Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Golden Globe για τον Grammer...
ScarletK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Πρέπει δηλαδή να βρω χρόνο? Kas τα ψέματα τελείωσαν, ήρθε η ώρα να θυμηθείς all that is good in the world!
konnak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μου φαίνεται τελείως άκυρο το best drama να πάει στο Homeland και όχι στο Boss - και μου άρεσε και το Homeland, απλά θεωρώ ότι οι δύο σειρές παίζουν σε άλλη κατηγορία και σε άλλο επίπεδο, το Boss είναι ένα (και παραπάνω) σκαλοπάτια ψηλότερα. Πιο αμφίρροπο θεωρούσα το 1ο ανδρικό μεταξύ Grammer και Cranston (όπου περίμενα να πάει προς Cranston) παρά το best drama. Anyway, τα βραβεία δεν είναι και για πολύ ανάλυση, παίζονται πάντα πολλά.
ScarletK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Baus trailer link 17 Αυγούστου το season 2, υπάρχει ακόμα χρόνος για τους άπιστους! (ξανακατεβαίνει η πρώτη σεζόν...)
kostas_dr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Εξαιρετικός ο Kelsey Grammer στο ρόλο του. Πολύ καλή σειρά.
genius_13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μόλις τελείωσα και εγώ τα πρώτα 8 επεισόδια,εξαιρετική σειρά. Περιμένουμε την 2η σεζόν τον Αύγουστο.
MacPhisto Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 απλα.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η σειρα.... επιπεδου The Wire...αυτο μονο τα λεει ΟΛΑ.....
algait Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Παίδες είμαι μεγάλος fun της σειράς και περίμενα πως και πως να αρχίσει η δεύτερη σεζόν αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω ελληνικούς υπότιτλους.Έχετε τίποτα υπ'οψιν;
MacPhisto Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 μια απο τα ιδια.. δε μπορω να βρω υποτιτλους και ηδη εχουν τρεξει 2 επεισοδια απο τη νεα season....
denthnpalevw Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 υπομονη αλλιως χωρις. δεν ειναι τιποτα...
speedy23 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Εξαιρετικο το τελευταιο επεισοδιο. Μ'αρεσει απιστευτα το touch που προσθεσαν τον Εζρα Στοουν να μιλαει συνεχεια στον Κειν και λατρευω πoυ του υπενθυμιζει πως τα εχει σκατωσει.Αρχιζουμε και καταλαβαινουμε πιθανοτατα το λογο(εκδικηση) που ειναι εκει ο μικρος βοηθος του δημαρχου.Αναμενουμε να δουμε πως αυτο το σκιαχτρο που εδωσε την εντολη στον αλλο να το 'κανονισει' θα κινηθει στο ολο θεμα με τα projects και τα λεφτα που δεν θα φανε απο κει με την τωρινη κατασταση.Τελος,ο δημαρχος δεν ξερω αν πραγματικα μαλακωσε λογω αρρωστειας ή ακομα εχει κανενα grand plan για τη συνεχεια.Περιμενω πως και πως την αντιδραση του οταν χειροτερεψει η κατασταση της υγειας του.Ηδη τα hallucinations ειναι αρκετα.
xavier Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 1ον το subz.tv ειδα οτι εχει αρχισει να βγαζει υποτιτλους, ειναι στο 3 επεισοδειο της 2ης σεζον μεχρι τωρα... 2ον ο δημαρχος δεν ειναι κακος χαρακτηρας...οσο προχωραει η σειρα μου θυμιζει ολο και περισσοτερο τον vic mackey απο το shield...κανει αυτα που πρεπει για να επιβιωσει, οσο ασχημα και αν ειναι... ψιλοβαζει και το χερι στο μελι, κυριως γιατι ετσι ειναι φτιαγμενο το σαρθρο συστημα, παρα για να αποκομισει οφελη ο ιδιος...απλα οταν λειτουργεις σε ενα καθεστος βρωμας, θα λερωσεις τα χερια σου... vic mackey(Shield), Walter White(Breaking Bad), Al Swearengen(deadwood) , toni soprano παρομοιοι ασπρομαυροι χαρακτηρες...
speedy23 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 xavier,απλα δεν μπορω να μην το δω σαν κατι αρνητικο απο τη στιγμη που εφαγε τον Ezra Stone και τον τροπο που αντιμετωπισε την κορη του για να σωσει το τομαρι του.Προσωπικα,και τους αλλους χαρακτηρες που ανεφερες με χαλασαν και αλλαξα την οπτικη μου προς αυτους οταν ειδα να σκοτωνουν τον πρωτο τους 'θυμα' και τα επομενα.Δεν λεω οτι δεν τους βρηκα ενδιαφεροντες διοτι δειχνουν την αποχρωση οπως ειπες και δεν ειναι ρομποτ καλοι 'η κακοι.Απλα δεν θα τους υποστηριζα κιολας.
TAKE5 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Κιττυ και τα μυαλά στα κάγκελα θα τα εξαφανίσει είτε έτσι είτε αλλιώς όλα τα γατάκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα