Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε moldovan20 είσαι πολύ απόλυτος. Και να υποθέσουμε ότι έχεις

δίκιο, δηλαδή οι ati απευθύνονται σε χάκερ και προγραμματιστές;

Δημοσ.

φίλε moldovan20 είσαι πολύ απόλυτος. Και να υποθέσουμε ότι έχεις

δίκιο, δηλαδή οι ati απευθύνονται σε χάκερ και προγραμματιστές;

Ο φίλος από πάνω είναι απόλυτος . Και εγώ είχα τα γνωστά προβλήματα με κάρτες nvidia και συγκεκριμένα τη σειρά 8400m που έκαιγε τα laptop αλλά δεν το φέρνω σας επιχείρημα για να πείσω κάποιον ότι τα προϊόντα της είναι μάπα . Όσο για το θέμα με τις ati έχω και εγώ πολλά χρόνια και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ,οπότε η εμπειρία του καθενός δε μπορεί να είναι απόλυτο κριτήριο .

Δημοσ.

To πόστ μου αναφερόταν στα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει ο Psychopath με τους οδηγούς της ΑΤΙ όπως το δηλώνει στο 1ο ποστ και δεν ήταν καθόλου απόλυτο. Και by the way ενώ είμαι προγραμματιστής δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν σε έναν οδηγό να τον κάνεις απεγκατάσταση, να διαγραφείς όλες τις εγγραφές τις registry, να σβήνεις τους φακέλους στους οποίους τον εγκατέστησες και παρόλα αυτά να στον αναγνωρίζει ακόμα το GPU-z και να μπορείς να παίξεις και παιχνίδια... λέγεται dd_ccc_10.7 και είναι η τελευταία έκδοση του ccc που δεν μου προκαλεί blue screen(στον παλιό υπολογιστή μου πλέον). Δεν λέω πως αυτό θα σου συμβεί αν πάρεις AMD, ούτε οτι είναι απαραίτητα λόγος να αλλάξεις γνώμη για μια καλή κάρτα. Απλά το αναφέρω.

Δημοσ.

Ας μην αρχίσουμε τέτοια συζήτηση, οι οδηγοί της ΑΜD είναι να σου τύχουν, έφτασα στο σημείο να αλλάξω 2 3870 που τις είχα πληρώσει 220 ε την κάθε μια με μία 6600 GT μόνο και μόνο για να μου δουλεύουν τουλάχιστον τα Windows και να μην έχω blue screen κάθε λίγο και λιγάκι από το ati2dvag. Σίγουρα δεν συναντάνε όλοι τα ίδια προβλήματα αλλά το ξέρω πως δεν είμαι ο μόνος ούτε έκανα τπτ λάθος.

το οποιο bsod βγαινει και οταν εχεις ελλατωματικες ραμ. :-(

Δημοσ.

Από ό,τι έχω δει, δεν υπάρχει, είναι μέχρι 1,5GB, γιαυτό λέω να βάλω αυτή που έχει

3GB. Σκοπεύω να πάρω οθόνη 3D και όπως διαβάζω, εκεί, η περισσότερη μνήμη, χρειάζεται.

Δημοσ.

γιατί; Έπαιξα λίγο oblivion σε μια και εντυπωσιάστηκα με την προοπτική.

Και είναι και παλιό. Λέω τα καινούργια θα είναι καλύτερα. Όχι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...