Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελω να στησω ενα pc με το πολυ 150€.εχω εχω ηδη οθονη, ποντικι, πληκτρολογιο, τροφοδοτικο στα 450W και το κουτι (αδειο εννοειται).

Τωρα θελω να μου προτεινετε τα υπολοιπα μερη που μπορω να βαλω στο κουτι.Δηλαδη θελω με αυτα τα λεφτα μητρικη, επεξεργαστη, ψυχτρα επεξεργαστη, καρτα γραφικων,σκληρο δισκο, μνημες και dvd driver. Το ξερω εναι δυσκολο αλλα λεφτα δεν υπαρχουν....

Δημοσ.

Απο που εισαι?δεν εχεις κανεναν σκληρο να βολευτεις?σκεψου την λυση του μεταχειρισμενου.πολυ δυσκολο να χωρεσουν ολα αυτα σε αυτο το budget.ακατορθωτο θα ελεγα.Ακομη και με διπυρηνο των 50 euros και μητρικη των 50 euros και μνημη του 20ρικου και 20 για dvd recorder.σκληρο???καρτα γραφικων???

Δημοσ.

το πσ το θελω μονο για ιντερνετ και λιγο office.

Ελεγα μητρικη, dvd recorder, σκληρο,μνημεσ και καρτα γραφικων να επερνα κατι μεταχεισμενο

Με αυτα τα δεδομενα ισως γινει κατι

επεξεργαστη ελεγα για αυτον εδω http://www.multirama.gr/products/product?pid=0620908&catid=020100. λεει οτι εχει ενσωματωμενα γραφικα Intel HD Graphics αυτο συμαινει οτι το πσ θα μπορει να δουλεψει και χωρις καρτα γραφικων??

Δημοσ.

Αν θέλεις μόνο ιντερνετ και office (αποκλείουμε δηλαδή hd ταινίες, παιχνίδια κτλ) σου κάνει ένας μεταχειρισμένος pentium 4 με 1gb ram 80αρη, 100αρη ide δίσκο και xp. Μπες στις αγγελίες και δω και αλλού και θα τα βρεις όλα αυτά με 50-70 ευρώ.

Δημοσ.

αν και με τα λεφτα που λες μονο μεταχειρισμενα βρισκεις.. εκανα μια συνθεση με οτι πιο φτηνο υπαρχει απλος σκληρο πρεπει σιγουρα να βρεις κανα παλιο αλλιως ξεχνα τον ειναι που ακριβοι για το budget sου. οσο για την καρτα γραφικων δεν σουβαλα γιατι εχει onboard.

post-145961-0-44122400-1324065302_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...