xavier Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 ο σιγκαλ στο σαιτ του κλαιγεται που δεν τον βαλαν στην ταινια...λεει του κανει πολεμο ο βανταμ, οτι εθεσε βετο ο βανταμ, αν παιξει αυτος δεν παιζω εγω και τετοια...δραμα σε λεω...
kalidor Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Oλοι η παρεα του 60'ς μαζευτηκε παλι...!!! :wub:
KilliK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 των 80ς θες να πεις.. ο σιγκαλ στο σαιτ του κλαιγεται που δεν τον βαλαν στην ταινια...λεει του κανει πολεμο ο βανταμ, οτι εθεσε βετο ο βανταμ, αν παιξει αυτος δεν παιζω εγω και τετοια...δραμα σε λεω... ωπα εχεις λινκ οπου τα λεει;
gavros10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 και ο chuck norris? μιλαμε για επικιλα ρεεεεεεε
lalanis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Chuck Norris... Με λαμπάδα θα πάω στο σινεμά...
panagos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Κρίμα που στην αφίσα δεν έχουν και τον Scott Adkins. Είναι τρελό κομάντο ο τύπος και ελπίζω να τον δούμε αρκετά στην ταινία.
wizzy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Κρίμα που στην αφίσα δεν έχουν και τον Scott Adkins. Είναι τρελό κομάντο ο τύπος και ελπίζω να τον δούμε αρκετά στην ταινία. Δεν έχουν ούτε και τον Jet Li. Μα καλά, δεν χωράγανε όλοι;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέσα είναι ο Li, διαγώνια αριστερά πάνω από τον Chuck Norris (σημείο αναφοράς).
ikaruga24 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Κρίμα που στην αφίσα δεν έχουν και τον Scott Adkins. Είναι τρελό κομάντο ο τύπος και ελπίζω να τον δούμε αρκετά στην ταινία. Γαματος αλλα ειναι "νεοπας" και οχι τοσο αναγνωρισμενος οσο ο κυριος Transporter.
panagos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Στην αφίσα όμως έχουν τον Liam Hemsworth. Sorry, αλλά who the fuck is Liam Hemsworth..
wizzy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέσα είναι ο Li, διαγώνια αριστερά πάνω από τον Chuck Norris (σημείο αναφοράς). Ρε συ, διαγώνια αριστερά από τον Chuck Norris είναι μια ασιάτισσα γκόμενα! Μήπως με γελούν τα μάτια μου;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ρε συ, διαγώνια αριστερά από τον Chuck Norris είναι μια ασιάτισσα γκόμενα! Μήπως με γελούν τα μάτια μου; Χαχαχα! Κι εγώ το ίδιο νόμιζα στην αρχή!
KilliK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ειναι ο Jet Li στο ποστερ αλλα η Nan Yu. Ο Λι απο οτι ακουγεται μαλλον σκοτωνεται στην αρχη της ταινιας και η ομαδα παει να εκδικηθει τον θανατο του.Ηταν να σκοτωθει ο Ρουρκ στην θεση του,αλλα τελικα αποχωρησε απο το σηκουελ.
kirileman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ειναι ο Jet Li στο ποστερ αλλα η Nan Yu. Ο Λι απο οτι ακουγεται μαλλον σκοτωνεται στην αρχη της ταινιας και η ομαδα παει να εκδικηθει τον θανατο του.Ηταν να σκοτωθει ο Ρουρκ στην θεση του,αλλα τελικα αποχωρησε απο το σηκουελ. Λογικό να "σκοτώσουν" τον Λι. Από τους υπόλοιπους, τον έναν τον βλέπουν οι σφαίρες και γυρίζουν πίσω, ο άλλος είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, ο τρίτος τις τρώει αλλά τις αφαιρεί με φωτιά και ατσάλι, ο τέταρτος είναι cyborg, ο μαύρος... ποιός νοιάζεται αν πεθάνει ο μαύρος, ο παράλλος έπεσε από αεροπλάνο και έζησε για να παίξει στο sequel και τον τελευταίο τον τιμούμε απλά επειδή εμφανίστηκε στα Φιλαράκια. Ποιός μένει; ... A, παίζει και αυτός; Απαρατήρητος περνάει έτσι και αλλιώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα