Προς το περιεχόμενο

Ektelion's Retro Reviews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ισχύει ότι το gameplay στο πρώτο Alice είναι..."κάπως".

Στο 2ο το πήγαν αρκετά πιο... mainstream να το πω; Αλλά είχαν κόψει και αρκετά κομμάτια. Θυμάμαι όμως που μου μάγευε η κίνηση του μαλλιού της Alice εκεί (κάτι που τότε δεν ήταν τόσο συχνό φαινόμενο η κίνηση του μαλλιού). Αρκετές φορές καθόμουν και έβλεπα το main menu λόγω αυτού. Και των ματιών της. Ήταν υπνωτιστική, τι να κάνω; :P

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε

Ισχύει ότι το gameplay στο πρώτο Alice είναι..."κάπως"

λετς μπι ονεστ, τα παχνιδια του 2000 ειχαν σχεδον ολα ενα "καπως" gameplay

πχ. το πρωτο Deus Ex

• Like 2
Δημοσ.

Thanks @firepc! Δεν το πόσταρα εδώ γιατί δεν το έφτιαξα για τη σειρά retro reviews. Θα μου πεις 20 χρόνια παιχνίδι δεν είναι ρετρό; Ε, για άτομα της ηλικίας μου, τα 20 χρόνια πριν είναι "προάλλες". Ακόμη θεωρώ τον Γιάνικ Γκερς τον "καινούργιο" κιθαρίστα των Μέιντεν 😆😆

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ektelion είπε

Thanks @firepc! Δεν το πόσταρα εδώ γιατί δεν το έφτιαξα για τη σειρά retro reviews. Θα μου πεις 20 χρόνια παιχνίδι δεν είναι ρετρό; Ε, για άτομα της ηλικίας μου, τα 20 χρόνια πριν είναι "προάλλες". Ακόμη θεωρώ τον Γιάνικ Γκερς τον "καινούργιο" κιθαρίστα των Μέιντεν 😆😆

Τελειωσε το Alice Madness Returns, ειναι απίστευτη παιχνιδαρα. Εγω επαθα πλακα. Θα δεις οτι ο δημιουργός μπηκε πραγματικα στα παπουτσια του Gamer  👍

• Like 1
Δημοσ.

Όλα και όλα πρώτα Redneck Rampage και μετά Hexen II. 😁 Heretic II είναι και κομματάκι δύσκολο να το βρεις νόμιμα (λόγω του clusterfuck με τα δικαιώματα) και ως εκ τούτου δύσκολο και να τρέξει σε σύγχρονα μηχανήματα αφού δεν υπάρχει στο GOG.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, έπαιζα από το original copy του που είχα, μέσω XP Mode, παλιότερα και είχα κάπου κι ένα PC με XP που το έτρεχε. Μόνο αν υπάρχει αυθεντικό copy και retro pc θα μπορέσει με αυτό που γίνεται, έχεις δίκιο :) 

Πολύ αδικημένο το θεωρώ, ήθελε Voodoo 3 για να το απολαύσεις τότε 😛 

Δημοσ.

Απολαυστικό το review σου (όπως πάντα) για ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Αν και χρησιμοποιούσε το engine του Quake 3, δεν ήταν    Quake 3 σε τρίτο πρόσωπο. Το platforming μπορούσε όντως ώρες-ώρες να γίνει δύσκολο και οι μάχες ήταν εσκεμμένα πιο αργές και απαιτούσαν υπομονή, σκέψη και στρατηγικη χρήση των όπλων (τα jackbombs μπορούσαν να αποδειχτούν σωτήρια) , αλλά η ατμόσφαιρα, η μουσική, το εκπληκτικό level design, η μεγάλη ποικιλία σε περιβάλλοντα και εχθρούς το καθιστούν δέκα φορές ανώτερο από τα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια.   

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ektelion είπε

Διαβάστε την περιγραφή του βίντεο για περισσότερες πληροφορίες :)

Άτσα και ανέπαφες pieces of 8. Crypto 8 coin when?😅

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...