Προς το περιεχόμενο

Ektelion's Retro Reviews

ektelion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, έχει κάποια κοινά στοιχεία με το Contra (άλλωστε πόσο να διαφοροποιηθούν δύο side scrolling shoot 'em ups εκείνη την εποχή), αν και για εμένα το Contra της Amiga είναι το Midnight Resistance.

Επεξ/σία από ektelion
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 515
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε wishlist για του χρόνου : Rick Dangerous 2, Blood Money, Gods ( το τελευταίο βγήκε και remastered πριν από λίγο).

Keep up the good work!

Επεξ/σία από Weiss
  • Thanks 1

43 λεπτά πριν, Weiss είπε

Σε wishlist για του χρόνου : Rick Dangerous 2, Blood Money, Gods ( το τελευταίο βγήκε και remastered πριν από λίγο).

Keep up the good work!

+ Defender Of the Crown, Elite, Lemmings, Syndicate, Falcon. :):):)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ektelion είπε

Ναι, έχει κάποια κοινά στοιχεία με το Contra (άλλωστε πόσο να διαφοροποιηθούν δύο side scrolling shoot 'em ups εκείνη την εποχή), αν και για εμένα το Contra της Amiga είναι το Midnight Resistance.

Τι παιχνιδάρα θεέ μου (αν και πανδύσκολο μέχρι να πάρεις την ακτίνα). Είχα πάθει πλάκα όταν το'χα πρωτοδεί σε coin op και ειδικά στα χέρια έμπειρου παίχτη ή ταίστρα και απόλαυση να το βλέπεις να τερματίζεται μέχρι τέλους. Για μένα πολύ ανώτερο και ΄από το turiccan (που ήταν το ευαγγέλιο στους amigaδες) και ίσως και από τα contra (όσο αφορά τον τεχνικό τομέα τουλάχιστον). Αργότερα βγήκαν και άλλες παιχνιδάρες στο ίδιο στυλ στα arcade όπως και το toki που είχες δείξει παλιότερα αλλά και το sunset riders (next video please ?) :)

Υ.Γ. Πολύ καλό και το midnight wanderers από τα 3 wonders της capcom επίσης.

Επεξ/σία από ilos

2 ώρες πριν, alexzzz είπε

Επειδή δεν θυμάμαι... Έχουμε ξανά πει (κάπου) ποιο είναι το τραγούδι στο intro;

Ναι, το έχουμε ξαναπεί XD Είναι από τα opening credits του Double Dragon 2.

https://www.zophar.net/music/amiga/double-dragon-ii-the-revenge

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα σε ανακάλυψα και ξεκοκαλίζω την "γωνία" σου!

Πρώτο "PC" Amstrad 6128... Να είσαι καλά, μου θύμησες αλλες εποχες...

Ιδίως αυτα που εχεις γραψει για Τσουρινάκη.... Και εγω νομίζω οτι χρωσταω την σκεψη μου και τα αγγλικα μου στα adventures του τότε!

Καλή χρονιά να έχεις!

Επεξ/σία από BlackCat1983
  • Thanks 1

14 ώρες πριν, firepc είπε

Αν δεν ηταν ο Τσούρι να μας ανοιξει τα ματια εδω στην Ελλαδα, τωρα θα παιζαμε ακομα mame32

Η πλάκα είναι ότι οι παλιοί ξεκινήσαμε να παίζουμε κυρίως adventures άντε και κανένα fps όταν ακόμα η gaming βιομηχανία ήταν στα σπάργανα πριν 20+ χρόνια και τα reviews του κυρ Αντρέα ήταν το ευαγγέλιο τότε. Τα διάβαζες και ας ήταν "τίγκα στα spoilers" που θα λέγαμε σήμερα και τα ευχαριστιόσουν. Γενικά το PC Master πριν το καταστρέψει η έλευση του ADSLκαι τα online media ήταν μια όαση στην τότε καθημερινότητα.

• Like 6

21 λεπτά πριν, ilos είπε

Η πλάκα είναι ότι οι παλιοί ξεκινήσαμε να παίζουμε κυρίως adventures άντε και κανένα fps όταν ακόμα η gaming βιομηχανία ήταν στα σπάργανα πριν 20+ χρόνια και τα reviews του κυρ Αντρέα ήταν το ευαγγέλιο τότε. Τα διάβαζες και ας ήταν "τίγκα στα spoilers" που θα λέγαμε σήμερα και τα ευχαριστιόσουν. Γενικά το PC Master πριν το καταστρέψει η έλευση του ADSLκαι τα online media ήταν μια όαση στην τότε καθημερινότητα.

Οι αλλοι ομως ανοιξανε καναλια και sites

Θα μπορουσε και ο Τσουρινακης να καπνιζει τη πιπα του στο τζακι και να μας λεει ιστοριες απο τα adventures

Εχει επιλεξει ομως να απεχει, οπότε ας το σεβαστουμε :(

• Like 1

3 λεπτά πριν, firepc είπε

Οι αλλοι ομως ανοιξανε καναλια και sites

Θα μπορουσε και ο Τσουρινακης να καπνιζει τη πιπα του στο τζακι και να μας λεει ιστοριες απο τα adventures

Εχει επιλεξει ομως να απεχει, οπότε ας το σεβαστουμε :(

Ισχυει? Ξερεις τι παιζει? Ειχαμε ανοιξει και ολοκληρο θεμα εδω στο ινσομνια αλλα ακρη δεν βγαλαμε. 

2 λεπτά πριν, hexenlord είπε

Ισχυει? Ξερεις τι παιζει? Ειχαμε ανοιξει και ολοκληρο θεμα εδω στο ινσομνια αλλα ακρη δεν βγαλαμε. 

Εφυγε απο το PCM την ανοιξη του 2010 γτ το περιοδικο ειχε προβληματα

Απο τοτε απλα απεχει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...