Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρειάζεται... το τρέχεις και επιλέγεις extract, θα σου βγάλει μερικά αρχεία όπως TXTSETUP.OEM,iaStor.sys κ.α. Αυτά θα ρίξεις στο stick

Δημοσ.

Δεν έχω στη διάθεση μου κάποιο άλλο cd των windows.

αυτο το προβλημα με τους οδηγους το ειχα αντιμετωπισει σε ενα λαπτοπ που ειχα και απο οτι θυμαμαι ακρη δεν ειχα βγαλει.επρεπε να περασω τους οδηγους ωστε να συνεχισω την εγκατασταση των XP αλλα το μονο που κατφερα ηταν να γραψω καμια 15αρια δισκακια με windows και στο τελος να μην δουλευει κανενα.

Το μονο που απομενει ειναι να βρεις καποιο δισκακι με τα windows που να περιεχουν τους οδηγους μεσα...

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

αυτο το προβλημα με τους οδηγους το ειχα αντιμετωπισει σε ενα λαπτοπ που ειχα και απο οτι θυμαμαι ακρη δεν ειχα βγαλει.επρεπε να περασω τους οδηγους ωστε να συνεχισω την εγκατασταση των XP αλλα το μονο που κατφερα ηταν να γραψω καμια 15αρια δισκακια με windows και στο τελος να μην δουλευει κανενα.

Το μονο που απομενει ειναι να βρεις καποιο δισκακι με τα windows που να περιεχουν τους οδηγους μεσα...

κατεβασα τους drivers sata/ raid ahci κλπ απο το site της motherboard τους περασα σε ενα φλασακι σε φακελο αλλα δεν μου το εμφανιζει το φλασακι για να μπορω να κανω load τον οδηγο.. μπορεις να ρωτησεις καποιον γνωστο σου να γραψει εδω αν εχει καμια ιδεα γιατι εγω δεν ξερω κανεναν εδω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...