Greygore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 1 hour ago, ektelion said: Ποιο Space Quest, εδώ στο Larry πέθαινες αν πήγαινες να περάσεις τον δρόμο To τέρμα κλασσικό παράδειγμα που θυμάμαι είναι στα πρώτα Police Quest, όπου αν δεν ακολουθούσες τις οδηγίες στο Police Manual (feelies και ξερό ψωμί, που τέτοια στις μέρες μας...) κάθε μα κάθε φορά που έμπαινες στο αυτοκίνητο (Car Safety Inspection το ονόμαζε, στην πράξη απλά έκανες οπτικό έλεγχο γύρω-γύρω), πάντα γινόταν ατύχημα και πέθαινες* *και γενικά ο Sonny είχε πάρα, μα πάρα πολλά death sequences αν δεν ακολουθούσες κατά γράμμα το police manual. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ωραίο το κανάλι σου, εκανα subscription . Οποιος θελει ας δει και το δικο μου, αν και ανενεργο τοσο καιρο, τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες αρχισα να βάζω πολλά βιντεακια. Εχω και στήλη retro, με emulators με Amiga, amstrad, commodore64, και κυριως πολλά attract mode themes. Οχι long play games οπως το δικο σου. Και εχω και αλλα θέματα, οπως android auto, remixes of songs of 80s κλπ. Θα βάζω υλικο που εχω απο εδω και περα, πιθανόν σεταρισμα emulators που θα βρεις roms, ποια ειναι καλα κλπ. Anyway οποιος θελει βλέπει και αν του αρέσει ας ενισχυσει με subscription . https://www.youtube.com/channel/UCQOncIkgUkD0t4DmwI2RVPw?view_as=subscriber Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από oldnew 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Απλό like, γιατί χάθηκε η ευκαιρία για reference στις ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Πάντως το περπάτημα του πρωταγωνιστή που είναι σαν ED-209 ή "chicken-leg" που λέμε σε Battletech/Mechwarrior, μου έκανε εντύπωση. Άνθρωπος ή εξωγήινος (σόρρυ για το μάπα clip) είναι; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Μαστρό - Μπάμπης is alive and well. Hell Yeah 😁 Hacked rom, παίζεις? Δε θυμάμαι ούτε τον Αντβετσουρινάκη, ούτε αυτήν εδώ για μάγισσα της Καραϊβικής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, ilos είπε Hacked rom, παίζεις? Δε θυμάμαι ούτε τον Αντβετσουρινάκη, ούτε αυτήν εδώ για μάγισσα της Καραϊβικής. Πρόκειται για υπερσπάνια early version που αγόρασα σε δημοπρασία στο Σόθεμπις για το αστρονομικό ποσό των 478 pieces of eight. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 "Μόνο anime δεν μας έχει κάνει ακόμα." Μην ξεκολλάς, καιρός είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Venerable Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 26/1/2020 στις 11:27 ΜΜ, Greygore είπε To τέρμα κλασσικό παράδειγμα που θυμάμαι είναι στα πρώτα Police Quest, όπου αν δεν ακολουθούσες τις οδηγίες στο Police Manual (feelies και ξερό ψωμί, που τέτοια στις μέρες μας...) κάθε μα κάθε φορά που έμπαινες στο αυτοκίνητο (Car Safety Inspection το ονόμαζε, στην πράξη απλά έκανες οπτικό έλεγχο γύρω-γύρω), πάντα γινόταν ατύχημα και πέθαινες* *και γενικά ο Sonny είχε πάρα, μα πάρα πολλά death sequences αν δεν ακολουθούσες κατά γράμμα το police manual. Εδώ έχανες αν δεν προλάβαινες να πας στο briefing στην κατάλληλη στιγμή ή πήγαινες σε λάθος desk και αυτό στην αρχή του παιχνιδιού. Φρέσκος-φρέσκος Sonny! Όχι τίποτα άλλο αλλά το παίζω ξανά μετά από τόσα χρόνια για να μου υπενθυμίσω πόσο μαζόχας ήμουν που κόλαγα με τις ώρες τότε. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2020 από Venerable 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Ψ, παιχνίδι έπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Ο μπαμπάς του Brandon, approves.😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Αρε παλιοπαιδο @ektelion που το βρηκες? 😠 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα