Προς το περιεχόμενο

Ektelion's Retro Reviews

ektelion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραίο review,

ούτε το ήξερα το συγκεκριμένο game. κανένα pm με την ελληνική έκδοση θα παίξει για να γουστάρουμε και να τεστάρουμε? :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το powerplay ειχε κυκλοφορησει σε ελληνικη εκδοση και για amstrad 6128 ενω και ειχε την πολυ προχωρημενη δυνατοτητα για την εποχη, να μπορεις να προσθετεις και τις δικες σου ερωτησεις...

το ειχαμε ψιλολιωσει με τα αδερφια μου...

Την ελληνική έκδοση για Amstrad την βρήκα πανεύκολα. Για την Amiga όμως μου βγήκε η πίστη. Στην Amiga πάντως δεν υπήρχε η δυνατότητα που λες για custom ερωτήσεις. Καλή φάση αυτό!

Το πρώτο review δε μου άρεσε και ιδιαίτερα για να είμαι ειλικρινής, αλλά τα υπόλοιπα 3 τα απόλαυσα, έστω και αν δεν έχω ακουμπήσει πότε Amiga. Περιμένουμε και τα επόμενα επεισόδια!!!!!!

Υ.Γ. Μίλα με κάποιον mod για να σου βάζει όλα τα επεισόδια στο πρώτο ποστ. Είναι λαλακία να ψάχνει κανείς όλο το νήμα για να βρεί το επόμενο επεισόδιο...

Υ.Γ. Μίλα με κάποιον mod για να σου βάζει όλα τα επεισόδια στο πρώτο ποστ. Είναι λαλακία να ψάχνει κανείς όλο το νήμα για να βρεί το επόμενο επεισόδιο...

Εύλογη η συμβουλή σου (μου το έχει ξαναζητήσει ένας συμφορουμίτης). Νόμιζα ότι θα μπορούσα να κάνω edit στο μήνυμά μου και να προσθέσω και τα υπόλοιπα videos στο πρώτο post, αλλά βλέπω τώρα ότι δεν γίνεται αυτό (εκτός αν μου διαφεύγει κάτι). Οπότε αν διαβάζει το thread κάποιος mod και μπορεί να κάνει την παλικαριά, θα του ήμουν υπόχρεος.

Εύλογη η συμβουλή σου (μου το έχει ξαναζητήσει ένας συμφορουμίτης). Νόμιζα ότι θα μπορούσα να κάνω edit στο μήνυμά μου και να προσθέσω και τα υπόλοιπα videos στο πρώτο post, αλλά βλέπω τώρα ότι δεν γίνεται αυτό (εκτός αν μου διαφεύγει κάτι). Οπότε αν διαβάζει το thread κάποιος mod και μπορεί να κάνει την παλικαριά, θα του ήμουν υπόχρεος.

Θα πρέπει να μιλήσεις με τον privateer, τον kostacurtas ή κάποιον super mod γιατί εγώ πχ που παρακολουθώ το topic δεν μπορώ...

Πωπω θυμάμαι που ήμουν πιτσιρικάκι και μου το είχε πάρει ο πατέρας μου για το c64...Ήταν από τα παιχνίδια που δεν καταλάβαινα τίποτα για το τι πρέπει να κάνω.Πως θα γινόταν αλλιώς άλλωστε, δεν ήξερα ελληνικά καλά καλά, θα καταλάβαινα τέτοιο παιχνίδι στα αγγλικά; :P

Ωραίο review πάντως, μπράβο σου. :-)

λοιπον ektelion, μου αρεσε πολυ το ριβιου αλλα πρεπει να πω οτι το προηγουμενο και το προ-προηγουμενο ηταν μιλια μπροστα απο αποψη καγκουριας/νερντιας/χωσιματος. βεβαια αλλωστε το επισημανες και εσυ πως αυτο το επισοδειο ηταν πιο "σοβαρο" οποτε σεβομαι την δημιουργια σου απλα λεω πως το χιουμορ μου (γιατι ακομη χωνεις και μαλλον αυτο δεν ειναι στα sχεδια σου να το αφαιρεσεις τελειως) ειναι πιο κοντα στα παλιοτερα!

νεβερδελες, keep up the good work

Epic η προσθήκη του PlanetSuzy, κι ας μην έχει καμία σχέση με Amiga :P (μου το αλλάζεις και το tab γρήγορα, άσε να δούνε κάνα βυζάκι χωρίς να πατήσουν pause ρε :P )

Κατά τα άλλα γ@μεί το νέο review. Νόμιζα ότι δεν θα μπορούσες να ξεπεράσεις το Shadow Of The Beast αλλά με εξέπληξες ευχάριστα. Ειδικά στο 'Πάμε να δούμε το PowerPlay, το παιχνίδι των Θεών' με την αλλαγμένη φωνή έφυγε η γουλιά από τον καφέ. Keep it up λέμε :D

Epic η προσθήκη του PlanetSuzy, κι ας μην έχει καμία σχέση με Amiga (μου το αλλάζεις και το tab γρήγορα, άσε να δούνε κάνα βυζάκι χωρίς να πατήσουν pause ρε )

Και καλά το έβαλα "κατά λάθος" και το γύρισα βιαστικά, α καλό εεεεεε?

Τη φωνή την έφτιαξα κατά λάθος και, ευτυχώς, σχετικά εύκολα με το audacity (άλλαξα το pitch κατά ένα ημιτόνιο, έβαλα λίγο delay και πέταξα κι έναν κεραυνό από πίσω).

Thanks for the praise!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...