Weiss Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Περιμένω review για Blood Money σε Αmiga, από τα κορυφαία side- scrollers. Keep up the good work! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Μετά το έχουμε επιτέλους το αντίστοιχο σε ελληνικό 7:03 timestamp - dramatic mastrompampis The mememeister is back! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Στις 15/8/2018 στις 11:41 ΠΜ, ektelion είπε "Τι; Ζει ακόμη αυτός;" https://www.youtube.com/watch?v=8abfUGDL7E4 ektelion, κανε βιντεο για το State of Mind (αν πηρες κλειδι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) πήρα χαρτομάντηλα και πάτησα πλει. θα κάνω εντιτ μόλις τελειώσει. λοιπόν το είδα 2 φορές, έχω να πω πως η δουλειά είναι κλασσικά επαγγελματική (intro, video,sound, μοντάζ κτλ). Το μόνο που με χαλάει εμένα προσωπικά είναι που έχεις κόψει τα βρισίδια που έκαναν τα ριβιου σου να ξεχωρίζουν (να δίνουν έναν προσωπικό τόνο). Και επειδή η φωνή σου είναι σχετικά μπάσα όταν παλιά έλεγες "δλδ τι στο Μπαπανουτσο έπρεπε να κανω εδώ, να μυρίσω τα νυχια μου?" ακουγόταν πολύ γεμάτο και ικανοποιητικό. Στο σημερινο βιντεο εκει που εχεις το μποςς που σου ριχνει απο παντου και εχεις βρει μονο ενα σποτ να καθεσαι ακινητος, εκει κολλαγε ξερω γω. Αλλα καταλαβαίνω πως το να χώνεις δεν είναι για όλους. κάποιοι το βλέπουν πολύ δήθεν. Σε σωστες δοσεις, εγω πιστεύω πως δίνει πόντους. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από hexenlord 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ θα έλεγα πως αν και γελάω με τα βρισίδια, δεν με χαλάει που λείπουν για να το δείξω αύριο στον 7χρονο γιό μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, hexenlord είπε πήρα χαρτομάντηλα και πάτησα πλει. θα κάνω εντιτ μόλις τελειώσει. λοιπόν το είδα 2 φορές, έχω να πω πως η δουλειά είναι κλασσικά επαγγελματική (intro, video,sound, μοντάζ κτλ). Το μόνο που με χαλάει εμένα προσωπικά είναι που έχεις κόψει τα βρισίδια που έκαναν τα ριβιου σου να ξεχωρίζουν (να δίνουν έναν προσωπικό τόνο). Και επειδή η φωνή σου είναι σχετικά μπάσα όταν παλιά έλεγες "δλδ τι στο Μπαπανουτσο έπρεπε να κανω εδώ, να μυρίσω τα νυχια μου?" ακουγόταν πολύ γεμάτο και ικανοποιητικό. Στο σημερινο βιντεο εκει που εχεις το μποςς που σου ριχνει απο παντου και εχεις βρει μονο ενα σποτ να καθεσαι ακινητος, εκει κολλαγε ξερω γω. Αλλα καταλαβαίνω πως το να χώνεις δεν είναι για όλους. κάποιοι το βλέπουν πολύ δήθεν. Σε σωστες δοσεις, εγω πιστεύω πως δίνει πόντους. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Τα βρισίδια στο συγκεκριμένο κόπηκαν για δύο λόγους, έναν συνειδητό κι έναν υποσυνείδητο. Ο συνειδητός λόγος είναι ότι όπως και ο kgian, έτσι κι εγώ θέλω να το δείξω στον - τετράχρονο στην περίπτωσή μου - γιο μου ΧD. Ο υποσυνείδητος λόγος είναι ότι είχα εστιάσει τόσο στο κομμάτι του 3D animation, στο πώς θα χώσω πλάνα της ταινίας μέσα χωρίς να μου βάλει χέρι το YouTube (βλ. Robocop Trilogy) κλπ που τελικά αμέλησα να κάνω κάπως πιο "γραφική" την αφήγηση. Noted για το επόμενο. Ίσως βγάζω δύο βερζιόν, μία uncut και μία PG-13 XD. Α, και προφανώς λατρεύω το Cabal, οπότε δεν είχα και κανέναν σοβαρό λόγο να βρίσω 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 [ελληνάρας στο φειςμπουκ ον] ΝΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ... ότι πυροβολάει εξ επαφής τον κύριο με το βιολί δεν σας πείραξε! Υποκρισία, αλλά εκεί μας έφτασαν οι αλήτες μπλα μπλα μπλα [ελληνάρας στο φειςμπουκ οφ] Εμένα ΜΕ άρεσε το 3d χορευτικό. Συνάμα... η μουσική στο σήμα του intro είναι από κάπου ή custom; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, alexzzz είπε [ελληνάρας στο φειςμπουκ ον] ΝΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ... ότι πυροβολάει εξ επαφής τον κύριο με το βιολί δεν σας πείραξε! Υποκρισία, αλλά εκεί μας έφτασαν οι αλήτες μπλα μπλα μπλα [ελληνάρας στο φειςμπουκ οφ] Εμένα ΜΕ άρεσε το 3d χορευτικό. Συνάμα... η μουσική στο σήμα του intro είναι από κάπου ή custom; Είναι από το high score table του Double Dragon 2 και πιθανά η αγαπημένη μου Amiga game music ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, ektelion είπε Είναι από το high score table του Double Dragon 2 και πιθανά η αγαπημένη μου Amiga game music ever το κλέβω και το παίζω ψαγμένος και λέω ότι και καλά το ξέρω από παλιά γιατί είμαι βιντατζζζζ... θενξ γιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Ισχύει ότι το Commando είναι επική ταινία. Το Cabal στο Porto Hydra Hotel (τότε που υπήρχε και πηγαίναμε μικροί για να παίζουμε στα coin-ops του) είχε πάρει άπειρα κέρματα. Παραδόξως στο MAME που το κοίταξα κάποια στιγμή, δεν είχα βρει το κουμπί με το οποίο κάνεις roll / jump roll (αν στόχευες λίγο ψηλότερα και το πάταγες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Aν υποψιαστώ πως ο βιολιτζής είναι/ήταν ο μαστρομπάμπης, πολύ θα πληγωθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Snoob είπε Aν υποψιαστώ πως ο βιολιτζής είναι/ήταν ο μαστρομπάμπης, πολύ θα πληγωθώ. Eίναι του "μάθε τέχνη κι άσ' τηνε κι αν πεινάσεις πιάσ' τηνε", περιμένω να τον δω να κάνει τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Snoob είπε Aν υποψιαστώ πως ο βιολιτζής είναι/ήταν ο μαστρομπάμπης, πολύ θα πληγωθώ. Είναι Kenny ο μαστρομπάμπης, μην τον φοβάσαι 😉 Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από ektelion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 πιστεύω πως η λύση του pg-13 και του uncut θα ήταν φοβερή! Βεβαια αυτό θα απαιτεί επιπλέον χρονο από σένα .... Ακόμη βάζω που και που εκείνα τα πρώτα σου ριβιου με παιχνίδια που και δεν παιζονταν έτσι και αλλιώς και έχωνες σε υπερθετικό βαθμό. Τρελο γέλιο. Μου έβγαζε μια μίξη από angry joe και angry video game nerd (θεός),αλλα ταυτόχρονα η χρήση ελληνικών τα έκανε τόσο...ερμμμ προσωπικά βίντεο, δλδ η ελληνική γλώσσα και η χροια της ήταν πολύ πιο εφεκτιβ σε φάσεις που ενώ στα αγγλικα θα άκουγες "what the fuck just happened" και θα έσκαγε το χειλάκι σου, ακούς ένα ηχητικό εφε τύπου χλαπάτσας η κάποιο cut από μια ταινία και ταυτόχρονα σκάει το " τι στο ΜΠΟΥ..ο". Και δεν σκάει το χειλακι, αλλα ξεκαρδιζεσαι. όπως είπα βέβαια και πριν αντιλαμβάνομαι πως δεν είναι για όλους τα βρισίδια ούτε όλοι γελούν με τα ίδια αστεία. my 2 cents Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα