Rabican Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 ευρεθη!!!! το wireshark κανει παπαδες τελικα... το λοιπον. εκλεισα τα παντα, εκανα shutdown Ολα τα fastethernet του ρουτερ και αφησα μονο το δικο μου. περιμενα να κλεισουν ολα τα timewait connections στο Pc και μετα ανοιξα το updater. ως ηταν λογικο το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν ενα dns query στο www.dyndns.com, μετα ανοιξε ενα tcp\http session οπου εμαθε την ΙΡ του wan interface. μετα απο κανα 3λεπτο ακολουθησε νεο dns query προς checkip.dyndns.com, του ηρθε η απαντηση, ανοιξε αλλο ενα http session εμαθε οτι εχω την ιδια ΙΡ και τελος. εκανα shut/no shut το atm interface, αλλαξα ΙΡ στο επομενο checkip.dyndns.com εστειλε το update. αυταααα! και τωρα πως διαολο να σεταρω το ρουτερ;;αχαχαχαχαχα ακουω ιδεες!
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 η αληθεια ειναι οτι firmware δε δοκιμασα. ψυλλιαζομαι οτι τα πεσιματα του dsl εχουν να κανουν με το κακο δικτυο στην περιοχη και την αποσταση απο το dslam. με το παλιο ρουτερακι (cisco soho k96 DSL1) κλειδωνα στα 5,5mbps ενω τωρα κλειδωνω στα 8/8,5. η ιστορια εχει δειξει οτι η γραμμη μου ειναι το πολυ για 4/4,5!!! ολεεεεεεεεεε!!! αν δεν ερθει πιο κοντα κανα dslam δε με βλεπω να πιανω καλυτερες ταχυτητες.. οσο για το updater, λες να δοκιμασω κανα wireshark να δω τι διαολο πακετα στελνει;;;; α.δοκιμασε firmware αν και τα cisco γενικως οτι και να κανεις δεν την παλευουν με τις χαλια γραμμες και πιθανοτατα δεν θα αλλαξει κατι αλλα δεν χανεις κατι να δοκιμασεις..τωρα για τις ταχυτητες αλλοι δνε παιζουν καθολου ενω αλλοι παιζουν 1-2 mbit Οποτε καλα εισαι και εσυ στα 8,5 οσο για το Updater δεν παιρνεις static Να τελειωνεις. καλα μεσα στο cisco δεν εχει τιποτα για dyndns να τρεχει διαμεσω ρουτερ δηλαδη???
Rabican Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 μωρε εχει, απλα οπως το εχω σεταρει στελνει συνεχεια update και οχι οποτε χρειαζεται. προφανως δεν εχω βρει το σωστο configuration για να παιξει οπως θελει η dynDNS... οσο για static, ειναι 5 ευρω παρπαανω το μηνα αν δεν κανω λαθος. 60 ευρω δεν τα δινω ετσι στον ΟΤΕ.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 μωρε εχει, απλα οπως το εχω σεταρει στελνει συνεχεια update και οχι οποτε χρειαζεται. προφανως δεν εχω βρει το σωστο configuration για να παιξει οπως θελει η dynDNS... οσο για static, ειναι 5 ευρω παρπαανω το μηνα αν δεν κανω λαθος. 60 ευρω δεν τα δινω ετσι στον ΟΤΕ. α.εμ φυγε και εσυ απο οτε.με τα ιδια λεφτα και λιγοτερα θα παρεις και static. β.κανεις dyndns μεσα απο το cisco και στελνει οποτε νανε??το λεω γιατι εχω Thomson τοσο καιρο ρουτερ του εχω σεταρει noip αντι για dyndns αλλα δεν μου εχει ερθει ποτε email οτι κανει ακυρα Updates.εκτος αν το no-ip αφηνει να γινουν οσα Updates να ναι χωρις να σου βγαζει κατι.υποτιθεται οτι επειδη ειναι στο ρουτερ το dyndns θα πρεπε το ρουτερ το ιδιο να βλεπει ποτε αλλαζει η Ip δηλαδη ποτε θα πεσει το virtual access η το atm στο cisco και εφοσον πεσει κατι απο τα 2 τοτε να στειλει request για update.
At0m0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Τις οδηγίες από το Link που έδωσε ο atrias τις δοκίμασες;
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 off topic αλλα δεν αντεχω θα το πω.στο πλαι που λεει web visitors ακομα και εκει η ελλαδα ειναι τελευταια.και ρωταω εγω ειμαστε τοσο πισω η τα ξερουμε ηδη ολα και δεν ψαχνουμε guides?
Rabican Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 pouline εμεις απλα εχουμε δημιουργησει το IOS!αχαχαχαχαχ φιλε μου δε βοηθα αυτο το config. αυτο εχω και μου το εκαναν ban το url λογω μη σωστων update. By the way, στο ιδιο site βρηκα εξαιρετικο οδηγο για VPN server!! Ολεεεεε!
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 pouline εμεις απλα εχουμε δημιουργησει το IOS!αχαχαχαχαχ φιλε μου δε βοηθα αυτο το config. αυτο εχω και μου το εκαναν ban το url λογω μη σωστων update. By the way, στο ιδιο site βρηκα εξαιρετικο οδηγο για VPN server!! Ολεεεεε! δοκιμασες και με dyndns και με No ip και παλι το ιδιο?????ελεγα μηπως με ενα απο τα 2 γλυτωνες το ban
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα