Προς το περιεχόμενο

The Expendables 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο σιγκαλ στο σαιτ του κλαιγεται που δεν τον βαλαν στην ταινια...λεει του κανει πολεμο ο βανταμ, οτι εθεσε βετο ο βανταμ, αν παιξει αυτος δεν παιζω εγω και τετοια...δραμα σε λεω...

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

των 80ς θες να πεις..

ο σιγκαλ στο σαιτ του κλαιγεται που δεν τον βαλαν στην ταινια...λεει του κανει πολεμο ο βανταμ, οτι εθεσε βετο ο βανταμ, αν παιξει αυτος δεν παιζω εγω και τετοια...δραμα σε λεω...

ωπα εχεις λινκ οπου τα λεει; :confused:

Δημοσ.

Κρίμα που στην αφίσα δεν έχουν και τον Scott Adkins. Είναι τρελό κομάντο ο τύπος και ελπίζω να τον δούμε αρκετά στην ταινία.

Δημοσ.

Κρίμα που στην αφίσα δεν έχουν και τον Scott Adkins. Είναι τρελό κομάντο ο τύπος και ελπίζω να τον δούμε αρκετά στην ταινία.

Δεν έχουν ούτε και τον Jet Li. Μα καλά, δεν χωράγανε όλοι;

Δημοσ.

Γαματος αλλα ειναι "νεοπας" και οχι τοσο αναγνωρισμενος οσο ο κυριος Transporter.

Δημοσ.

Μέσα είναι ο Li, διαγώνια αριστερά πάνω από τον Chuck Norris (σημείο αναφοράς).

Ρε συ, διαγώνια αριστερά από τον Chuck Norris είναι μια ασιάτισσα γκόμενα! Μήπως με γελούν τα μάτια μου;

Δημοσ.

Ρε συ, διαγώνια αριστερά από τον Chuck Norris είναι μια ασιάτισσα γκόμενα! Μήπως με γελούν τα μάτια μου;

Χαχαχα! Κι εγώ το ίδιο νόμιζα στην αρχή!

Δημοσ.

Δεν ειναι ο Jet Li στο ποστερ αλλα η Nan Yu.

Ο Λι απο οτι ακουγεται

μαλλον σκοτωνεται στην αρχη της ταινιας και η ομαδα παει να εκδικηθει τον θανατο του.Ηταν να σκοτωθει ο Ρουρκ στην θεση του,αλλα τελικα αποχωρησε απο το σηκουελ.

Δημοσ.

Δεν ειναι ο Jet Li στο ποστερ αλλα η Nan Yu.

Ο Λι απο οτι ακουγεται

μαλλον σκοτωνεται στην αρχη της ταινιας και η ομαδα παει να εκδικηθει τον θανατο του.Ηταν να σκοτωθει ο Ρουρκ στην θεση του,αλλα τελικα αποχωρησε απο το σηκουελ.

Λογικό να

"σκοτώσουν" τον Λι. Από τους υπόλοιπους, τον έναν τον βλέπουν οι σφαίρες και γυρίζουν πίσω, ο άλλος είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, ο τρίτος τις τρώει αλλά τις αφαιρεί με φωτιά και ατσάλι, ο τέταρτος είναι cyborg, ο μαύρος... ποιός νοιάζεται αν πεθάνει ο μαύρος, ο παράλλος έπεσε από αεροπλάνο και έζησε για να παίξει στο sequel και τον τελευταίο τον τιμούμε απλά επειδή εμφανίστηκε στα Φιλαράκια. Ποιός μένει; :mrgreen:

... A, παίζει και αυτός; Απαρατήρητος περνάει έτσι και αλλιώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...