαφορετικους?

Επισης, τα downloads πως ειναι?Εχει μειωθει και εκει η ταχυτητα ή παραμενει ιδια?

Πες μας και τι συνδεση εχεις.

Δημοσ.

Η συμπεριφορα αυτη παρουσιαζεται σε ολους τους browsers?Eχεις δοκιμασει με διαφορετικους?

Επισης, τα downloads πως ειναι?Εχει μειωθει και εκει η ταχυτητα ή παραμενει ιδια?

Πες μας και τι συνδεση εχεις.

Ναι κ στον mozila k στον explorer!H ταχυτητα εχει μειωθει σημαντικα!!

Εχω συνδεση conex.Μου εχει σπασει τα νευρα!!Και οταν κατεβαζω καποιο αρχειο ζιπαρισμενο εκει μπορει κ να μου κολησει!!Δηλαδη ειναι να κατεβει ας πουμε σε 5 λεπτα κ αυτο κανει κ 20 λεπτα!!

Δημοσ.

Φιλε δεν πιστευω να εχεις 5-10 torrents να κατεβαινουν στο background τις τελευταιες μερες ; ; ;rolleyes.gif

Γιατι ετσι καρα-δικαιολογειται που σερνεται η γραμμουλα σου...

• Moderators
Δημοσ.

Και επισης, τι συνδεση εχεις και εαν υπαρχει κανεις αλλος συνδεδεμενος στο δικτυο σου

Δημοσ.

Και επισης τσεκαρε τις συνδεσεις των καλωδιων σου...Και rj-11 [τηλεφωνικο] και rj-45 [ethernet]...

Μου ειχε τυχει να σερνεται η γραμμη μου, παω ρουτερ, τι να δω ; Κλειδωνα με 198 kbps...Λεω τι σκ@τ@ ;

Και τελικα εξειχε το μισο βυσμα του rj-11...Το εβαλα στην θεση του, εκανα rr και μετα ολα gg...

Δημοσ.

Ελπίζω να έχεις κάνει clear cache σε όλους τους browsers που χρησιμοποιείς :rolleyes:

Επίσης, συνδέσου στο ρουτερ σου να δεις τι γίνεται, δηλαδή με τι ταχύτητα έχεις συνδεθεί....

Γενικά, τσέκαρε πρώτα το pc σου, μετά την σύνδεση του pc με το ρουτερ και τέλος την ταχύτητα που έχει κλειδωσει το ρουτερ.

Για τα 2 πρώτα, κάτι πρέπει να κάνεις εσύ, για το τρίτο, πάρε τον πάροχο και δήλωσε βλάβη!

Δημοσ.

Ελπίζω να έχεις κάνει clear cache σε όλους τους browsers που χρησιμοποιείς :rolleyes:

Επίσης, συνδέσου στο ρουτερ σου να δεις τι γίνεται, δηλαδή με τι ταχύτητα έχεις συνδεθεί....

Γενικά, τσέκαρε πρώτα το pc σου, μετά την σύνδεση του pc με το ρουτερ και τέλος την ταχύτητα που έχει κλειδωσει το ρουτερ.

Για τα 2 πρώτα, κάτι πρέπει να κάνεις εσύ, για το τρίτο, πάρε τον πάροχο και δήλωσε βλάβη!

Φιλε καλημερα.Τα ποιο πανω που γραφεις ειναι οκ.Το προβλημα μαλλον το εχω στο linksys!!To παραθετω σε αλλο θεμα.

θελει ρυθμιση,κατι τετοιο!!Μονο με το baudtec παει σφαιρα τωρα.

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί να είναι και κάτι πολύ πιο απλό...Μήπως έχεις ιούς; Αν έχεις την δυνατότητα απο έναν φίλο σου με καποιο λαπτοπ, σύνδεσέ το με το ρούτερ σου. Αν η ταχύτητα είναι κανονική τότε δεν φταίει το ίντερνετ, αλλά ο υπολογιστής σου. Πολύ πιθανόν να είναι ιός ο λόγος καθυστέρησης του ίντερνετ.

• Moderators
Δημοσ.

Μπορει να ειναι ακομα πιο απλο και να μπαινει καποιο στο wireless που ισως εχει ανοιχτο. Αλλα περιμενω τα στοιχεια της συνδεσης με λιγες περισσοτερες λεπτομερειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...