Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας..

Έκανα μια καταστροφική βιαστική κίνηση και έσβησα κατά λάθος ΟΛΟΥΣ μου τους σελιδοδείκτες από τον Google Chrome :cry:

Όλα όσα είχα μαζέψει εδώ και μήνες!

Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να τους επαναφέρω?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς ούτε sync ούτε τίποτα.

Από Δευτέρα μάλλον θα αποτανθώ σε τεχνικό μήπως και βρω τη λύση με πρόγραμμα recovery όπως λες. Δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω.

Σ' ευχαριστώ πολύ, να 'σαι καλά..

Δημοσ.

ισως λεω ΙΣΩΣ αν εκανες επαναφορα συστηματος σε παλαιοτερη μερα(οπου ειχες τους σελιδοδεικτες)να στους εμφανισει παλι.Βεβαια μπορει και μετα την επαναφορα να μην τους εχει παλι και να ειναι ακομα πιο δυσκολο να τους επαναφερεις

Και να θυμασαι απο δω και περα κατεβασε το xmarks να τους συγχρονιζεις!

Δημοσ.

ισως λεω ΙΣΩΣ αν εκανες επαναφορα συστηματος σε παλαιοτερη μερα(οπου ειχες τους σελιδοδεικτες)να στους εμφανισει παλι.Βεβαια μπορει και μετα την επαναφορα να μην τους εχει παλι και να ειναι ακομα πιο δυσκολο να τους επαναφερεις

Και να θυμασαι απο δω και περα κατεβασε το xmarks να τους συγχρονιζεις!

To google κανει αυτοματο συγχρονισμό αν του το πεις

Φιλε δες αυτο (πες κάποιον φιλο σου μήπως σου βρει την πληρωμένη έκδοση)

http://www.recovermyfiles.com/

Κανε ενα SEARCH πρώτα δες αν τους βρίσκει και μετά αγόρασε το

Δημοσ.

xristara12 σ' ευχαριστώ.. το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν η επαναφορά με αποτέλεσμα μηδέν :(

newtech μακάρι το recover my files να ανακτά και σελιδοδείκτες που δεν είχαν ποτέ σωθεί όπως οι δικοί μου..το ξερό μου το κεφάλι, θα μου γίνει μάθημα.. θα το κοιτάξω και αυτό.. είμαι απελπισμένη, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω,

είχα όλη μου τη δουλεία, σεμινάρια κλπ σωσμένα μόνο σε άσωστους σελιδοδείκτες :wacko:

Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει ολες τις απαντησεις. O firefox κραταει backups των σελιδοδεικτων μονος του σε καποια αρχεια, μηπως κανει και ο chrome κατι αναλογο; Δε μπορω να βοηθησω περισσοτερο γιατι δεν χρησιμοποιώ chrome

Δημοσ.

chios, sync από δω και μπρος ΟΛΑ.. sync sync και πάλι sync!

disqualified, απ' όσο μπόρεσα να ψάξω δεν τους βρήκα σε κανένα αρχείο, σ' ευχαριστώ..

..μα κι αυτός ο Chrome δε μπορεί να ρωτάει "είσαστε σίγουρος πως θέλετε να σβήσετε τον σελιδοδείκτη"? Μπαμ κι έξω έτσι απλά το κάνει!

Σας ευχαριστώ όλους, ελπίζω να τους επαναφέρω..

Δημοσ.

pandora- τα έχασες, πρέπει να το πάρεις απόφαση.

Ας δούμε το γιατί:

1.  
  2. Τα bookmarks αποθηκεύονται σε ένα αρχείο. Με το να τα σβήσεις και να κλείσεις τον chrome, «καθαρίστηκαν» τα περιεχόμενα του αρχείου και αποθηκεύτηκε το αλλαγμένο αρχείο. Δεν εσβησες ενα αρχειο, το οποίο μπορείς να επαναφέρεις με recovery software.
  3. Α-Ν έκλεινες τον υπολογιστή σου χωρίς να κάνεις ΚΑΜΙΑ άλλη χρήση, τότε Ι-Σ-Ω-Σ (τραβηγμένο απο τα μαλλιά), να μπορούσες να επαναφέρεις μέρος του αρχείου και με ειδικό πρόγραμμα να διαβάσεις μέρος του περιεχομένου. Απο τη στιγμή όμως που συνέχισες να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή, ο «ελευθερος» χώρος που ήταν το διαγραμμένο αρχείο, πλέον έχει γεμίσει απο κάτι άλλο, οπότε ... αντε γεια. Εννοείται οτι με το recovery σε προηγούμενη ημερομηνία, το έκανες ακόμα χειρότερα.
  4. Συμβουλή μου ειναι να το παρεις απόφαση και τα λεφτά που θα σκάσεις στον τεχνικό να τα πιεις με τις φίλες σου, γιατί ο τεχνικός θα σου πει τα ίδια.

Backup και εμπειρία : Άμα λείπει το δεύτερο, σίγουρα θα σου λείψει και το πρώτο.

Δημοσ.

xristara12 σ' ευχαριστώ.. το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν η επαναφορά με αποτέλεσμα μηδέν :(

newtech μακάρι το recover my files να ανακτά και σελιδοδείκτες που δεν είχαν ποτέ σωθεί όπως οι δικοί μου..το ξερό μου το κεφάλι, θα μου γίνει μάθημα.. θα το κοιτάξω και αυτό.. είμαι απελπισμένη, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω,

είχα όλη μου τη δουλεία, σεμινάρια κλπ σωσμένα μόνο σε άσωστους σελιδοδείκτες :wacko:

o Chrome κραταει τα bookmarks σε 2 αρχεια,το Βookmarks (χωρις καταληξη) και το backup αρχειο: Bookmarks.bak.

Kαι τα δυο αρχεια βρισκονται στο Chrome Profile:

C:\Users\XXXXXX\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\

οπου XXXXXX το ονομα του Windows User Account σου.

Για κανε rename to Βοοkmarks.bak σε Βοοkmarks και τρεξε τον Chrome.

Aν και δεν θα γινει τιποτα,αν τον ανοιγοκλεισες ηδη τον Chrome απο οταν σβηστηκανε τα bookmarks,το Bookmarks.bak εχει ηδη ανανεωθει με τα νεα,αδεια,περιεχομενα του Bookmarks αρχειου.

Απο την αλλη δεν θα ειχες τετοιο προβλημα με τον Firefox,διοτι κραταει αυτοματα 10 Bookmark Backups,ενα για καθε μερα που περναει. whistle.gif

Δημοσ.

Aν πάντως δεν έχεις σβύσει και το ιστορικό της περιήγησης στο Web εδώ και καιρό, μπορεί να δεις εκεί links από sites που είχες κάνει bookmarks, και να σου κάνουν "κλικ", αν δεν τα θυμάσαι απ' έξω για να τα ξαναεπισκεφτείς... Σίγουρα δε θα βρεις τα πάντα - αλλά αν έχεις μήνες να καθαρίσεις το ιστορικό, όλο και κάτι θα ξαναμαζέψεις απ' τα σημαντικά... (βέβαια θα ξεστραβωθείς, ψάχνοντας, αλλά....)

Δημοσ.

Isay, το πήρα απόφαση.. απλά είχα μια τελευταία ελπίδα μπας και.. αλλά απ’ ό,τι μου λέτε όλοι εδώ, άδικα ήλπιζα. Θα κρατήσω τα λεφτά που θα έδινα στον τεχνικό και θα πάω για καφέ..

ε μααα :)

killik, έκανα ό,τι μου είπες.. ..ξανάτρεξα τον chrome αλλά έχει τα καινούργια μόνο.. τα παλιά εξαφανιζόλ. Όσο για τον firefox που μου προτείνεις, τον chrome δεν τον αλλάζω, με βολεύει περισσότερο απ’ όλους τους browsers διότι είναι ελαφρύς λιτός και απέριττος.. Απλά θα φροντίσω από δω και μπρος να κρατάω backup τους σελιδοδείκτες μου.

washcloud, μέσα στην απελπισία μου το ιστορικό δεν το είχα σκεφτεί! :D Έριξα μια ματιά και είδα πως έχω να το καθαρίσω σχεδόν ένα τριμηνάκι! Ολέεεε .. ντεπόν και ξεστράβωμα που θα πέσει! Σ’ ευχαριστώ!!

ΟΛΟΥΣ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...