ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Respect φιλε. Γαμηθηκα στα γελια λεμε! Πωωω το ειχα διαγραψει απο τη μνημη μου το συγκεκριμενο παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doommaster Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ωραίο και το καινούριο review. στο επόμενο πάμε δυναμικά για rick dangerous?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέτρησε μέτρησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ΑΥΤΟ είναι review.Όπως είπε και ο John,μέτρησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 μπραβο και απο εμενα, καλα σαφη βελτιωση λεμε. Φιλος , συνεχισε ετσι αφου το γουσταρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τα καλά σας σχόλια. Η κριτική σας με ενέπνευσε να δώσω έναν πιο προσωπικό τόνο σε αυτό το επεισόδιο, πράγμα που νομίζω ότι έφερε ένα πιο "φυσικό" αποτέλεσμα. Στο επόμενο review θα καταπιαστώ με ένα όχι τόσο δημοφιλές, αλλά πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Πιστεύω ότι αρκετοί από εσάς θα φάτε πολλές φλασιές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μπράβο και από εμένα. Πολύ ωραία videos. Μια και μας κακομαθαίνεις να προτείνω και Agony, Chaos Engine, Lemmings 2, Turrican 2 για επιλογές για το μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Agony ftw! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilegamos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 TΤο δεύτερο επεισόδιο μία που το είδα και μία που το ξέχασα..... Το τρίτο όμως ήταν έπος Μπράβο μπράβο μπράβο... Βελτίωση απίστευτη... ^_^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Agony ftw! Ωστόσο πρόκειται περί δημοφιλούς! Στο επόμενο review θα καταπιαστώ με ένα όχι τόσο δημοφιλές, αλλά πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Πιστεύω ότι αρκετοί από εσάς θα φάτε πολλές φλασιές! Δε ρίχνεις κανένα γρίφο-στοιχείο να έχουμε να λέμε μέχρι το επόμενο επεισόδιο; Επιπλέον θα σου πρότεινα να βάζεις τα επεισόδια στο πρώτο νήμα ώστε να μπορεί να τα δει ένας νέος αναγνώστης εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ΓΑΜΕΙ! Δε θέλω να τελειώσει ποτέ. Θέλω να σου σφίξω το χέρι. Τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ανυπομονουμε!!!Δωσε πραγμα στο λαο!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Το επόμενο επεισόδιο, πραγματικά, ούτε ο Θεός δεν θέλει να το βγάλω. Τι διακοπές ρεύματος, τι κρασαρίσματα προγραμμάτων, τι εμβόλιμες δουλειές, άστα να πάνε. Λίγη υπομονή παιδιά και σκοπεύω να το συστηματικοποιήσω καλύτερα το όλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Επιτέλους! Αποφάσισα να χρησιμοποιώ άλλο σύστημα στο εξής, ώστε να βγαίνουν πιο τακτικά τα reviews. Το συγκεκριμένο video είναι το πιο "review" από όσα έχω κάνει μέχρι στιγμής. Δεν έχει τόση πλάκα όσο τα προηγούμενα, αλλά ελπίζω να σας αρέσει... http://www.youtube.com/watch?v=ddkThJ7ZcMU&feature=youtu.be Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ωραίο βιντεάκι φίλε ektelion αλλά πιο πολύ μου άρεσε το άλλο με το τράγοplayer Υ.Γ. είδα στο εισαγωγικό την παιχνιδάρα G.O.D.S.! Το θέλω σε επόμενο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα