Προς το περιεχόμενο

Ektelion's Retro Reviews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον καταρχην μπραβο για την δουλειά .

Αλλα έχω μια απορία.

Πως και δε σου διέγραψε η youtube τα βίντεο σου με τις φωτογραφίες απο τσόντες ;

Ή επιτρέπονται σε φωτογραφίες;

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμμ, έλα ντε, καλή απορία αυτή. Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου για να σου πω την αλήθεια. Ίσως να μην το έχουν πάρει πρέφα ακόμη, ποιος ξέρει. Δεν ξέρω πώς τα φιλτράρει αυτά το YouTube.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως είχα βάλει για 5 δευτερόλεπτα ένα τραγούδι απο τους "The Cranberries" σε ένα βίντεο που χα φτιάξει και μου το μπλοκάρανε αμέσως.

Εχουνε ειδικά προγράμματα φαντάζομαι γι αυτές τις δουλειές

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σωστά, άλλωστε υπάρχουν άφθονα review για κονσολοπαιχνίδια και σαφώς λιγότερα για την Amiga.

Επιπλέον τα περισσότερα -και καλύτερα- από αυτά (Mario, Sonic, Zelda κλπ) συνεχίζουν να μας απασχολούν ακόμα και στις μέρες μας, ενώ τα παιχνίδια της Amiga έχουν αποκτήσει πλέον cult χαρακτήρα.

Amiga και amiga όμως.. Εγώ θα γούσταρα Review του συγκεκριμένου για Atarοπαίχνιδα.. θα έκοβα φλέβα βασικά. Αλλά απ' ότι κατάλαβα από Amiga πήγε σε PS ο νιούφης. Πολύ κρίμα.

Δημοσ.

Από Atari ξεκίνησα, αλλά 2600, όχι ST. Έλιωνα το Phoenix, το Mrs Pacman και μία άλλη κασέτα που είχε καμία 30ρια παιχνίδια μέσα (θυμάμαι το Superman και το Golf από αυτή). Α, και το defender εννοείται, παιχνιδάρα! Το '90 πήρα την Amiga μου, αλλά τρία - τέσσερα χρόνια αργότερα με "ρούφηξε" το metal, εξ ου και το hiatus. Τρομερή η πόλωση τότε μεταξύ των οπαδών της Amiga και του ST. Προσωπικά δεν έχω δει καν ποτέ ST, μόνο σε περιοδικά. Θυμάμαι τη στήλη "Άξιον ST" στο Pixel, χαχα, ωραίο λογοπαίγνιο!

Δημοσ.

Στο μοντάζ με τα games και το μέταλο ανατρίχιασα. Κυριολεκτικά.

Μας έχεις πεθάνει με την αναμονή αλλά γουστάρω. Ελπίζω να συνεχίσεις για κανα χρόνο τουλάχιστον :P

Δημοσ.

Η αναμονή είναι όντως μεγάλη, αλλά ο ελεύθερος χρόνος μου έχει - δυστυχώς - μειωθεί δραματικά από τότε που αποφάσισα να ξεκινήσω τη σειρά. Δεν ξέρεις πόσος κόπος και χρόνος χρειάζεται κυριολεκτικά για κάθε δευτερόλεπτο του τελικού αποτελέσματος. Ακόμη και το πιο απλό εφέ είναι πολύ πιο δύσκολο να επιτευχθεί από ό,τι φαντάζονται πολλοί. Χώρια ο συγχρονισμός αφήγησης - βίντεο. Ίσως κάνω κάποιο making of αν δω ότι η σειρά συνεχίζει να έχει απήχηση.

Ξέρω ότι είναι δύσκολο να κρατήσει και να τραβήξει η σειρά νέους φίλους όταν βγάζω μόνο ένα επεισόδιο κάθε τρεις εβδομάδες, αλλά ο απώτερος σκοπός μου είναι να χαζεύω τα επεισόδια μετά από χρόνια και να βρίσκω όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα που θα άλλαζα σε αυτά. Hope that makes sense...

Σε ευχαριστώ και εσένα και τους άλλους φίλους για τα καλά σας λόγια!

Δημοσ.

Πολυ καλο review, ωραιες αναμνησεις.

Yπαρχει τροπος να σκοτωσεις το δρακο, πας μακρια για να χρησιμοποιησει τη φλογα και μετα πανω κατω

για να την αποφυγεις. Στο διαστημα που δε βγαζει φλογα τον κτυπας με το σπαθι.

P.S. Θελω να δω review gia to Gods!

Δημοσ.

Από Atari ξεκίνησα, αλλά 2600, όχι ST

Έλα που μιλάω όμως για Jaguar. Επανάσταση των bit = More fun.

Δημοσ.

Jaguar;;;; ΧΑΧΑΧΑ, τι μου θυμίζεις τώρα! Τέλος πάντων, δεν είχα ποτέ προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο μηχάνημα, αλλά ο AVGN το έχει καλύψει πολύ καλύτερα από ό,τι θα μπορούσα ποτέ να το καλύψω εγώ:

http://www.youtube.com/watch?v=CGEGon-Qc_Q

http://www.youtube.com/watch?v=3LVcvkLCUtU

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...