Προς το περιεχόμενο

Ektelion's Retro Reviews

ektelion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, ektelion said:

Ποιο Space Quest, εδώ στο Larry πέθαινες αν πήγαινες να περάσεις τον δρόμο :P

To τέρμα κλασσικό παράδειγμα που θυμάμαι είναι στα πρώτα Police Quest, όπου αν δεν ακολουθούσες τις οδηγίες στο Police Manual (feelies και ξερό ψωμί, που τέτοια στις μέρες μας...) κάθε μα κάθε φορά που έμπαινες στο αυτοκίνητο (Car Safety Inspection το ονόμαζε, στην πράξη απλά έκανες οπτικό έλεγχο γύρω-γύρω), πάντα γινόταν ατύχημα και πέθαινες* :P

*και γενικά ο Sonny είχε πάρα, μα πάρα πολλά death sequences αν δεν ακολουθούσες κατά γράμμα το police manual.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο το κανάλι σου, εκανα subscription . 

Οποιος θελει ας δει και το δικο μου, αν και ανενεργο τοσο καιρο, τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες αρχισα να βάζω πολλά βιντεακια.

Εχω και στήλη retro, με emulators με Amiga, amstrad, commodore64, και κυριως πολλά attract mode themes. 

Οχι long play games οπως το δικο σου. Και εχω και αλλα θέματα, οπως android auto, remixes of songs of 80s κλπ. 

Θα βάζω υλικο που εχω απο εδω και περα, πιθανόν σεταρισμα emulators που θα βρεις roms, ποια ειναι καλα κλπ.

Anyway οποιος θελει βλέπει και αν του αρέσει ας ενισχυσει με subscription .

https://www.youtube.com/channel/UCQOncIkgUkD0t4DmwI2RVPw?view_as=subscriber

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 2

• 4 μήνες μετά...
  • Moderators

Πάντως το περπάτημα του πρωταγωνιστή που είναι σαν ED-209 ή "chicken-leg" που λέμε σε Battletech/Mechwarrior, μου έκανε εντύπωση.

Άνθρωπος ή εξωγήινος (σόρρυ για το μάπα clip) είναι; :P

• Like 3

• 4 εβδομάδες αργότερα...
26 λεπτά πριν, ilos είπε

Hacked rom, παίζεις?

Δε θυμάμαι ούτε τον Αντβετσουρινάκη, ούτε αυτήν εδώ για μάγισσα της Καραϊβικής.

Πρόκειται για υπερσπάνια early version που αγόρασα σε δημοπρασία στο Σόθεμπις για το αστρονομικό ποσό των 478 pieces of eight.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/1/2020 στις 11:27 ΜΜ, Greygore είπε

To τέρμα κλασσικό παράδειγμα που θυμάμαι είναι στα πρώτα Police Quest, όπου αν δεν ακολουθούσες τις οδηγίες στο Police Manual (feelies και ξερό ψωμί, που τέτοια στις μέρες μας...) κάθε μα κάθε φορά που έμπαινες στο αυτοκίνητο (Car Safety Inspection το ονόμαζε, στην πράξη απλά έκανες οπτικό έλεγχο γύρω-γύρω), πάντα γινόταν ατύχημα και πέθαινες* :P

*και γενικά ο Sonny είχε πάρα, μα πάρα πολλά death sequences αν δεν ακολουθούσες κατά γράμμα το police manual.

Εδώ έχανες αν δεν προλάβαινες να πας στο briefing στην κατάλληλη στιγμή ή πήγαινες σε λάθος desk και αυτό στην αρχή του παιχνιδιού. Φρέσκος-φρέσκος Sonny!

Όχι τίποτα άλλο αλλά το παίζω ξανά μετά από τόσα χρόνια για να μου υπενθυμίσω πόσο μαζόχας ήμουν που κόλαγα με τις ώρες τότε. :D 

Επεξ/σία από Venerable
  • Like 2

• 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...