SpirtouLisS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 περιεργο που η επαναφορα συστηματος δε σε εσωσε. υποτιθεται επαναφερει το συστημα μας σε μια προηγουμενη κατασταση. ετσι δεν ειναι? ναι στη θεωρια. ασχετο αλλα ήταν επιτυχης? τελικα ισχυει αυτο που μου εχει συμβει και εμενα. οταν τη χρειαζεσαι πραγματικα δε δουλευει. ειχα στηριχτει πανω της οταν κολλησα ενα βαρβατο ιο αλλα... μια ειναι η λυση για να εχει κανεις το κεφαλι του ησυχο. acronis true image και το image μακρυα απο το φυσικο σκληρο που αναφερεται. τι επαναφορες και βλακειες. λιγο offtopic οτι λεω αλλα ξερω και αλλες περιπτωσεις σε διαφορα φορουμ που η επαναφορα αποδειχτηκε αχρηστη καλη υπομονη με το ιστορικο φιλε. τουλαχιστον ειναι μια λυση
pandora- Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 spirtouliss, έτσι όπως τα λες έγινε και με μένα.. η επαναφορά, μόνο ένα update σε πρόγραμμα ακύρωσε και τίποτε άλλο.. όσο για τους ιούς, αν ήταν έτσι απλό με μια επαναφορά να απαλλαγόμαστε απ' αυτούς, δε θα ανησυχούσαμε καθόλου Να 'σαι καλά! ..το acronis true image θα το κοιτάξω και για μένα...
washcloud Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 washcloud, μέσα στην απελπισία μου το ιστορικό δεν το είχα σκεφτεί! Έριξα μια ματιά και είδα πως έχω να το καθαρίσω σχεδόν ένα τριμηνάκι! Ολέεεε .. ντεπόν και ξεστράβωμα που θα πέσει! Σ’ ευχαριστώ!! Να 'σαι καλά - κι έστω και καθυστερημένα, ας διορθώσω το "θα ξεστραβωθείς, αλλά...", σε "θα ΣΤΡΑβωθείς, αλλά...". Διότι το ξεστράβωμα, θα είναι το θετικό επακόλουθο του...στραβώματος... περιεργο που η επαναφορα συστηματος δε σε εσωσε. υποτιθεται επαναφερει το συστημα μας σε μια προηγουμενη κατασταση. ετσι δεν ειναι? ναι στη θεωρια. ασχετο αλλα ήταν επιτυχης? τελικα ισχυει αυτο που μου εχει συμβει και εμενα. οταν τη χρειαζεσαι πραγματικα δε δουλευει. ειχα στηριχτει πανω της οταν κολλησα ενα βαρβατο ιο αλλα... ...εκτός κι αν πλανάμαι πλάνην οικτράν εδώ και χρόνια, η "Επαναφορά Συστήματος", επαναφέρει πρότερες καταστάσεις του ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ (...συτήματος...), των Windows δηλαδή, και όχι των 3rd party προγραμμάτων. Κατά βάση δηλαδή αλλαγές στο Μητρώο. καλη υπομονη με το ιστορικο φιλε. τουλαχιστον ειναι μια λυση Φίλη, φίλη είναι η Πανδώρα. Φίλη. όσο για τους ιούς, αν ήταν έτσι απλό με μια επαναφορά να απαλλαγόμαστε απ' αυτούς, δε θα ανησυχούσαμε καθόλου ...για την ακρίβεια, η "Ε.Σ." είναι μέσα στους κύριους στόχους προσβολής, των ιών (συνήθως την απενεργοποιούν - και μολύνουν ή και εξαφανίζουν τα υπάρχοντα "σημεία επαναφοράς").
pandora- Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Να 'σαι καλά - κι έστω και καθυστερημένα, ας διορθώσω το "θα ξεστραβωθείς, αλλά...", σε "θα ΣΤΡΑβωθείς, αλλά...". Διότι το ξεστράβωμα, θα είναι το θετικό επακόλουθο του...στραβώματος... Φίλη, φίλη είναι η Πανδώρα. Φίλη. ...για την ακρίβεια, η "Ε.Σ." είναι μέσα στους κύριους στόχους προσβολής, των ιών (συνήθως την απενεργοποιούν - και μολύνουν ή και εξαφανίζουν τα υπάρχοντα "σημεία επαναφοράς"). washcloud.. ένας πρέσβης του insomnia.. ο παλιός είναι αλλιώς
KilliK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 διότι είναι ελαφρύς FYI ειναι πιο βαρυς σε resources απο οτι ο Firefox. περιεργο που η επαναφορα συστηματος δε σε εσωσε. η επαναφορα μονο τις ρυθμισεις των windows και οτι ειναι γραμμενο στην registry/appdata θα επαναφερει. οτιδηποτε αλλο εχει σχεση με 3rd party αρχεια δεν επανερχονται. εγω κανω backup olo to windows partition με το Snapshot οποτε κανω ενα γενικο software update,ενω εχω φτιαξει και ενα batch file που κανει backup oλα τα bookmarks απο Firefox/Chrome.ετσι εχω το κεφαλι μου ησυχο.
pandora- Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 εγω κανω backup olo to windows partition με το Snapshot οποτε κανω ενα γενικο software update,ενω εχω φτιαξει και ενα batch file που κανει backup oλα τα bookmarks απο Firefox/Chrome.ετσι εχω το κεφαλι μου ησυχο. Κανει backup και oλα τα bookmarks? Υπάρχει σε free έκδοση το Snapshot? Κάτι τέτοιο πρέπει να κάνω μου φαίνεται κι εγώ...
washcloud Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Βασικά, δοκίμασε θα έλεγα εγώ, παράλληλα με τον beloved σου Chrome, τον Opera. Πιθανολογώ πως μετά από λίγο καιρό που θα έχεις γευτεί όλα του τα ξεχωριστά καλά (συμπεριλαμβανομένου του one-click-bookmarks backup), θα βάλεις υπογραφή "Κε Πρέσβυ, μας κακομαθαίνετε..."
pandora- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Πώς θα μπορούσα να αντισταθώ στο δέλεαρ του one “click bookmarks backup”.. το κουμπί μου! Σπεύδω.. κι αν όντως με εντυπωσιάσει τόσο πολύ, τότε η υπογραφή χαλάλι
KilliK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Βασικά, δοκίμασε θα έλεγα εγώ, παράλληλα με τον beloved σου Chrome, τον Opera. Πιθανολογώ πως μετά από λίγο καιρό που θα έχεις γευτεί όλα του τα ξεχωριστά καλά (συμπεριλαμβανομένου του one-click-bookmarks backup), θα βάλεις υπογραφή "Κε Πρέσβυ, μας κακομαθαίνετε..." που την εχει αυτη την επιλογη;
washcloud Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Πώς θα μπορούσα να αντισταθώ στο δέλεαρ του one “click bookmarks backup”.. το κουμπί μου! Σπεύδω.. κι αν όντως με εντυπωσιάσει τόσο πολύ, τότε η υπογραφή χαλάλι Δωσ' του γενικά ευκαιρίες με τον καιρό, χρησιμοποιώντας τον ως "δεύτερο". Δεν προσπαθώ να περάσω το δικό μου γούστο, αλλά είναι εκ των πραγμάτων αηδιαστικά χρηστικός. Το λέει άνθρωπος που ούτε εύκολα βγαίνει από τις συνήθειές του, και γενικώς προτιμάει "απλά και χοντροκομμένα πράγματα (προγράμματα)". Πχ χρησιμοποιούσα Ιnternet Explorer 6, και "όλα καλά" για 'μένα. Είχα ακούσει για Firefox, ψήθηκα, δοκίμασα, προσπάθησα, πολέμησα, και ας πούμε "συνήθισα". Μέχρι που τυχαία δοκίμασα πριν 5ετία τον Opera. Στην αρχή είχα ενθουσιαστεί με την "υφή" του, το ότι ήταν διακριτά γρηγορότερος στο μπακατελοσύστημά μου, κι από το σαφώς smoother scrolling. Αλλά δεν τον "εξερευνούσα" (είπαμε, δύσκολα κάνω αλλαγές). Μέχρι που σε κάποια φάση, μήνες μετά, άρχισα ένα-ένα ν' ανακαλύπτω τα τόσο διαφορετικά, και μάλιστα embedded καλούδια του, κι έμεινα άφωνος που δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν. Έκτοτε μου έχει λύσει τα χέρια σε άπειρα θέματα και δεν τον αλλάζω με καμμιά Χριστο-Παναγία. Ως εναλλακτικό, χρησιμοποιώ τον Chrome, που κατά βάση είναι lightweight. Αλλά μέχρι εκεί για 'μένα. Οι υπόλοιποι είναι απλώς οδοντόκρεμες, και δεν πλησιάζουν ούτε γι' αστείο, κυρίως το πόσο customizable είναι ο Όπερας, μεσ' απ' το ίδιο του το μενού (ούτε πλαγκινς, ούτε τίποτα. Με ντραγκ-εντ-ντροπ την κάνεις τη δουλειά...). Keypoints : Right-click "Εισαγωγή προσωπικών στοιχείων" = Λύτρωση! One-click "Log-in" λειτουργία (με Ctrl+Enter, μέχρι να βάλεις κουμπάκι στην γραμμή εργαλείων) = Ανάσα! Right click και "Αντιγραφή σε Σημείωση" ή "Εισαγωγή Σημείωσης" = ΧΛΙΔΑ! Με τη λειτουργία "Σημειώσεις", έχω μειώσει κατά πολύ τα χαμένα κείμενα λόγω κρασαρίσματος : ένα highlight εκεί που γράφω, και "αντιγραφή σε σημείωση", Ούτε ν' ανοίγεις κειμενογράφο και να σώζεις, ούτε τίποτα... Speed-Dial = O πρώτος που το εφήρμοσε και συνεχίζει να το εξελίσει συνεχώς (highly customizable feature του κι αυτό). Custom Search Engines = κι εδώ πρωτιά, με μυαλά στα κάγκελα. Καμμία σχέση με τις μπερδεψοδουλειές του ΙΕ που είπε να το αντιγράψει. Απλά πράμματα : γουστάρεις custom search engine; Δεξί κλικ σε searchbox σχετικής σελίδας (του Youtube πχ ή του Skroutz ξερωγώ, και απλά "Δημιουργία". Και με δεξί, γενικά, αφαίρεση των πάντων που έχεις φτιάξει στον όπερα και δε γουστάρεις. Ένα-ένα εννοώ, όχι όλα μαζί. Με "αφαίρεση απ' τη γραμμή εργαλείων"). "Sessions" επιλογή στο μενού "File", για αποθήκευση "Mouse Gestures", που αν ψηθείς και τις μάθεις, παίζεις το χρόνο του σερφαρίσματος στο ένα χέρι (το δεξί, αν είσαι δεξιόχειρας). Λειτουργίες "Turbo" και "Unite", που αν και φαίνονται trivial, σπέρνουν. Εmbedded mail και torrent client, λειτουργία. Text-to-speech λειτουργία (!) (...αυτό κι αν είναι "πολυτέλεια"...) Τεσπα αρκεί. Δεν τον πουλάω, τα καλά του λέω, για να ξέρεις ότι αν τον ξεψαχνίσεις, μπορεί να σου βγει διαμάντι με τον καιρό. Κι ένα τελευταίο : Βάζοντας "opera skins" στο Google, πας σε support σελίδα (φοβερό support και knowledge base το site τους, παρεμπιπτόντως) του Όπερα, κι επιλέγεις. Το τονίζω, γιατί απ' την έκδοση 10 και μετά, έγινε λίγο "άχαρο" το dεfault skin του (λίγο "robo-tech") για τα δικά μου γούστα. Νο problem όμως, καθώς μέσα σε ένα δευτερόλεπτο (ή και λιγότερο), μπορώ ν' αλλάξω "υφή". Κι έτσι διατηρώ το "9.50 - 10 Windows Native with 9.27 icons" που το βρίσκω πολύ ξεκούραστο στο μάτι... Κι ένα ακόμη πιο τελευταίο : Από το μενού "Αρχείο", κάνεις εξαγωγή των σελιδοδεικτών κάθε στιγμή που γουστάρεις : http://img209.images...9/491/ss1bw.jpg *Killik, εμμέσως απάντησα και σε 'σένα.
KilliK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Συγνωμη,αλλα πεσμου σε παρακαλω πολυ οτι το "one-click-bookmarks backup" που αναφερες δεν ειναι αυτο που περιγραφεις: Κι ένα ακόμη πιο τελευταίο : Από το μενού "Αρχείο", κάνεις εξαγωγή των σελιδοδεικτών κάθε στιγμή που γουστάρεις : http://img209.images...9/491/ss1bw.jpg
washcloud Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Όχι, προτιμάω να μου πεις εσύ το γιατί δεν είναι.
KilliK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Kαταρχας αυτη την λειτουργια την εχουν ολοι οι browsers,μεχρι και ο IE6 την εχει.
washcloud Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, βέβαια, και είναι η ίδια ακριβώς, ε; Άλλο; Γιατί αυτό ήταν το "κατ' αρχάς".
KilliK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ναι ειναι ακριβως η ιδια.ειναι γεγονος,δεν ειναι γνωμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα