Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρέχει η παρακάτω προσφορά μέσω του site Dealfactory.gr καθώς και διαγωνισμός στη σελίδα τους στο FB.

Η προσφορά:

15,90€ για ένα σετ με αξέσουάρ για το δημοφιλές iPhone 4 που περιλαμβάνει: 1 φορτιστή ταξιδίου,1 φορτιστή αυτοκινήτου,1 καλώδιο σύνδεσης,1 Bumper προστασίας, 2 Μεμβράνες προστασίας, και 1 προστατευτικό καπάκι υποδοχής φορτιστή. Αρχικής αξίας 29,90€ - Έκπτωση 47%!!! -ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εγώ έκανα μία αγορά και χρειαζοντε άλλες 3 για να ενεργοποιηθεί η προσφορά.

Πιστεύω είναι μία καλή ευκαιρία για όσους έχουν "μηλόφωνο" ;)

Δημοσ.

Όλα αυτά τα παίρνεις από το eBay με 5-6 ευρώ (και πολλά έβαλα...)

Charger 1,14 www.ebay.com/itm/280789126813

car charger €1 (χιλιάδες επιλογές...)

bumper €1 (χιλιάδες επιλογές...)

καλώδιο €1 (χιλιάδες επιλογές...)

Μεμβράνες €1 (χιλιάδες επιλογές...) http://www.ebay.com/itm/230717798545

Η ποιότητα φυσικά είναι τραγική και δεν είναι αντάξια του υπέροχου iPhone σας, αλλά περί ορέξεως... :rolleyes:

Δημοσ.

Για τέτοιους φορτιστές, εγώ έχω ακούσει τραγικά πράγματα. Και δεν εννοώ να χαλάσουν. Εννοώ να πάρουν και το τηλέφωνο μαζί τους.

Και δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ρισκάρει κανείς τέτοια πράγματα για να γλιτώσει 5-10€.

Δημοσ.

Για τέτοιους φορτιστές, εγώ έχω ακούσει τραγικά πράγματα. Και δεν εννοώ να χαλάσουν. Εννοώ να πάρουν και το τηλέφωνο μαζί τους.

Και δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ρισκάρει κανείς τέτοια πράγματα για να γλιτώσει 5-10€.

Εντελως φιλικα φιλε μου και ποιος σου λεει οτι και αυτα που θα παρεις θα ειναι καλυτερα ποιοτικα απο αυτα του εβαυ?

Απτη στιγμη που δεν ειναι γνησια οτι και να ειναι ειναι το ιδιο!!!!

Σιγουρα υπαρχουν ποιοτητες ποιοτητες στα "μαιμου" αξεσουαρ αλλα προτιμω να τα παρω απο εβαυ και να κλαιω αργοτερα τα 4-5 ευρω παρα τα 15 που ζηταν αυτοι!!!

Εντελως φιλικα

Νικολας :)

Δημοσ.

Εντελως φιλικα φιλε μου και ποιος σου λεει οτι και αυτα που θα παρεις θα ειναι καλυτερα ποιοτικα απο αυτα του εβαυ?

Απτη στιγμη που δεν ειναι γνησια οτι και να ειναι ειναι το ιδιο!!!!

Σιγουρα υπαρχουν ποιοτητες ποιοτητες στα "μαιμου" αξεσουαρ αλλα προτιμω να τα παρω απο εβαυ και να κλαιω αργοτερα τα 4-5 ευρω παρα τα 15 που ζηταν αυτοι!!!

Εντελως φιλικα

Νικολας :)

Χμ... δεν είχα καταλάβει πως ούτε στην προσφορά τα αξεσουάρ είναι αυθεντικά. Είναι επιβεβαιωμένο αυτό; Γιατί εγώ δε βλέπω να αναφέρεται κάτι τέτοιο (ούτε, όμως, και κάτι διαφορετικό).

ΥΓ. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου υπενθυμίζεις συνεχώς πως γράφεις φιλικά. Έγραψες τίποτα προσβλητικό και δεν το κατάλαβα; Φιλικά το γράφω. :-)

Δημοσ.

Χμ... δεν είχα καταλάβει πως ούτε στην προσφορά τα αξεσουάρ είναι αυθεντικά. Είναι επιβεβαιωμένο αυτό; Γιατί εγώ δε βλέπω να αναφέρεται κάτι τέτοιο (ούτε, όμως, και κάτι διαφορετικό).

ΥΓ. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου υπενθυμίζεις συνεχώς πως γράφεις φιλικά. Έγραψες τίποτα προσβλητικό και δεν το κατάλαβα; Φιλικά το γράφω. :-)

Γιατι ο γραπτος λογος παρεξηγειται!!!

Ολα ειναι αφτερ μαρκετ φιλε μου!!!

τετοια τιμη ολο το πακετο που βγαινει δεν κανει μονο το γνησιο bumper!!!

τεσπα ο καθενας επιλεγει το που θα δωσει τα χρηματα του :)

Νικολας :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...