Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, ektelion είπε Πολύ metal οι νεραϊδούλες που κοπανάνε τους εχθρούς εδώ κι εκεί με το ραβδί και χρησιμοποιούν ρουκέτες και φλογοβόλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 1 hour ago, GhostRiderLSOV said: Πολύ metal οι νεραϊδούλες που κοπανάνε τους εχθρούς εδώ κι εκεί με το ραβδί και χρησιμοποιούν ρουκέτες και φλογοβόλα. Είχαν @@ τότε οι νεράιδες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Το μόνο που έχω να πω είναι: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΗΜΑΔΟ ΠΑΤΕΡΑΣ? 🤣 Το ότι θα έβλεπα Rod Land / Οικογενειακές Ιστορίες Crossover ομολογώ δε το περίμενα (αλλά μάλλον το χρειαζόμουνα).🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, ektelion είπε Όταν είδα στις ειδοποιήσεις μου 'Unreal', σκεφτόμουν "το 1998 είναι retro πια 😅", αλλά οκ, άλλο Unreal. Το συγκεκριμένο τεύχος Pixel το είχα, γιατί θυμάμαι την ιστορία που είχαν γράψει στο review του Black Crypt. Ωραίες εποχές... Ordilogicus!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2 hours ago, GhostRiderLSOV said: Το συγκεκριμένο τεύχος Pixel το είχα, γιατί θυμάμαι την ιστορία που είχαν γράψει στο review του Black Crypt. Ωραίες εποχές... Για εμένα αυτές οι ιστορίες ήταν το highlight του Pixel. Και γενικά τώρα που ξαναδιαβάζω κάποια τεύχη, είχαν έναν αξιαγάπητο ερασιτεχνισμό που τους έδινε έναν πολύ αυθεντικό χαρακτήρα. Ωραίες εποχές indeed... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα