xavier Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ektelion είπε Αν κρίνω από την εμπειρία μου με το σκέτο Orc, consider yourself lucky. τοτε αυτο το review θελουμε....
ektelion Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, xavier είπε τοτε αυτο το review θελουμε.... Βασικά όποιο και να βγει προβλέπεται βασανιστήριο. Νταξ, ίσως όχι τόσο, αν έβγαινε το Leander.
ektelion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Τελικά το πήρα απόφαση να μεταγλωττίσω κάποια επιλεγμένα retro reviews στα Αγγλικά. Το αν θα έχει συνέχεια αυτή η προσπάθεια θα κριθεί από την ανταπόκριση του κοινού. Τονίζω ότι αυτό δεν θα επηρεάσει τα ελληνικά reviews. Αυτά θα συνεχίσω να τα βγάζω όσο έχω χρόνο κι όρεξη. Αν πιστεύετε ότι θα ενδιέφεραν τα reviews μου κάποιον που δεν μιλά Ελληνικά+μιλά Αγγλικά+μπορεί να καταλάβει την άθλια προφορά μου, τότε θα σας ήμουν ευγνώμων αν του τα προωθούσατε. Ευχαριστώ! 10
nevermore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Στις 28/1/2019 στις 8:59 ΠΜ, ektelion είπε Respect για ακόμη μία φορά και ας άργησα να το δω.... Πραγματικά στον διάλογο με την πριγκίπισσα έκλαψα 1
tommybertsen Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, nevermore είπε Respect για ακόμη μία φορά και ας άργησα να το δω.... Πραγματικά στον διάλογο με την πριγκίπισσα έκλαψα Μας τα'παν κι άλλοι που την είχαν πιο μεγάλη...την χρωματική παλέτα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Κι έτσι ένας Άγιος γίνεται ο Άϊ Γ___σου.
nevermore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Άντε να φύγουμε από την δουλειά, να πάμε σπίτι να το απολαύσουμε! 1
ektelion Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, nevermore είπε Άντε να φύγουμε από την δουλειά, να πάμε σπίτι να το απολαύσουμε! Ε, νταξ, 1:25 είναι μόνο. Αλλά είναι το πρώτο pixel art animation που κάνω (τα γκιφάκια δεν μετράνε), οπότε I feel proud 1
ilos Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, ektelion είπε Ευτυχώς στο τέλος μου έλυσες την απορία.🤩 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Τώρα που είναι και full pixels, περιμένω Ektelion: The Adventure Game.
ektelion Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Τώρα που είναι και full pixels, περιμένω Ektelion: The Adventure Game. E, θα το ξεκινήσω κι αυτό σιγά - σιγά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα