Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Μήπως έχετε κατά νου τι mb/vga/cpu/μνήμες χρειάζομαι για να παίζει

το skyrim στα τέρματα;

Έλεγα να κοιτάξω προς nvidia μεριά γιατί έχω δει πολλά με τους

οδηγούς της ati.

πχ στο προηγούμενο update μου έβγαλε τεράστιο πρόβλημα και είχα αναγκαστεί

να διαγράψω τον οδηγό της από safe mode. Tώρα δεν εμφανίζει φωτιές και

ντουμάνια στο skyrim (νομίζω λέγονται particle effects).

αυτή ή αυτή

ή κάτι ανάλογο, εσείς θα ξέρετε καλύτερα.

Και intel για αλλαγή (?)

Αν χρειάζεται και κάτι άλλο το pc, πείτε με.

Δημοσ.

Φιλαρακι πρωτον το pc ειναι αυτο της υπογραφης σου?εαν ναι μπορεις να κρατησεις πολλα πραγματα απο αυτο.Μετα,απο που εισαι και ποιο ειναι το διαθεσιμο budget.Επισης δεν μας λες σε τι αναλυση παιζεις.

Δημοσ.

Α ναι σόρρυ!

Αθήνα

ε, γύρω στο 800ρι ανέβα-κατέβα.

Ναι το πσ είναι την υπογραφής.

Η οθόνη μου τώρα είναι η w1943ts αλλά κάποια στιγμή θα πάρω μεγαλύτερη/καλύτερη.

Εντάξει η ανάλυση δεν χρειάζεται να είναι και η μεγαλύτερη...

Βασικά είτε intel/nvidia είτε amd/ati είτε συνδυασμοί...

Έχω καιρό να δω τι παίζει στην αγορά

Δημοσ.

Λογικά με μία κάρτα γραφικών μόνο θα είσαι εντάξει πιστεύω.

Μπορείς να μας γράψεις λίγο αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά του PC σου;

Δημοσ.

Ωραια κρατας σκληρους,κουτι,και τροφοδοτικο (να φανταστω και dvd recorder) και πουλας τα υπολοιπα και πας :

Επεξεργαστης Intel Core i5-2500K 196,90 €

Μνημη Kingston 8GB HyperX Genesis Limited Edition 1600MHz (Kit of 2) 44,99 €

Μητρικη Asus P8Z68-V PRO/GEN3 192,99 €

Καρτα γραφικων 6970 336,50 €

Ψυχτρα επεξεργαστη Thermalright True Spirit 140 43.00€

Και με ανεβασμα τον επεξεργαστη εισαι οκ για πολλα χρονια και οχι μονο στο skyrim.

Συνολο 814.38 (πολλα βγηκαν...).

(ολο αυτο με την προυποθεση οτι θα αλλαξεις και οθονη αργοτερα ετσι?)αλλιως την βγαζεις και με 300euros Που λεει ο λογος.

Δημοσ.

Τώρα είναι εκεί στα 1360*768

αλλά δεν θα χρησιμοποιώ τέτοια ανάλυση μετά. Πιο μεγάλη. Να έχω δηλαδή

την δυνατότητα. Ακριβώς τι ανάλυση... ε ανάλογα την οθόνη και πως θα φαίνεται.

είναι λίγο βλακεία αυτό που λέω ε;

Αν πω full hd ανάλυση θα είμαι σωστός;

Δημοσ.

Τώρα είναι εκεί στα 1360*768

αλλά δεν θα χρησιμοποιώ τέτοια ανάλυση μετά. Πιο μεγάλη. Να έχω δηλαδή

την δυνατότητα. Ακριβώς τι ανάλυση... ε ανάλογα την οθόνη και πως θα φαίνεται.

είναι λίγο βλακεία αυτό που λέω ε;

Αν πω full hd ανάλυση θα είμαι σωστός;

Εαν παρεις καποια 23-24 ιντσες οθονη αργοτερα τοτε λογικα η αναλυση της θα ειναι 1920Χ1080.full hd οπως λες και εσυ.Με αυτο το συστημα θα εισαι πολυ ανετος σε αυτες τις αναλυσεις.

Δημοσ.

Έχω την συγκεκριμένη 570 της palit σε ένα ι5 2500 και το skyrim το τρέχει μια χαρά (με vsync on 60 μόνιμα) στο high με τα distances στο τέρμα σε 1680*1050. Αν έχεις τραβήξει αυτά που είχα τραβήξει και εγώ με τους οδηγούς της ΑΤΙ πιστέυω θα κάνεις καμιά 10ετία μέχρι να ξανασκεφτείς να αγοράσεις κάρτα της AMD.

Δημοσ.

Έχω την συγκεκριμένη 570 της palit σε ένα ι5 2500 και το skyrim το τρέχει μια χαρά (με vsync on 60 μόνιμα) στο high με τα distances στο τέρμα σε 1680*1050. Αν έχεις τραβήξει αυτά που είχα τραβήξει και εγώ με τους οδηγούς της ΑΤΙ πιστέυω θα κάνεις καμιά 10ετία μέχρι να ξανασκεφτείς να αγοράσεις κάρτα της AMD.

Εχω την 6950 ξεκλειδωμενη σε 6970 σε εναν PhenomII x4 στα 4.0 και το skyrim το τρεχει μια χαρα (με vsync on 60 μονιμα) ολα ultra και water reflections ολα τερμα το ιδιο και distances σε 1920Χ1200.Δεν εχω τραβηξει τιποτα με τους οδηγους της Ati και πιστεψε με το ξεσκιζω σε benches και Overclocking το συστημα καθημερινα.Μαλλον καποιο λαθος εκανες εσυ.....

Δημοσ.

Ας μην αρχίσουμε τέτοια συζήτηση, οι οδηγοί της ΑΜD είναι να σου τύχουν, έφτασα στο σημείο να αλλάξω 2 3870 που τις είχα πληρώσει 220 ε την κάθε μια με μία 6600 GT μόνο και μόνο για να μου δουλεύουν τουλάχιστον τα Windows και να μην έχω blue screen κάθε λίγο και λιγάκι από το ati2dvag. Σίγουρα δεν συναντάνε όλοι τα ίδια προβλήματα αλλά το ξέρω πως δεν είμαι ο μόνος ούτε έκανα τπτ λάθος.

Δημοσ.

Κοιτάξτε, γενικά δεν είχα παράπονο από την amd πάντα αυτήν αγόραζα (amd-ati)

αλλά με την τελευταία κάρτα, με χάλασε πολύ. Φαίνεται ότι τελικά τίποτε δεν είναι φτηνά.

ότι πληρώνεις παίρνεις. Αν και για να πω την αμαρτία μου την 6970 την σκέφτομαι σοβαρά...

Δημοσ.

Ωραια κρατας σκληρους,κουτι,και τροφοδοτικο (να φανταστω και dvd recorder) και πουλας τα υπολοιπα και πας :

Επεξεργαστης Intel Core i5-2500K 196,90 €

Μνημη Kingston 8GB HyperX Genesis Limited Edition 1600MHz (Kit of 2) 44,99 €

Μητρικη Asus P8Z68-V PRO/GEN3 192,99 €

Καρτα γραφικων 6970 336,50 €

Ψυχτρα επεξεργαστη Thermalright True Spirit 140 43.00€

Και με ανεβασμα τον επεξεργαστη εισαι οκ για πολλα χρονια και οχι μονο στο skyrim.

Συνολο 814.38 (πολλα βγηκαν...).

(ολο αυτο με την προυποθεση οτι θα αλλαξεις και οθονη αργοτερα ετσι?)αλλιως την βγαζεις και με 300euros Που λεει ο λογος.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Πολύ καλή σύνθεση.

Αν αντί για ati βάζαμε nvidia ποιά αντίστοιχη θα πρότεινες;

Δημοσ.

Αυτη την 570 που εχει πολυ καλο συστημα ψυξης.570

Αλλα εαν δεν σε ενδιαφερει και τοσο αυτο τοτε μια οποιαδηποτε 570 οποιασδηποτε εταιριας.

570 skroutz.Φυσικα απο αυτο το Link ξεχνας τις 2 πρωτες.

Παρε ομως και μελετησε ενα συγκριτικο μεταξυ 6970-570 6970-570 bench και θα βγαλεις συμπερασματα μονος σου.οχι τοσο για τις επιδοσεις οσο για την καταναλωση μεταξυ των 2.

Προσωπικα δεν υπαρχει λογος να πας στην 570.εαν θελεις φυσικα μπορεις να την βγαλεις και ποιο φθηνα κανενα κατοσταρικο πηγαινωντας στην 6950.

Και να σου πω και την αληθεια μου,παρήγγειλε απο Θεσσαλονικη αυτη την μητρικη που ειναι και ποιο φθηνη.Asrock Socket 1155 Z68 Extreme3 Gen3 (B3)

Δημοσ.

Η ασχετοσύνη του καθενός δε μεταφράζεται σε άχρηστα προϊόντα οποιασδήποτε εταιρίας .

Δημοσ.

Η ασχετοσύνη του καθενός δε μεταφράζεται σε άχρηστα προϊόντα οποιασδήποτε εταιρίας .

Πρώτα απ'όλα πρόσεχε τις εκφράσεις σου, δεύτερον άσχετος είσαι και φαίνεσαι, ασχολούμαι με τις κάρτες γραφικών από τότε που βγήκε το riva TNT, και τρίτον αν ψάξεις σε forum θα διαπιστώσεις πως παρόμοια προβλήματα έχουν άπειροι πελάτες της AMD, εγώ απλά εκφράζω τις εμπειρίες μου με τη συγκεκριμένη εταιρεία και δεν είναι καθόλου καλές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...