dpolal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ektelion είπε Εγώ ξεκίνησα λίγο πιο μετά ('85 ή '86 πρέπει να 'τανε) με Atari 2600. Του οποίου το joystick μετέφερα στην Amiga, όταν την απέκτησα 'κει γύρω στο '90. Ήταν λίγα τα ψωμιά του XD Θυμάμαι ακόμη την απόγνωση όταν μου έμεινε ο μοχλός στο χέρι. Σε φάση όμως ξεριζώθηκε τελείως ρε XD Ο λόγος που αναφέρθηκα τόσο εκτενώς στα περί "old school" είναι ότι είναι ένα θέμα που με έχει απασχολήσει πολύ στο παρελθόν, καθώς δεν είχα ιδέα πόσο ζωηρή και δραστήρια είναι η κοινότητα της Amiga στις μέρες μας. Οπότε όταν ξεκίνησα τα reviews, τα οποία αγκάλιασε αυτή η κοινότητα, έμεινα έκπληκτος από το τι OG καταστάσεις παίζουν. Σε σημείο που φοβόμουν να πω ότι δεν πολυενδιαφέρομαι για την Amiga σαν μηχάνημα, αλλά για τη "φάση". Ευτυχώς, όμως, τουλάχιστον τα παιδιά που έχω γνωρίσει εγώ τουλάχιστον είναι ακομπλεξάριστα και το κάνουν γιατί γουστάρουν. Οπότε δεν έφαγα το κράξιμο που φοβόμουν Μόνο Comodorάκιας ήμανε φίλε μου διότι ασχολήθηκα σχετικά μεγάλος, 3η Γυμνασίου και μετά με πανελλήνιες/στρατό/σχολή/δουλειά τα είχα παρατήσει για χρόνια. Στην Amiga το μόνο παιχνίδι που «έπαιξα» λίγο και μάλιστα σε ξένο μηχάνημα που είχε φίλος στο videoclub που διατηρούσε τότε ήταν το Defender of the Crown. Προσωπικά γουστάρω τα review σου γιατί αφορούν παιχνίδια που τα θυμάμαι από τότε αλλά ουσιαστικά δεν πρόλαβα να παίξω ποτέ, είναι ολόκληρη ιστορία, ας μην πλατιάζω. Δεν είχα ιδέα πάντως για τα περί κοινότητας και οld school φάση να πώ την αλήθεια και δεν έχω και κανένα θέμα. Συνέχισε και περιμένω να δώ το vlog από το adventure που θα στήσεις. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από dpolal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 @ektelion Μην ασχοληθεις να φτιαξεις παιχνιδι γτ θα μεινεις πολυ πισω στα games που παιζεις/θα παιξεις. Το ιδιο κανει και ο Ζοκ εδω και ποσο καιρο και ακρη δεν εχει βγαλει ακομα. Ειναι ολιγον κριμα γτ δεν ειστε επαγγελματιες και μαλλον θα κανετε μια τρυπα στο νερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 50 λεπτά πριν, firepc είπε @ektelion Μην ασχοληθεις να φτιαξεις παιχνιδι γτ θα μεινεις πολυ πισω στα games που παιζεις/θα παιξεις. Το ιδιο κανει και ο Ζοκ εδω και ποσο καιρο και ακρη δεν εχει βγαλει ακομα. Ειναι ολιγον κριμα γτ δεν ειστε επαγγελματιες και μαλλον θα κανετε μια τρυπα στο νερο Δεν θα φτιάξω παιχνίδι ακριβώς. Θέλω απλά να το φτάσω σε σημείο που να είναι πλέον η φάση "ξεπλύντε κι επαναλάβετε". Και τα επιμέρους στοιχεία του θα είναι τελείως basic Τα εξηγώ καλύτερα εδώ: 1 ώρα πριν, alexzzz είπε Ο τύπος μετά τα βίντεο στο κανάλι κάνει και live... με οικογένεια και δουλειά. Και εγώ ακόμα λέω "αν προλάβω θα πάω σήμερα για κούρεμα γιατί με μπερδεύουν με τον μαύρο στο my name is earl" Εγώ το 'χω πει, θα έπρεπε να αναθέτουν στον κάθε ένα από ένα παιδί για 6 μήνες και μετά θα ανακάλυπτες ξαφνικά ότι η μέρα έχει τις τριπλάσιες ώρες απ' ό,τι νόμιζες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Ο Μπάμπης ο Σουγιάς. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Κρίμα, αν έβαζε μια κατσαρόλα θα ζούσε τώρα 😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Ε όχι και 30 χρόνια για το πρώτο αξιόλογο Spidey game... (PS2) Spider-Man 2, Web of Shadows, Ultimate Spider-Man ήταν πολύ συμπαθητικά. Αν εννοείς το πρώτο που έκανε για τον Spidey ότι έκανε η σειρά Arkham για τον Batman, τότε ναι. Θυμάμαι το συγκεκριμένο της Amiga που το είχα δει σε φίλο. McFarlane Spidey στο title screen by the way. Από εκεί και πέρα θυμάμαι ότι δεν είχα τρελαθεί με το gameplay και όπως έχω ξαναπεί, ήταν από την εποχή που έπρεπε οι ήρωες να γίνονται σκελετοί / νεκροκεφαλές αντί για health bar, γιατί έπρεπε να είναι edgy, σίγουρα άρεσε στα παιδιά αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 25 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Αν εννοείς το πρώτο που έκανε για τον Spidey ότι έκανε η σειρά Arkham για τον Batman, τότε ναι. Μπράβο, αυτό ακριβώς εννοώ. Πουλιά στον αέρα πιάνεις 😁 26 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε έπρεπε οι ήρωες να γίνονται σκελετοί / νεκροκεφαλές αντί για health bar Ναι, έπαιζε πολύ αυτό. Ε, τα γραφικά ήταν περιορισμένα τότε, οπότε έπαιζε overkill στη βινιέτα και στα γύρω - γύρω γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 35 λεπτά πριν, ektelion είπε Μπράβο, αυτό ακριβώς εννοώ. Πουλιά στον αέρα πιάνεις 😁 Λίγο σαρκαστικό ακούγεται αυτό; Δεν έκανα κακόβουλη κριτική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μπορώ να πω πως μου άρεσες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Λίγο σαρκαστικό ακούγεται αυτό; Δεν έκανα κακόβουλη κριτική... Όχι, όχι, χαχα, καθόλου σαρκαστικό. Ενθουσιασμός ήταν, επειδή κατάλαβες ακριβώς τι ήθελα να πω, κι ας το διατύπωσα λάθος στο βίντεο (με τη λέξη "αξιόλογο"). Χάθηκε το ύφος στον γραπτό λόγο. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2021 από ektelion 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, ektelion είπε Όχι, όχι, χαχα, καθόλου σαρκαστικό. Ενθουσιασμός ήταν, επειδή κατάλαβες ακριβώς τι ήθελα να πω, κι ας το διατύπωσα λάθος στο βίντεο (με τη λέξη "αξιόλογο"). Χάθηκε το ύφος στον γραπτό λόγο. Eλπίζω να μας έρθει και στο PC κάποτε ο Spidey του PS4, γιατί έχουμε καιρό να παίξουμε κάποιο game που πρωταγωνιστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Eλπίζω να μας έρθει και στο PC κάποτε ο Spidey του PS4, γιατί έχουμε καιρό να παίξουμε κάποιο game που πρωταγωνιστεί. Believe it or not, αν είχε βγει, δεν ξέρω αν θα είχα PS5 τώρα. Μάλλον είμαι από τους λίγους που κρατάνε ακόμη ψηλά τη σημαία των system seller. 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα