algait Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Όντως η Kitty τον καθάρισε σαν αυγό τον Zajak και την βλαμμένη τη γυναίκα του. Είναι περίεργη τύπισσα και τα κίνητρά της είναι λίγο μυστήρια. Γενικώς η σειρά τα σπάει και μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν είναι ευρέως γνωστή γιατί αποκλείεται να υπάρχουν πολλές καλύτερες από αυτή. Ξέρουμε πόσο θα κρατήσει η σειρά;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ούτε μια υποψηφιότητα πάντως στα φετινά Emmy
speedy23 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Το Wire ουτε Emmy πηρε αλλα ουτε και Χρυση Σφαιρα...All you need to know about awards. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 υποψηφιότητες όμως θα είχε σίγουρα...
speedy23 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 2 emmys αν θυμαμαι καλα...Τραγικο απλα.
Blacktan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 το boss απλα τα σπαει , οσο προχωραει , ειδικα στην 1η season τα επεισοδια 6-7-8 ειναι ολα τα λεφτα με αποκορυφωμα το 7 !!! πραγματικα ειναι ενα πολυπλοκο αριστουργημα που θελει να του αφιερωσεις τα πρωτα 3-4 επεισοδια και να επιμεινεις για να μπεις στο πνευμα ... η σειρα αποτελει τον ΟΡΙΣΜΟ της πολιτικης διαφθορας , κατι που εδω στο Ελλαδισταν ξερουμε καλα ....
tsaggas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 δεν ξερω τη να πω πραγματικα ειδα τη σειρα καταλαθος και απλα ειναι οτι καλυτερο ειδα φετος μαζι με το game of thrones σε season απλα παρατηρω τον grammer και ο τυπος δεν παιζεται στο ρολο σε οτι και να κανει απλα the best
Blacktan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 και να τονισω πως η 2η σεζον δεν κανει κοιλια , οπως αλλα tv series .. καθε επεισοδιο οσο προχωραει ειναι καλυτερο απο το αλλο ... το μονο αρνητικο της σειρας ειναι πως θες 2-3 επεισοδια (της 1ης σεζον) να μπεις στο πνευμα , κατα τα αλλα η σειρα ειναι λιρα 100 ...
john1987 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Χωρις να εχω αρχισει ακομα τη 2η σαιζον ακουσα οτι εχει πεσει λιγακι.
TAKE5 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εχω δει εως και το 6 και δεν έχει πέσει καθόλου. Οι σκηνές του δημαρχου στην κλινική είναι για ανθολογία, η Κιττυ είναι απίστευτη, και οι καινουργιοι δυνατοί. Ισως να κούραζε λίγο το "φαντασμα" αλλά εμένα μου άρεσε Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2012 από TAKE5
speedy23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μια χαρα ειναι και η δευτερη.Στα ιδια υψηλα επιπεδα της πρωτης το βρηκα προσωπικα. ΤΑΚΕ5,αυτο ειναι spoiler που ποσταρες.
TAKE5 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Οσο το να λες ότι αφορά το δημαρχο του Σικαγο. Anyway το καλυψα
algait Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δεν μπορώ να πω ότι η σειρά κάνει κοιλιά, ίσα ίσα που σε πολλά σημεία μένεις με ανοιχτό το στόμα. Ίσα ίσα τώρα που επέστρεψε και ο δήμαρχος δριμύτερος αναμένω θύελλα. Πάντως είναι εντυπωσιακός ο κυνισμός με τον οποίο παρουσιάζει η σειρά τον χώρο της πολιτικής, που ενώ βλέπεις απίστευτη βρωμιά, σου φαίνονται όλα πολύ φυσιολογικά.
TAKE5 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Καλός ο Κειν δεν λέω αλλά η σεζόν "ανήκει" στην Κιτυ
algait Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Συμφωνώ απόλυτα για την Κίτυ. Τρομερή εξέλιξη. Τελικά η σειρά ολοκληρώθηκε στη δεύτερη σεζόν; Γιατί το τελευταίο επεισόδιο αφήνει πολλά περιθώρια για συνέχεια στην υπόθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα