Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Εχω σχεδ'ον τελειώσει το νέο πσ μου και μόλις αγορασα το skyrim.Επειδη όμως διαθέτω μια lg 23'' led 3d και το μονο που δεν εχω αλλαξει ειναι η καρτα γραφικων,θα ηθελα να μου προτείνετε ο,τι καλυτερο μεχρι 200ε.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καταρχήν πες μας τι σύστημα έχεις. Για nVidia κάρτες, από τη σειρά 200 και μετά υποστηρίζουν όλες 3D. Για Ati δεν ξέρω.

 

edit: Με πρόλαβες Θάνο. :P

Δημοσ.

MSI 990FXA-GD80 (sAM3+, DDR3, 990 FX)

AMD PHENOM II 4 QUAD 3 GHZ 960T

Tο τροφοδοτικο να πω την αληθεια ειναι ενα 850 της nexus που δε θυμαμαι πιο συγκεκριμενα ειναι γτ ειμαι στη δουλεια

η καρτα μου ειναι μια της twintech 1gb η gt 250

4gb ram

και ssd agility σκληρο.

Η αληθεια ειναι οτι υποστηριζει 3d αλλα το παιζει σε εντελως low επιδοσεις το παιχνιδι σε αντιθεση με το elder scrolls iv που το επαιζα 3d στα τερματα χωρις προβλημα.Σε 2d μπορω να πω πως η κακομοιρα τρεχει το skyrim αν οχι σε ultra,σε high απαιτησεις μια χαρα!

Δημοσ.

Μισό λεπτό, γιατί να προχωρήσει στην 6950; Αφού ψάχνει κάρτα για 3D -- έτσι λέει στον τίτλο. Το 3D σε κάρτες ΑΤΙ είναι μια πονεμένη ιστορία, αφού το βάρος και η πρωτοβουλία έχει αφεθεί σε τρίτους. Ουσιαστική υποστήριξη δεν υπάρχει.

 

Εν προκειμένω η nVidia είναι μόνοδρομος για 3D καταστάσεις.

Δημοσ.

Μισό λεπτό, γιατί να προχωρήσει στην 6950; Αφού ψάχνει κάρτα για 3D -- έτσι λέει στον τίτλο. Το 3D σε κάρτες ΑΤΙ είναι μια πονεμένη ιστορία, αφού το βάρος και η πρωτοβουλία έχει αφεθεί σε τρίτους. Ουσιαστική υποστήριξη δεν υπάρχει.

 

Εν προκειμένω η nVidia είναι μόνοδρομος για 3D καταστάσεις.

 

Εαν δεις παρακατω λεει για το skyrim και μετα μιλαει για το ιδιο παιχνιδι σε 3d και σε 2d.οποτε καπως αλλιως τα εννοει ο φιλος.

Προσωπικα πηρα το skyrim που λεει για παραδειγμα και οχι καποιο προγραμμα για να φτιαχνει να το πω ετσι,3d.

Δημοσ.

Έτσι όπως το εκλαμβάνω εγώ: 2D = έπαιξε το παιχνίδι χωρίς Stereoscopic 3D, 3D = το έπαιξε με ενεργοποημένο το Stereoscopic 3D.

 

Μιας και ο τίτλος αναφέρει "Αναζήτηση 3d κάρτας γραφικών" μου φάνηκε λίγο άτοπη η συμβουλή για 6950..

Δημοσ.

Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου, το 3D σε παιχνίδια επεξεργάζεται διαφορετικά

 

από τις ταινίες πχ, από την κάρτα γραφικών; Δηλαδή, αν μια εταιρία γράφει

 

"αναπαραγωγή 3d" στην κάρτα της, εννοεί παιχνίδια και ταινίες ή κάπου υπερτερεί;

  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αγόρασα την MSI -N560 GTX 2gb Twin Frozr II.Ευχαρίστω όσους προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν και ένα ευχαριστώ στο φοβερό αυτό site καθώς και στα μέλη τα οποία το απαρτίζουν.Δεν ξέρω αν η επιλογή μου ήταν η καλύτερη αλλά δε θα με έβλαπτε να τη σχολιάζατε.Προσωπικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος τόσο ώς προς το hardware(+ πραγματικά χαμηλή θερμοκρασία) της όσο και ως προς το πρόγραμμα overclock που διαθέτει,με το οποίο δεν έχω ακόμα ασχοληθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...