Ereinion Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Έχω μαζί με κάτι φιλαράκια από το πανεπιστήμιο ένα φορουμάκι, τίποτα το ιδιαίτερο, ίσα ίσα να έχουμε ένα χώρο να ποστάρουμε καμιά βλακεία που και που για να κρατάμε επαφή μετά την αποφοίτηση μας. Το activity είναι μηδαμινό, φανταστείτε λοιπόν την έκπληξη μου όταν σήμερα το πρωί με ειδοποίησε ένας φίλος μου ότι μας χάκαραν. Όποιος θέλει ας πατήσει το link να δει το deface. tokameno Hackeri-AL - LoocK3D - b4cKd00r μου φτιάξατε τη μέρα παλικάρια είστε imba hackers!!! Θα ήθελα εδώ να προσθέσω, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ότι ουδέποτε αναρτήθηκε οτιδήποτε ρατσιστικού περιεχομένου. Μάλλον αυτό μπορούσαν, αυτό χάκαραν
CyberCr33p Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί δεν επικοινωνείς με τον webhost σου να σου επαναφέρει ένα καθαρό backup και στη συνέχεια να αναβαθμίσεις το software του forum ;
Ereinion Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Don't worry, δεν είναι αυτό το θέμα Απλά ήθελα να το μοιραστώ
pOLoS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 όταν δεν κάνεις τις αναβαθμίσεις που χρειάζονται αυτά είναι τα επακόλουθα
Ereinion Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Κοίτα, όταν ήμουν εγώ admin το πρόσεχα το forum, τώρα έχει αναλάβει άλλος. Δεν έγινε και τίποτα, εγώ έκανα το post γιατί μου φάνεικε αστεία η όλη φάση...
CyberCr33p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά μήπως χάκαραν ολόκληρο το server του webhost σου; Γιατί βλέπω ότι και άλλος που χρησιμοποιεί τον ίδιο webhost ( http://zalizomai.gr/2011/12/server-1512/ ) να του χάκαραν το site που ήταν σε wordpress.
WetDreams Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 χαχα έλεος, Εσύ τώρα έχεις access στον server? Που το έκανες host?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα