Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Ισχύει ότι το gameplay στο πρώτο Alice είναι..."κάπως". Στο 2ο το πήγαν αρκετά πιο... mainstream να το πω; Αλλά είχαν κόψει και αρκετά κομμάτια. Θυμάμαι όμως που μου μάγευε η κίνηση του μαλλιού της Alice εκεί (κάτι που τότε δεν ήταν τόσο συχνό φαινόμενο η κίνηση του μαλλιού). Αρκετές φορές καθόμουν και έβλεπα το main menu λόγω αυτού. Και των ματιών της. Ήταν υπνωτιστική, τι να κάνω;
firepc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε Ισχύει ότι το gameplay στο πρώτο Alice είναι..."κάπως" λετς μπι ονεστ, τα παχνιδια του 2000 ειχαν σχεδον ολα ενα "καπως" gameplay πχ. το πρωτο Deus Ex 2
ilos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Τι έχουμε @firepc και proxy posts για τον τιτανοτεράστιο @ektelion?😁 Όπως και να έχει χρόνια πολλά σε όλους.
ektelion Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Thanks @firepc! Δεν το πόσταρα εδώ γιατί δεν το έφτιαξα για τη σειρά retro reviews. Θα μου πεις 20 χρόνια παιχνίδι δεν είναι ρετρό; Ε, για άτομα της ηλικίας μου, τα 20 χρόνια πριν είναι "προάλλες". Ακόμη θεωρώ τον Γιάνικ Γκερς τον "καινούργιο" κιθαρίστα των Μέιντεν 😆😆 3
firepc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, ektelion είπε Thanks @firepc! Δεν το πόσταρα εδώ γιατί δεν το έφτιαξα για τη σειρά retro reviews. Θα μου πεις 20 χρόνια παιχνίδι δεν είναι ρετρό; Ε, για άτομα της ηλικίας μου, τα 20 χρόνια πριν είναι "προάλλες". Ακόμη θεωρώ τον Γιάνικ Γκερς τον "καινούργιο" κιθαρίστα των Μέιντεν 😆😆 Τελειωσε το Alice Madness Returns, ειναι απίστευτη παιχνιδαρα. Εγω επαθα πλακα. Θα δεις οτι ο δημιουργός μπηκε πραγματικα στα παπουτσια του Gamer 👍 1
tommybertsen Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Πρότεινα και στο βίντεο, στον @ektelion, retro review. Heretic II . Είναι 90s , πιάνεται για retro Δυνατό review όπως συνηθίζει ο μάστορας 1 1
ilos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Όλα και όλα πρώτα Redneck Rampage και μετά Hexen II. 😁 Heretic II είναι και κομματάκι δύσκολο να το βρεις νόμιμα (λόγω του clusterfuck με τα δικαιώματα) και ως εκ τούτου δύσκολο και να τρέξει σε σύγχρονα μηχανήματα αφού δεν υπάρχει στο GOG. 1
tommybertsen Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Αν θυμάμαι καλά, έπαιζα από το original copy του που είχα, μέσω XP Mode, παλιότερα και είχα κάπου κι ένα PC με XP που το έτρεχε. Μόνο αν υπάρχει αυθεντικό copy και retro pc θα μπορέσει με αυτό που γίνεται, έχεις δίκιο Πολύ αδικημένο το θεωρώ, ήθελε Voodoo 3 για να το απολαύσεις τότε 😛
emmanuel5 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Απολαυστικό το review σου (όπως πάντα) για ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Αν και χρησιμοποιούσε το engine του Quake 3, δεν ήταν Quake 3 σε τρίτο πρόσωπο. Το platforming μπορούσε όντως ώρες-ώρες να γίνει δύσκολο και οι μάχες ήταν εσκεμμένα πιο αργές και απαιτούσαν υπομονή, σκέψη και στρατηγικη χρήση των όπλων (τα jackbombs μπορούσαν να αποδειχτούν σωτήρια) , αλλά η ατμόσφαιρα, η μουσική, το εκπληκτικό level design, η μεγάλη ποικιλία σε περιβάλλοντα και εχθρούς το καθιστούν δέκα φορές ανώτερο από τα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια. 1
ektelion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Διαβάστε την περιγραφή του βίντεο για περισσότερες πληροφορίες 10
ilos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, ektelion είπε Διαβάστε την περιγραφή του βίντεο για περισσότερες πληροφορίες Άτσα και ανέπαφες pieces of 8. Crypto 8 coin when?😅 1
Weiss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Από τώρα φαντάζομαι στο sword-fighting-insults να πέφτει βροχή απο μπιπ 😃 1
ektelion Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από ektelion 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα